(VIDEO)Maher Zain Lancarkan Album Forgive Me, Bakal Adakan Konsert Di Kuala Lumpur

Hiburan

(VIDEO)Maher Zain Lancarkan Album Forgive Me, Bakal Adakan Konsert Di Kuala Lumpur

Berita baik untuk anda yang meminati Maher Zain. Daripada sumber-sumber yang sahih lagi benar, khabarnya Maher Zain akan turun untuk membuat konsert besar-besaran sekali lagi di Kuala Lumpur. Ini semua bersempena dengan pelancaran album barunya yang bertajuk “Forgive Me”.

Advertisement

Dan ada satu lagi berita baik untuk anda semua, jika tiada aral melintang, Abang Nara kan berikan tiket-tiket VIP untuk ke konsert Maher Zain. Semua itu masih dalam perancangan. Kalau segalanya berjalan lancar, pastikan anda bersiap sedia hati dan perasaan untuk peluang bertemu face to face dengan Maher Zain. Kredit video kepada Facebook KRUTV.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

21 Comments

  1. love afizz

    April 25, 2012 at 5:08 pm

    INSHAALLAH :)

  2. Pingback: (VIDEO)Maher Zain Lancarkan Album Forgive Me, Bakal Adakan Konsert Di Kuala Lumpur | My Blog

  3. Ak yg comel

    April 25, 2012 at 4:02 pm

    suke lagu2 maher zain ni..tp lg suke lagu sixth sense ft saujana tu.

  4. ngomel

    April 25, 2012 at 3:53 pm

    minat kat maher zain ni.. tapi lagi minat kat sami yusuf..

    • Nefertiti

      April 26, 2012 at 4:10 pm

      Aku suka Maher Zain, Sammi Yusuf, Amr Diab, Farid El Atrache (lari topik).

      Ngomel, bila nak letak gambar? Tapi jangan letak muka kau, siap jadi bahan.

  5. first lagi. ah bencinya….

Loading...