April 25th, 2012

Berita baik untuk anda yang meminati Maher Zain. Daripada sumber-sumber yang sahih lagi benar, khabarnya Maher Zain akan turun untuk membuat konsert besar-besaran sekali lagi di Kuala Lumpur. Ini semua bersempena dengan pelancaran album barunya yang bertajuk “Forgive Me”.

Dan ada satu lagi berita baik untuk anda semua, jika tiada aral melintang, Abang Nara kan berikan tiket-tiket VIP untuk ke konsert Maher Zain. Semua itu masih dalam perancangan. Kalau segalanya berjalan lancar, pastikan anda bersiap sedia hati dan perasaan untuk peluang bertemu face to face dengan Maher Zain. Kredit video kepada Facebook KRUTV.


21 responses to “(VIDEO)Maher Zain Lancarkan Album Forgive Me, Bakal Adakan Konsert Di Kuala Lumpur”

  1. TANTE says:

    maher zein.. semua layu…. cube kalau..Ketua Wanita PKR Bakal Adakan Sidang Akhbar Tunjuk Bukti Skandal Zahida Rafik.. haa… laju je menaip…ape la… SEDEY MAK!

    • Ak yg comel says:

      bahahaa setuju 173% ngn Tante. tp jgn lupe kalau ade post pasha-nora-jujai,memey-normiang,tok ti pakai skarf nmpak jambul,khairul fahmi punye awek, lagi laju org menaip.tett

    • salah. kalau Avengers, laju je menaip. zahida rafik takde nilai dalam blogosphere.

      p/s: dah tengok Avengers hari selasa lepas. Bruce Banner bawak motor tengah bandar masa tengah lawaan2. seluar nak terlondeh.

      p/p/s: ini spoiler terbesar : LAST2 WOLVERINE TAK JOIN THE AVENGERS.

  2. despicable me says:

    bang nara,next entry plsssss

  3. lily says:

    ohhh..sy mahukn tiket itu :)

  4. =) says:

    dah ada album tbaru ni..best sgt lagu2 dia..fav: no1 for me~lagu utk ibu & so soon~pasal org tsayang yg dah xde.. ada 2 lagu melayu gak..mmg best!

  5. […] Berita baik untuk anda yang meminati Maher Zain. Daripada sumber-sumber yang sahih lagi benar, khabarnya Maher Zain akan turun untuk membuat konsert besar-besaran sekali lagi di Kuala Lumpur. Ini semua bersempena dengan pelancaran album barunya yang bertajuk “Forgive Me”. Dan … Continue reading → […]

Loading...