(VIDEO)Teacher Shida Yang Sempoi Dan Lucu

Trending

(VIDEO)Teacher Shida Yang Sempoi Dan Lucu

Memang video Teacher Shida nie sempoi dan rileks jer. Kalah Stacy dia punya miming. Terbaik dari ladang. Terima kasih kepada DausPozi untuk link.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

96 Comments

  1. Anonymous

    February 5, 2011 at 9:35 pm

    tahniah….. cikgu shida…
    kalau ler betul caranya tentu budak2 tu enjoy disamping tu…ingat jugak ya cikgu shidah…tujuan utama cikgu adalah mereka faham apa yan diajar aritu.. objektif pengajaran cikgu tercapai 100%.. jgn dok terangguk2 jer… ( kalau boleh saya doa kan, cikgu boleh jadikan murid cikgu cemerlang yaaa….dgn gaya tu….

    Jadi cikgu ni kadang kala kita kena berlakon jugak supaya budak teransang terus belajar sehingaa dapat cemerlang memanjang… Harap2 cikfu shida tu faham ya.. saya pun ade buat jugak.. walaupun dah berumur..

    Yang kat umah tu.. blakang umah tu…. personal punya hal… saya pun dok tergelak memanjang.. saya nak abdi dalam koleksi tube lawak saya.. bila susah ati saya tengok2 lah.. nice work cikgu shida… you make the world merrier lagik.. slamat maju jaya… saya turut sokong pendapat fitriz jugak…

    Saikologikalnya pun ade.. mungkin ade cite disebalik gayanya tu…mmmm hanya tuhan jer yg lebih mengetahui… THUMBUP 4 u cikgu…

Loading...