Written by AbangNara | August 17th, 2011

Lisa Surihani time umur 14 tahun dengan umur sekarang nie macam tak ada beza je kan? Still cute mute lagi. Kalau tak silap, inilah iklan pertama lakonan Lisa Surihani. Comel tak?

Serius sama je muka dia dari dulu sampai sekarang. Kagum kagum.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to (VIDEO)Lisa Surihani Ketika Berumur 14 Tahun, Cute Mute ~~

  1. Reena says:

    Org dah comel…buruk cemana pun ttp maintain..

    0

    0
  2. Dulu sampai sekarang, still maintain comel…
    lisa oh lisa…

    Entry Terkini: Kad Raya Khas Untuk Blogger & Tweeple

    0

    0
  3. sanchez says:

    wow! inilah perempuan idaman namanya =)

    0

    0
  4. Misz Aien says:

    cam mane pun, lisa tetap je cantik n cute..suka tgk dia…:))

    0

    0
  5. malek says:

    she’s the one!

    0

    0
  6. ape2ajerla~ says:

    bukan iklan mc’d ke iklan pertama dia….
    tgk iklan yg ayam goreng mc’d tu…cute jugakkkk~

    0

    0
  7. mak jemah says:

    cantik memang cantik da, comey memang comey da..tp teringat bila dia berlaon cerita sekali lagi, menjerit suara memang bingit. ish3x

    0

    0
  8. ariel says:

    ermmm…xcomel pon……ape yg obses sgt ngan Lisa ni…..xde ape2 yg istimewa pon

    0

    0
    • ermm says:

      aah, xde istimewa pun…kalau dia ni muslimah sejati boleh la nk obses n puji2 kan..artis je pun……..=p

      0

      0
  9. shahrul says:

    baru teringat iklan ni… mmg cute

    0

    0
  10. sara says:

    x abis2 LISA abg nara ponen ni

    0

    0
  11. eryati says:

    ingat lagi dgn iklan ni…hehehe..masa tembam ker lisa ni?

    0

    0
  12. Piston Pecah says:

    tula..
    tak abis2 pasal lisa..

    0

    0
  13. pencinta wanita says:

    aku suka lisa :)..harap dpt isteri secantik nie

    0

    0
  14. Agogo says:

    lisa??? not my taste..aku minat pmpuan mcm irma hasmie n wardina safiyyah..tinggi akhlak peribadi n mahal harga diri..stakat cantik muka aku xlayan

    0

    0
    • muy says:

      ko pon cakap mcm xde akhlak je aku tgk. kalau ada akhlak, patutnya doakanla dia berubah. geli dgn org mcm ko ni. yuks

      0

      0
      • agigi says:

        doa la moga2 lisa jdi mcm irma ngan wardina..diaorg dulu2 sblm BERUBAH sama je mcm lisa ..togel je kepala..gedik takyah ckp la kan…sama jer..

        0

        0
    • kopi o panas says:

      irma hasnie tu takde la tinggi sgt akhlaknya…da barai…

      0

      0
  15. tulip says:

    sape2 yg kutuk lisa,mmg la korang ni jeles…sbb die cute mute kan?kau ade?????

    0

    0
  16. zalin says:

    comel siot…

    0

    0
  17. cun says:

    aku rasa si muy kt atas ni lg xde akhlak..hahaaa..stuju ngn agogo!

    0

    0
  18. shamira says:

    cam selena gomez pown ad~

    0

    0
  19. Faceberuk says:

    ala yang mengata tu mesti gemuk.

    0

    0
  20. Afiq Ikhwan says:

    Aku still ingat lagi iklan nie..tapi masa nie dia tak top lagi kot..rasanya macam baru semalam ja tengok ikla nie..cepatnya masa berlalu..sokong abg nara..memang nampak mcm tak dak beza..cuma sekarang berubah dari segi ketinggian ja..

    Entri Terhangat!! :
    Gempak – Ikan Terbang !!
    Kelakar Habis – Kenapa Mak Benci Adik??

    0

    0
  21. RinnAzrinah says:

    lorr… iklan majalah terbalik nih Lisa ghopenye… x prasan.. tp muka dia masih same cam dulu gak la…

    0

    0
  22. zainiza says:

    bukan yg nie iklan pertama lisa. Iklan Lisa yg pertama klik sini http://www.youtube.com/watch?v=A13XRbb2rqY

    0

    0
  23. boboy says:

    dari dulu muke same..lakonan same..kalah ranting kayu.

    0

    0
  24. wahhh..maintain kiut miut cik lisa kita..memang gojes dari dulu lg..cantiknyee..
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  25. ujang9897 says:

    dari dia belakon iklan ni gua dah minat dia..time ni gua sekolah lagi..sebaya dgn dia..hahahah

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/biodata-lisa-surihani-tarikh-lahir-lisa.html

    0

    0
  26. sukalisa says:

    apa2 pun..lisa yusry yang punya…dah melepas..

    0

    0
  27. fanfanfan says:

    rase2 nye, dulu die pon ade blakon utk iklan ayam goreng mcd..so, yg nie bukan iklan die yg 1st la..ape2 pon, muka die ttp xbrubah..mmg cayalah! =D

    0

    0
  28. Dr. Fazeley says:

    1st time sy tgk dia ni mase dia jd pengacara [email protected] di ntv7 dulu (2003/2004) kot, xbrape ingat.. time tu bile tgk je muka die mmg sy dh tau yg die ni bole pergi jauh dlm industri seni nih.. apa2 pon, gudluck 2 lisa, ur d best!!!

    0

    0
  29. Abdul Rahman says:

    saya minat dan mencintai awak Lisa Surihani kerana Lisa baik ,cantik,berbudi Bahasa ,pandai masak ,berdikari,amat romantik dan hormati orang tua dan kalau boleh Lisa Surihani Sudi tak menjadi Isteri saya?Saya harap dapat jumpa Lisa Surihani suatu hari nanti ye and last sekali I Love You Lisa Surihani so Much and tinggalkan Yusri KRU dan kahwin dengan saya please ok bye.

    0

    0