Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Maher Zain Lancarkan Album Forgive Me, Bakal Adakan Konsert Di Kuala Lumpur

Berita baik untuk anda yang meminati Maher Zain. Daripada sumber-sumber yang sahih lagi benar, khabarnya Maher Zain akan turun untuk membuat konsert besar-besaran sekali lagi di Kuala Lumpur. Ini semua bersempena dengan pelancaran album barunya yang bertajuk “Forgive Me”.

Advertisement

Dan ada satu lagi berita baik untuk anda semua, jika tiada aral melintang, Abang Nara kan berikan tiket-tiket VIP untuk ke konsert Maher Zain. Semua itu masih dalam perancangan. Kalau segalanya berjalan lancar, pastikan anda bersiap sedia hati dan perasaan untuk peluang bertemu face to face dengan Maher Zain. Kredit video kepada Facebook KRUTV.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. TANTE

    April 26, 2012 at 2:59 pm

    maher zein.. semua layu…. cube kalau..Ketua Wanita PKR Bakal Adakan Sidang Akhbar Tunjuk Bukti Skandal Zahida Rafik.. haa… laju je menaip…ape la… SEDEY MAK!

    • Ak yg comel

      April 26, 2012 at 3:07 pm

      bahahaa setuju 173% ngn Tante. tp jgn lupe kalau ade post pasha-nora-jujai,memey-normiang,tok ti pakai skarf nmpak jambul,khairul fahmi punye awek, lagi laju org menaip.tett

    • salah. kalau Avengers, laju je menaip. zahida rafik takde nilai dalam blogosphere.

      p/s: dah tengok Avengers hari selasa lepas. Bruce Banner bawak motor tengah bandar masa tengah lawaan2. seluar nak terlondeh.

      p/p/s: ini spoiler terbesar : LAST2 WOLVERINE TAK JOIN THE AVENGERS.

  2. despicable me

    April 26, 2012 at 11:12 am

    bang nara,next entry plsssss

  3. lily

    April 26, 2012 at 9:18 am

    ohhh..sy mahukn tiket itu :)

  4. =)

    April 26, 2012 at 2:49 am

    dah ada album tbaru ni..best sgt lagu2 dia..fav: no1 for me~lagu utk ibu & so soon~pasal org tsayang yg dah xde.. ada 2 lagu melayu gak..mmg best!

  5. Pingback: (VIDEO)Maher Zain Lancarkan Album Forgive Me, Bakal Adakan Konsert Di Kuala Lumpur | HatiBlogger [dot] Com

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top