Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Majlis Perkahwinan Ally Iskandar Dan Farah Lee, So Sweet Gitu ~~

Kalau ada yang nak menyampah kerana terlalu banyak entri tentang Ally Iskandar dan Farah Lee, Abang Nara mohon ampun dan maaf. Seperti anda juga, Abang Nara suka sangat tengok pengantin baru ini. Walaupun berbeza umur 13 tahun, kedua-duanya nampak secocok. Majlis perkahwinan pun nampak kemeriahannya walaupun dibuat secara simple.

Advertisement

Sweet kan video diorang nie? Moga-moga selepas ini Ally dan Farah akan berbahagia buat selamanya. Walaupun tinggal berjauhan, anggap sahaja itu semua cabaran dalam alam rumahtangga. Tak gitu? Sama-samalah kita doakan kebahagiaan mereka berdua. Kredit video kepada GuaTV.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. zafik_mieza

    January 26, 2012 at 11:38 am

    sweettttt sgt…
    ok je entri2 pasal dorg…
    dah memang dorg kawen pon…
    smoga kekal hingga ke akhir hayat..
    aminnn…

  2. Rina

    January 26, 2012 at 12:18 am

    hai abg nara. nk tny sket (sbb sy malas nk google). farah lee yg comel gile ni ambk kos ape eh kat korea? abg nara pun dlu ambk kos ape? saye mls gile nk cari sources kat tenet. saje je la nak tau bidang die. hehe. btw, ally ngn farah mmg sweet. semoga jodoh berpanjangan hingga ke syurga! amin ;)

  3. elly

    January 26, 2012 at 12:01 am

    syu gler sye dgr lagu nie..tjuk pe??? sgt suitable dgn wedding nie…wlupn simple tp pnuh brmkne…

  4. ashu comei

    January 25, 2012 at 11:55 pm

    kalo cite wedding ally n farah ni, abg nara nak tulis beribu kali pn xpe…asal jgn wedding yg ditaja jutaan,,tp last2 baju sumenye xckup kaen,,entah kemane duit tu habes smpai juta2….!!!

  5. ashu comei

    January 25, 2012 at 11:50 pm

    akhirnye ally dpt yg 100x lg baek dr pasha sendat/aisyah gadis melayu tuh……i loike farah,,soo natural…!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama