(VIDEO)Jelmaan Misteri Di Stesen Keretapi Jepun

Trending

(VIDEO)Jelmaan Misteri Di Stesen Keretapi Jepun

Kali ini mari kita lihat sebuah video yang menggegarkan dunia maya. Sebuah video yang menunjukkan seorang perempuan yang dikatakan hantu dengan jelas, walaupun kebenarannya masih diragukan. Video ini memperlihatkan sekumpulan anak muda Jepun sedang menunggu keretapi di sebuah stesen sambil berbual, namun video tersebut berubah menjadi seram setelah seorang teman merasakan sesuatu yang ganjil. Dia pun menunjukkan tanggannya ke arah seorang perempuan berwajah pucat yang sedang berdiri di platform yang bertentangan.Video ini dikatakan mendapat liputan meluas hingga disiarkan di televisyen sewaktu tayangan berita perdana. Kontroversi pun tidak dapat dibendung, ada yang mengatakan tidak mungkin ada hantu yang boleh kelihatan dengan jelas seperti itu, namun bagaimana dengan anda? Apakah anda setuju video hantu ini hanya hasil rekaan manusia? Anda boleh lihat video tersebut di sini:

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

4 Comments

  1. moon

    September 9, 2012 at 5:52 pm

    lama dah video ni,dari 2009…tp dgrnya fake xtaulah…diorg tgh makan kt restoran ngn kwn2 lps 2 blah sbb bau busuk..dia tgk pompuan 2,diorg rasa bau tu datang dari pompuan tu…diorg balik sbb xtahan bau busuk n g stesen keretapi nmpk pompuan tu kt train sebelah..diorg rasa pompuan 2 ikut diorg,sbb pompuan 2 lambai diorg..n then dia terjun kena langgar..yg baju ijau 2 tutup mulut ngn hidung bukan sbb terkejut tp sbb xtahan busuk sgt lps pompuan 2 kena langgar…last2 pompuan 2 hidup lg menjenguk yg pakai baju hijau 2..dlm video baru diorg perasan kepala pompuan tu…kwn2 baju ijau 2 xbau pn bau busuk 2 kiranya yg pompuan tu ikut laki baju hijau 2 lah kot..hehe..
    ni link penuh video 2…http://www.youtube.com/watch?v=776kpdtOZpA

  2. miss penakut

    September 9, 2012 at 3:16 pm

    makkkk!!!! tolong nmpak kepala hantu on ending

  3. hanees

    September 9, 2012 at 1:34 pm

    uuu menakutkan arrrr

  4. cintazulaikha

    September 9, 2012 at 1:14 pm

    huyoo, hanya tuhan yg tahu…