Written by AbangNara | April 24th, 2013

Ok ini memang sangat cute. Video Gwiyomi Nora Danish telah berjaya mengalahkan kecomelan video Gwiyomi Abang Nara. Memang tidak mampu Abang Nara menandingi Nora Danish. Bagai langit dan bumi perbezaannya.

nora danish

Video Gwiyomi Nora Danish di bawah untuk tatapan anda.

Siap ada efek angin menerbangkan rambut lagi. Memang terbaiklah video Gwiyomi Nora Danish.

fer whiteP.S: Dengan pembelian Fer White RM95, anda akan dapat free gift berupa Shiseido mask+eye mask+free shaker+free delivery. Memang berbaloi-baloi. Penggunaan boleh bertahan selama sebulan. Cubalah hari ini untuk kulit lebih berseri. Untuk tempahan dan persoalan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke [email protected] atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061.

70 responses to (VIDEO)Nora Danish Ber”Gwiyomi”, Comel Gila La Wei ~~

  1. jijo says:

    NIE BARU BETUL COMEL NARA. BUKAN MACAM KAU BUAT GWIYOMI SEBAB APA NTAH. TAK COMEL LGSG WEH. MEMALUKAN JE NARA NIE :D

  2. miss dombol says:

    simsimi xsuke gwiyomi!! puiiH!!!!

  3. ayo gg says:

    Tmpang tny ,.whos got better english ,ND or FS..?

  4. Anonymous says:

    song ji hyo

  5. ikan says:

    ini ke jadahnye giyomi2 yang org dok sebok2 tu.. aku baru tengok harini.. macam bodoh je mendenye.. buang masa aku tengok

  6. yaya says:

    bila la emma maembong ngan lisa nak wat gwiyomi gak..hehe

  7. lipas says:

    ekeleh!! tah pape tah ND ni..setakat gwiyomi..nenek aku pun leh bajet bajet comel buat tu..heh, ni nak publisit ni, nampak bebeno terikut-ikut dgn fenomena tah pe jadah ntah..

  8. mulut puaka says:

    nara, ak nak tengok cipan buat gwiyomi.. tolong lah cari kan video cipan..

  9. kepohcie says:

    gwiyomi nazim othman vs faisal ismail…sapa lbih cute???hehe

    http://www.murai.com.my/article/default.asp?article_id=14610&c=1&s=1

  10. lol says:

    mcm bagus jugak kan

  11. zuzu says:

    Patut la laki ko kahwin fasha dia sume drama ada cualitis bagi org sedih melelh tgk drama dia beb evnt dia perampas ke pape ke tapi cerita movie dia memg ada class n terbaekkk (no offend k nd) 2 sebb la dia bnyak menng award artis 2 artis nie la ni ko nd aku ngok da la xde menng award gedik la plak tua da wei nak buat muka cute anak ko sesuai le ko bis buget ko wat gyomi ni ko le menng awrd youtube tebaekkkk rrrr gedik nak mampos nyampah….xde cualitis cari publisiti murahan…ngok fasha skrg da kaya raya ngan ex ko sebb dia pandai plan future dia x mcm ko buget anak matsaleh sgt r da hidung kembang gedik plak 2 if ko buget bagus lawan r fasha 2 tnjk ko terbaek dari dia bkn buat video gedim xde paedah nie jantan2 kat sini memg suka r tgk muka gedik ko tapi 4 rizal dia nak tgk org yang ada class n ada otak x buat video murah mcm ni…kahahaahaahahhahaah bila la ko nak maju kalah kan fasha x setanding kottttttt