July 16th, 2012

Sudah agak lama juga Asmawi Ani atau lebih dikenali sebagai Mawi tidak mengeluarkan album. Bagaimana pun peminat-peminat Mawi bolehlah melepaskan rindu untuk mendengar lontaran suara Mawi kerana beliau bakal muncul dengan album terbaru berjudul Asmaulhusna.

Album ini dijangkakan akan berada di pasaran minggu hadapan. Bagus juga mengeluarkan album sebegini memandangkan bulan Ramadan akan menjelma tidak lama lagi. Buat anda yang berminat, inilah prebiu album Mawi, Asmaulhusna. Dengan penjenamaan dan promosi yang baik, siapa tahu album ini boleh meletakkan Mawi sebaris dengan Maher Zain dan mengembalikan ‘Aura Tsumawi’ yang dulunya hebat melanda industri muzik tanahair.

Album ini diterbitkan oleh Arteffects International & MW Entertainment Sdn. Bhd. dan diedarkan oleh Warner Music Malaysia. Jangan lupa nantikan kemunculannya!


24 responses to “(VIDEO)Prebiu Album Baru Mawi, Asmaulhusna”

  1. wafiiiii says:

    cubalah beri kritikan membina, bukannya menghina dan mengeji, go mawi, go go go, nampak sangat pengutuk-pengutuk mawi cemburu, dengki, berhati busuk, yang penting mawi tak buat apa-apa yg tak elok

  2. jelita says:

    memang sedap suara mawi. lebih sedap dari mendengar duet datok siti dengan sami yusof.

  3. wakaka says:

    sedap lagu neh

Loading...