August 2nd, 2009

Terbakar hati kami melihat artis wanita pujaan BeautifulNara, Scha Al Yahya bermanja-manja dengan Fahrin Ahmad dalan video iklan Celcom nie. Tapi kira baguslah diorang berdua nie. Tak segan silu nak tunjukkan kepada seluruh rakyat Malaysia yang diorang tengah bercinta. At least tak hipokrit macam artis-artis lain. Sikit-sikit teman tapi mesra.

Memang berbaloi-baloi betul Celcom dapatkan khidmat Scha dalam iklan diorang. Compem pasnie pelanggan Celcom makin ramai. Kami pun memang dari dulu dah guna Celcom. Murah. Tak pernah bil lebih dari RM100. Cuma kadang-kadang tue coverage dia gile sikit kalau time Celcom tengah meroyan.

Apa line tepon korang guna? Mehlah share ngan kitaorang. Nak gak tau kot-kot Digi ke, Maxis ke lagi bagus dari Celcom.


Comments are closed.

Loading...