(VIDEO)Katak Yang Pandai Duduk Menjuntaikan Kaki

Trending

(VIDEO)Katak Yang Pandai Duduk Menjuntaikan Kaki

Biasanya anda lihat katak hanya merangkak atau melompat saja bukan? Tetapi katak dalam video ini luar biasa. Ini ialah kerana katak ini pandai duduk sambil menjuntaikan kaki. Bukan itu saja, katak ini tampak relaxed saja sewaktu aksinya dirakam dalam video oleh individu yang kemudiannya memuat naik rakamannya ke YouTube.

Aksi katak ini mengingatkan kami kepada watak Kermit the Frog. Sudah tentu, video ini menjadi viral di YouTube. Saksikan.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

5 Comments

  1. she

    May 4, 2012 at 2:15 pm

    agaknye org amik video ni dh gam (double sided) katak ni.. sbb tu katak ni stiff je..

  2. noname

    May 3, 2012 at 9:28 am

    dia la putera katak yg telah disumpah itu…….!!
    so girls… go and get the kiss…haha joke ok jangan buat pulak. geli mak.

  3. tohai

    April 24, 2012 at 11:53 pm

    dasat betul katak ni…crazy frog pun tableh buat mcm ni…

  4. miaamira

    April 24, 2012 at 9:35 pm

    mesti katak ni dah kena paralyze..sebab tu die x gerak..

  5. Falqudsi

    April 24, 2012 at 8:58 pm

    nasib baik dia tak sila panggung…