Written by AbangNara | August 17th, 2011

Awesome gila ~~ Inilah video yang paling awesome yang Abang Nara pernah tengok. Korang pasti akan terkagum,terkesima dan teruja dengan kehebatan video klip Cinta 247 daripada kumpulan Max 24:7. Bangga Abang Nara menjadi rakyat Malaysia.

Siapa batal puasa Abang Nara tak tanggung. Hahaha.

undi mymusic

By the way nak mintak tolong anda untuk undi lagu-lagu patriotik Malaysia kegemaran anda (macam lagu Standing In The Eyes of The World, 31 Ogos dari Sudirman) di Astro MyMusic. 5 lagu terbaik akan dinyanyikan semula dengan nafas baru oleh artis-artis popular tempatan masa kini. Tolong ek vote. Lagu 31 Ogos nyanyian Sudirman sekarang berada di nombor 10. Sepatutnya lagu tue dapat nombor 1 kot. Please vote at Astro MyMusic. Terima kasih.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

351 responses to (VIDEO)Cinta 247 Daripada Max 24:7, Sila Tengok Kalau Nak Batalkan Puasa Dengan Sengaja

  1. siti Raja says:

    Burpppppppppp

    0

    0
    • Paan Jr says:

      muntah hoii!!

      0

      0
      • lovelyvic says:

        1st tak tahan bila emcee cakap… “bersama 12 jejaka kacak” then suluh muka mamat yg mcm tak cukup jantan, terus otak aku kata “hensem ke?”

        2nd Keluar dari keta tangan perempuan teraba2 mcm histeria nak meraba… baru video klip pertama… lagu pun isnin, selasa, rabu khamis, jumaat, sabtu, ahad… lirik mmg hampeh, camna bleh jadikan lagu pun aku tak paham. Ade ke pmpn yg betul2 nak buat kerja gila mcm tu? Ngalahkan justin bieber plak.

        3rd – takat joget ala2 Gimrama Hari Sukan Sekolah tu tak yah la nak bangga sgt. Ahli sampai 12 orang tapi takat joget ketuk ketampi…. nak lawan tarian ADAM AF pun tak lepas….

        0

        0
        • acap says:

          bayangkan la kalau royalti dapat rm1,200..sorg dapat rm100 je. nak beli botox pun tak mampu. bodoh depa ni..
          harap2 budak2 banggang gay-pop baca komen2 kutuk ni hahaha

          0

          0
        • Jabun says:

          terlebih hidu tahi lembu

          nilah padahnya., deorg ni takyah susah2

          nk beli botox, cucuk dgn plastenta

          kerbau supaya kuat mcm lembu..

          0

          0
        • lolol says:

          adui la bebudak ni.. sadis aku tengok. nak nangis pn ade..huhu.

          0

          0
        • PONDAN COVER says:

          HAZABEDAH HABAT YAHAMATSS DEY ALL NI SUME MENARI… there’s only 1 word to describe.. wekkkkkkkk!

          0

          0
        • atilia says:

          mcm penari kelab gay je..

          0

          0
        • aku xsuka propa says:

          aku minat Kpop.tapi aku xminat artis korea.aku layan byk grup korea dan lagu2 nya..siap hafal..aku bkn nak kondem Mpop ni..tapi kalau nak buat,buatla sungguh2..bkn skadar nak populariti.org korea tubuh group train dari dgr remaja belasan.diperam 4-5 tahun sampai pandai baru keluar jadi artis.so kalau nk betol bwk diri cam Kpop,kene struggle bwk diri.

          tapi menari cam aerobik dan calculative sngt..
          lirik hancur…byk sngt kene perbaiki..jgn malukan nama Mpop tu..

          0

          0
        • aduhai says:

          kalau k-pop malaysia suka gile kat V.I.P. MAX 24:7 mcm nak tiru superjunior je…x menarik langsung..

          0

          0
        • MAK JEMAH says:

          aku suke betol dengan max 24:7 ni… PHUIIIIII!!!!!!
          jantan2 dlam kumpulan ni pon hensem2 gile.. PHUIIIIIII!!!!
          tarian dorang memang mantap la.. PHUIIIIIII!!!!
          gabungan ngan ajieb ni buat aku histeria la.. PHUIIII!!!!

          korang sme memang PHUIII PHUIII PHUIII PHUIII PHUIIIIIII la daam idop aku….

          0

          0
        • perghhh…mantap shiyal…mesti tak lama lagi glemer mcm justin bibir!!!!

          0

          0
        • cik gebu says:

          kahkahakhakah>>>btol btol btol….lagu ngan cara dorg menari mcm sampah…..

          0

          0
        • komen..owh owh..sila baca 24 7 komen2 ni…semoga dpt memperbaiki…agagaga

          0

          0
      • cikgu midah KOTA TINGGI says:

        tak termuntah pun aku?
        hebat kan?
        tapi aku terus period and kena senggugut!
        &%$#@ pnya lagu..haram J

        0

        0
        • Nasrul comei says:

          KAKAKAKA
          LAWAK GILER STATEMENT CIKGU MIDAH
          SO CIKGU MIDAH X POSA LA NI HARI NI
          OKLAH TU, SMPT KEJAR RAMADHAN T’AKHIR
          LALALALALA

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          best pe ! minah jambu suka dn sokong budak2 ni hensem dn jambu pulak tu !!!!!! pada diaorang lepak2 kt shopping center buang masa lagi baik diorang buat keja seperti yg di ats menyanyi dn menariiiiiiiiiiiii ayohhhhhhhhhhhhhhhhh mari kite shufleeeeeeeeeeeeee everyday m shuflelin ……………

          0

          0
        • nick 23 says:

          adoyai, pnyanyi yg first 2… bkas student ikbn alor gajah…. tgamak diowg wat lgu mcm nie…… hampeh….. huhuhu

          0

          0
      • ez0ra says:

        nsib baik aku tgk tme dah buka posa…. eee d0rg nie x rasa aper2 ker tgk video nie.. klu aku jd awek d0rg confm skrg gak mntak clashhhh… mlu sgt2..
        tak blh blah gler p0mpuan terjerit2 cam org gler, padahal …… tak tergamak nak mengomen katg cni….

        0

        0
      • cari pasal says:

        hahahahahahhahhaha mcm tengok vdeo aerobik mak aku.. hahahahahahahhahahahahahah

        0

        0
      • perot krem... says:

        kah kah kah….siot je…ak tgok natang ni ppagi bute…teros x leh tdo smpai siang… beguling2 aku gelak…sumpah krem prot aku… Post laa kt funny video..bulih menang ni..kui2.. (nape laa dlm idop ak ditakdirkan tuk tengok video ni)…kah2..

        0

        0
    • Gorgon says:

      max 24/7 = LEMBU

      0

      0
    • muntah ijauu says:

      fenomena adek2 Q-bistro ka nih??
      muka cam mintak pelempang ja sekor2

      0

      0
    • akulafirstlady says:

      derang dance x same r….n nampak lembik T_T

      0

      0
      • yana says:

        x sanggup nak tengok sampai habis..malunye!
        BTW,yang dduk atas kerusi tu Hana Tajima ke?

        0

        0
        • pett says:

          sedeyyy lak aku tengk…. ni kalau Korean tengk ni dia cakap mcm dak sekolah tadika….

          lagu pun tuk budak 4 tahun nak kenal hari…. ahad ………………………………………. nak buat lirik mcm Awie Rafael kot….

          0

          0
        • nampak sgt lagu ala2 nk tiru awie rafael…koman2 buat la lagu pasal bulan ke…januari,februari,mac ke…takla nmpk mcm nk meniru sgt..muahaha

          0

          0
    • seedeeyhhh says:

      1. OMG!!! NI BETUL2 NKAKURAGKN PAHALA POSE MAK….HADEK2 BERANGAN X CUKUP ZAT SEMUA NI..DGN PENGACARA AUUWW SENDU YG BAJET MAK HAYAM LA KT DIORG TU…

      2.DIORG X RASE KE NAK BUNUH DIRI TGK VIDEO SENDIRIK MCM NI???

      3. CIK KI- CIK KI YG TERJERIT TU D BAYAR KE ATAU MMG DIORG D PAKSA?? TP MMG MUKA DIORG LYK ON TERKINJA MCM TU..HUHU..

      4. AESAR SI GAYAH TU X ABES2 BERANGAN..MASUK M’SIAN IDOL/ oiaM TAK KEMANA..MARI MENARI PON NAN HADO..LAST2 BUAT GROUP MEMALUKAN MCM NI UTK FEMES…BAJET KO REBECCA BLACK.

      5. MMG LEH BATAL LA POSE MEK MCM NI..MENCIKKSSS (SAMBIL MUNTAH BERSELERAKKN)

      0

      0
      • SENGAL.... says:

        tulah td dh ckp kan….tajuk ni btl2 buat aku nk tgk..adoi…kurang pahala puasa…..astarfirullahalazim…..

        0

        0
      • misssss says:

        kesiannya, aku ingatkan kuar dr limosin, rupa2nya kuar dr van.. hehe

        0

        0
        • aku yg tgk bkn kau says:

          aku ske komen ko…

          lawakkkkkkkss..naik van je kohhh..muahahahah..

          giler tiru SUJU teknik menari sume..tp hampeh xjadi..

          wakakaka..blaaaaaaa laaaa 24:7

          0

          0
        • Lanchoi says:

          tu la pasai.. slack macam2 la…. baru nk hot dgr tajuk, skali kuar dari van..adoi

          0

          0
    • ayu says:

      O.M.G !

      O.M.G !

      MAYDAY MAYDAY !!

      0

      0
    • geli geleman says:

      cengkudu btoi la depa nie!!

      0

      0
    • Liyana Lunia says:

      ada la dua tiga yang kiut boleh tengok lelama tapi kalo yg muka cam DHFYEHUXDHSF susah laa, habis termuntah2 i noksss

      0

      0
    • hahaboy says:

      cuba tgk kat youtube. brape peratus luka lagu nih.
      pastu komen2 kat bawah pon lawak2 belaka.

      0

      0
    • anuck says:

      ubat tak tidoq mlm vid nie..hebattt!!!!!

      0

      0
  2. siti Raja says:

    Burpppppppppppp!!!

    0

    0
  3. puasa weiii! says:

    biaq pi la kat depa..

    0

    0
    • korean fans says:

      biaq pi penye….dah xsenonoh kene la bgtau….bg sedar ckit,,,2 pun sure xsdr g 2…bajet bgus sgt

      0

      0
  4. [email protected]# !jo says:

    geli laaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
    • moii says:

      haha. tapi abg nara suka. haha :D gay je aku tengok dorang ni. tak pandai menari. mpop?? mcam kpop je. hee.

      0

      0
  5. joyah says:

    baru click play jek aku da start gelak..
    sorry…haha

    0

    0
  6. naj says:

    hadoiyaii adik2 nie semua…sangat kesian pda kamu, xtau ar nk ckp pe.. hahaha.. semoga kamu sekalian mendapat hidayah n petunjuk dri NYA,amin..

    0

    0
  7. wan says:

    kes syok sendiri?

    0

    0
  8. kesian.. says:

    kesiannye adik2 ni,nak nye jd artis.. semoga dibulan yg mulia ni adik2 sekian mendapat hidayah n petunjuk dri NYA,amin…

    0

    0
  9. korean fans says:

    bengonggg…..nk jd cm korea la konon…tgk muke pun xley blah,,sore nyanyi lagila…hahaa…cm tgk video lawak la plak….opsss..sori u guys,,,,xpyhla membazir mase korg 2..hahahahhaa

    0

    0
  10. noname noona says:

    adusss . nampak beno nak tiru kpop tapi terkepok terus . sedih nengok eh .

    0

    0
  11. Raziel Fairfax says:

    aduuu…hari jumaat mendoakn kamu…dan2 2 kua org pmpuan n***o @ kulit htam…bpak segan…aha!

    0

    0
  12. natalisa says:

    fenomena K-POP… dr pakaian..gaya..tarian..memek muka.. semua tiru korean stail.. xde identiti sendiri ke..

    0

    0
  13. By u says:

    Niat hati nak tgk dgn serius, n pastu nk komen dgn seriusnye tp bla blm smpai separuh aku dh gelak guling2 dh. Serius LOL weiiii. Sume wt muke bjet hensem, suara failed plak tu. Lagu? Toksah ckp la. *Facepalm*

    0

    0
  14. ayen honey says:

    oh.mmg sesuai tgk time2 malam cmni, kalau siang.mmg muntahhh!!!!!!dari awal sampai abes!

    0

    0
  15. ayen honey says:

    deng!seb baik tgk tgh2 malam.kalau tak, konpem batal pose!ahahaha.(tak sanggup tgk smpi abes)

    0

    0
  16. huwekkk says:

    hahaha..geng 1 kampung ke ape..?ketua kg dia x join skali ker>..ntahapa2ntah je lagu…

    0

    0
  17. kunangkunang says:

    lagu tak best. cuba lagi yeee.
    p/s : adik2 ke semua ni…………..? hmm

    0

    0
  18. civicTYPE-R says:

    macam siak…………..

    0

    0
  19. ahsiongcai says:

    sah la pompuan smua tu kena bayar dok teriak2 mcm tu padahal dalam hati taknak pun tp sebabkan duit punya psal terima je la.

    0

    0
  20. majun sangkut says:

    boleh je kalau nak ikut kpop. tapi standard tarian tu kena la hebat mcm kpop. aku rs remaja2 yg masuk kpop hitz talent tu ada yang lebih pandai menari dr dorg ni. dorg ni nak sgt cepat femes, tapi tarian tu sumbang lagi. cuba la blajar dulu. baru la jd artis.

    0

    0
  21. bujang says:

    dIA ORg ni bUat kUmpuLAN nASyiD , BoRiA AtAU dIkir BarAT SUAILaaa…
    BaDan ceKEdiNG maCAM X CuKuP Zat.
    MuKa Ala2 pon pon….

    0

    0
  22. Apam Tembam says:

    Untuk jantan-jantan bernafsu songsang, terima lah SEDOZEN JANTAN CABARET untuk hiburan anda bersedap-sedap di antara pusat & lutut. MELELEH AIR…wa cakap lu !!!!

    0

    0
  23. lila says:

    banyak buat latihan badan tu jan terlampau kurus..mcm tarian tengkorak ja…

    0

    0
    • TABUAN says:

      TARIAN TENGKORAK…..?????
      WAAHAHAAHAHA!
      MACAM CERITE NASIB LABU LABI..
      ACI ACI BUKAK PINTU!
      JERANGKUNG BERJOGET!
      WAHAHAHAHAHA AHAK!!
      nasib baik ku tgk video ni time nak tgh tunggu bersahur.

      0

      0
  24. fer says:

    erk..ni namenye tarian meghelar bewok…haha

    0

    0
  25. harunkewl says:

    hahaha..lawak.. video klip macam syok sendiri ja peminat dok puja macam tu..kah kah kah..kesian..

    0

    0
  26. Dauspozi says:

    Lagu aiskrim paddlepop lagi best daripada lagu Mpop ni,,

    WHAT THE POP? (Baca: wadepak)

    0

    0
  27. arianna says:

    dance pon bterabur ade ati nk tiru kpop…
    tgok korang dance aq rse cam nk nyanyi lagu ank itik tokwi…olololololo…comeykn ..
    =p

    0

    0
  28. aie says:

    aduh…sedih nye…dgr je tros nk tdo je….

    0

    0
  29. KyouDamon says:

    girls = fake giler maser dorg menjerit (XSEMESTINYER GIRL FAN diwujudkn yer)
    emcees = lembut & klu dyer xder pn canteeeek da

    lirik
    isnin, selaser, rabu and so on .. klu xder oke ckit
    xperlu ulang2 namer group band (24:7) sbb org da knl da per namer group korg

    nari2
    maser nari 12 orang uh kener make sure sharp & on time NO SORRY EXCUSE!.

    well malay cannot use istilah ‘baby face’ tok guy sbb mentaliti org melayu will said “xmatang” so good luck lar yer.

    0

    0
    • budi says:

      klu aku tak tgk Video ni ..

      aku suka dgr muzik utk lagu ni ..tp part suara yg mula2 tu tak berapa nk sedap..pastu lirik ( isnin selasa…)hehe tak boleh blah..

      klu tgk video ni pulak

      Geli geleman pun ade..(sorry)
      klu perasan , ade sikit tarian ala2 dlm cite Dil to Pagai Hai …(tak best langsung)

      0

      0
      • KyouDamon says:

        THE SAME ..! ak pn xsker starting part cam ayt dak2 skolah tp lgu dorg oke gk lar ak dgr an.

        haha tw xper .. so klise lar part isnin selasa tu~ bnd tu xpntg pn hmm ..

        sbb tu dorg kner improve nari2 jd sharp or bljt tarian advance yg rare org nk wt.

        klu ko prasan stage dorg hmpr nk samer gn suju sorry sorry an? well .. not bad.

        0

        0
  30. aqkomenje.. says:

    errkk.. cm nk tiru super juniors je.. ape2 je la.. xley blah xley blah.. APE PN XBLEY!!!

    0

    0
  31. hmm not bad though. Eh jap.. Tak baik menipu. hahaha
    Well at least muka macam korean kan.. Tapi North Korean lah. HAHAHAHAHAHAHA

    0

    0
  32. wawa says:

    DISGUSTING!
    YUKKS.

    0

    0
  33. mas says:

    batal posa sya malam ni… huhuhuhu

    0

    0
  34. acap says:

    Boleh ke page ni jd tempat luahan perasaan aku pada gay-pop malaysia?
    hahahahahahahahahahaha
    emcee pun dah macam gay dah. nak muntah aku tengok. bajet bagus ke ape budak2 ni? masing2 muka mcm tak de peli* hahahaha
    kesian dengan melayu bodoh ni. makin ramai la lelaki bujang telajak lepas ni sbb naluri gay hahahaah

    0

    0
  35. boboy says:

    OMG..OMG teanjat boboy! terkena kencingan maut boboy tgk bideo neh!! auww auwww

    0

    0
  36. jantan perkasa says:

    konfem mcm babi..babi lagi cute daa..

    0

    0
  37. anonly says:

    takut giler aku nak tekan play. wahahhahaaaaa! tapi tekan jugak la.. lepas tu menyesal doploh empat tahun. =))

    0

    0
    • Walcott says:

      aku suka statement ko, aku pun rasa menyesal giler gak ni….asal la jari ni gatal nak tekan play

      0

      0
  38. nonoi says:

    alahai,kesian diorang ni.tak salah nak m-pop ke apa pun..kuantiti beserta kualiti lagi baik .baek layan boria lagi menarik..

    0

    0
  39. kakilu says:

    sungguh terkasima aku melihat mereka…
    adakah aku bermimpi???
    shial la…puuuuih!!!

    0

    0
  40. mr potato says:

    tgok kucing brok lg sedaappppp…..

    0

    0
  41. salina says:

    hello…kelakor la abg nara ni..ckp Awesome gila video bodo ni…same gn kmpulan pmpn y name gula -gula 2…elok DIHENTIKAN M-POP ni..buat batal pose ak je kutok korunk bulan pose ni

    0

    0
  42. dislike says:

    maharaja lawak ke ap ni..haha~practice nari lg 10 taun lg dik non..

    0

    0
  43. Nana says:

    Astaghfirullah.. Mengucap aku dibuatnya.

    0

    0
  44. nuna says:

    agk2nye diorg ni da xde urat malu dh. dh kasi potong ma! kalo x, xkn la sgp nk bt mde alah ni. haha

    0

    0
  45. puteralierra says:

    batal puasa tgk video nih? aku rs bukan batal, tp buat x lalu nak berbuka nnt ade la.. harharhar.. kaum golongan gay2 pun rsnye malu nak ngaku diorg ni kaum diorg..

    sungguhpun nak jadi penyanyi or artis, banyak lg cara lain.. bukan dgn cr memperbodoh dan memalukan diri dan bangsa sendiri dgn mengagungkan budaya luar.. skrg bukan mcm dulu, masyarakat dh pandai menilai..

    kpd individu2 yg bertanggungjwb memperkenalkan konsep kumpulan ni, jgnlah nak khusyuk nak untung jer, but please fikir pasal maruah bangsa, penerimaan masyarakat b4 u nak commercialise these kind of things..

    0

    0
  46. aleez says:

    vah vah vah!!!!
    sume bajet kutuk aje ek… at least bley jugak they all menari and menyanyi (walau macam kera kena belacan and sore cam itik tercekik lumpur)…. ko ade? kekekek
    Anyway, beri mereka peluang, this is their first shot… kena kutuk kaw kaw pun harapnya jgn putus asa. Perbaiki mutu nyanyian dan tarian. Kalau boleh jgn la sampai doblas org… susah nak manage… lose half of the members at least, cari yg betul2 komited. Kalau boleh tak yah la k-pop ke gay-pop ke lollipop ke bagai..
    Teruskan berusaha… org mmg suke kutuk je sebab that is the nature of human being…. jangan lepas ni gi bunuh diri plak… chaiyok chaiyok !!!!

    0

    0
  47. kepalapetak says:

    http://www.youtube.com/watch?v=ZybSV4KUdWY

    even rse cm geli gak, lg bgus bdak2 kt clip ni joget drpd 247 jadah tu..:))

    0

    0
  48. oleydoley says:

    abg nara, batal dah puasa sy nie! ahahahaha. x sanggup nk tgk smpi abes. adoooyaii punnn.

    *bkn nk condemn artis local, tapiiiii. hmmm. try harder next time okeh!* =P

    0

    0
  49. yana says:

    malunya!tak sanggup nak tengok sampai habis..
    anyway,yg dduk ats kerusi tu Hana Tajima ke ek?

    0

    0
  50. lyn says:

    Kna tgk vid ni lps berbuka pose la nmpknye ye (konon2 elak batal pose dgn sengaja) :p

    0

    0
  51. MISS PINKY says:

    OMG, SAPA dorang nie???? yang menjerit2 mcm histeria tuh ngam sgtlaa terlompat2 mcm org x betul… sebab yang x lawa tergila2kan kat yang x ensem….. kalau rupa cmnie, huhuhu, xpayahlaaa nak kata jejaka tampan… mmg batal posa aku abg nara, batal pasal ngumpat.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  52. syaz1piece says:

    tergolek terbongkang terburai perot aku tengok bendalah ni..adoi..korang patut msuk mharaja lawak la..hahaha, gelak tak abeh gi nih

    0

    0
  53. Queen Cobra says:

    Jejaka hansome 12 org??Ada btlkah??? ..Wkakakaa Nampak jejaka yg 1st sekali keluar aku dah gelak nak mampus.. Dari 12 org mesti 10 org gayah…M-POP..M-POP.Hahahaha…

    0

    0
  54. lilian says:

    menagis ku tgk dorg…menyesal plak tekan ‘play’..sadis..sadis..

    0

    0
  55. sarah says:

    >speechless<
    hahahahaha…..

    0

    0
  56. emon says:

    hahahaha diorang menari tu tak berapa nak ori lah! teragak2 je aku tgk

    0

    0
  57. walaweiiii says:

    siak ar abg nara punye ayat…
    tergelak guling dah aku tgok video nih…
    adoiiiiiiii!!!!!!…..tersedak2 smpai aku terpakse minom air..

    0

    0
  58. hafiz says:

    hadoi..tolong la sedar..hahahaha

    0

    0
  59. hmmm says:

    haddooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………….kesiannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaa….

    0

    0
  60. budi says:

    ape yg batal pose nye..hehhe..biasa je tgk..
    intro muzik ok dah kot (ala-ala korea…kunun la)..

    klu tak tgk video ni..mgkn aku suke muzik dia..tp lirik tak berapa nk suke..(hari ISNIN..SELASA..) suara pulak tak berapa nk ………

    hmmm biarla.. drp duk lepak n jadi mat rempit kat luar..

    0

    0
  61. luvv says:

    adoyaaaaaaaa..OMG…..terus tgk video clip nie…ape kejadah sume nie..da la nari ntah ape2..lgu lg la sadisssssss woooo..nie artis tapak kaki je la..tlg la..x yah la nk tiru KPOP….da cm badut sarkas aku tgk…….kesian kt org2 yg membodohkn diri sendirik nie…

    0

    0
  62. bese jer says:

    “terus terang ku katakan,ku tahan NAK MUNTAH”-tiru sket lirik dorg..

    mmg rebecca black versi meleis laa nih..hew hew hew..*sambil ketawa sopan dibulan pose*

    0

    0
  63. yulkimn says:

    ni kump mpop ke??alahaiiiii…….max 24:7????!!!!…..woii kt korea da ader la kump nme 24/7….??!!!….wat da hekkk???

    0

    0
  64. MummyR says:

    Kpop is Kpop la adik2, takyah lah adaptasikan ke Malaysia, tak kan menjadinyeeeeeeeeeeeeeee !! jadi bahan ketawa org je

    0

    0
  65. Azimiza says:

    Kalau part mengira hari (Senin, selase, rabu….) dah macam copycat group K-POP ZEA… Sungguh tiada idea. Xpasal2 tambah satu hari lagi puase ganti tahun depan. Nama plak nak ala 2PM and 2AM. Aku rase anak buah aku yang menari para2 sakura kat nursery pon lagi hebat

    0

    0
  66. ermm says:

    nak tiru k-pop tu x salah..tapi boleh x suara n tarian tu keras sikit..barulah setanding artis korea!!!

    0

    0
  67. pugut says:

    punyala jelek………… mcm tengok ultraman taro menari pula.. hahahah

    0

    0
  68. MurataShougo says:

    Good Job Max 24:7.. Lagu best :) Keep it Up Bro..
    Pedulikan pengutuk2 sbb dorang adalah golongan Melayu Tipikal.. :)

    0

    0
    • Kasp says:

      tp kalau da mmg teruk mmg kne kutuk la jawabnye..mane2 org pon same..apela tak masuk akal komen ko ni

      0

      0
      • KARA says:

        group korea pon ader je kena band… sbb bwk lagu or style yg xsesuai.. 2 la kalo nk ikot sgt korea 2.. blaja dlu..kaji dlu pe dowg wat.. nie x men redah jer.. bia kita meniru dgn penuh ilmu didada bkn meniru membabi buta la.. Aku kesian gler2 kat Aesar nie.. please la.. kaw blaja dlu, dalami dlu.. kalo kaw nak cpt jer.. xkemana la.. jgn stkat nk bersaing ngn KPOP tp nilai MPOP xder.. please la..

        0

        0
  69. adamjohari says:

    music bole tahan jgk la. lirik mcm bdk skola br nak blaja buat karangan. menari plak mcm org kene ketuk ketampi. adoi dik xpyh la terikut sgt dgn k-pop tu. kalu korg setandg dorg xpe jgk ni x, mcm org terencat dah. if album/lagu x popular jgn nak slh kan kami pulak ye

    0

    0
  70. Edan Nadhsar says:

    macam beruk! nyanyi cm cibai~

    0

    0
  71. cik bambam says:

    baik tgk video klip citer tamil..hua hua hua..

    0

    0
  72. SuperArie says:

    kumpulan ni bakal jadi Bintang Paling Popular 2011…lagu yg mantap,dance yg gempak,muka macho….caya la!!!!aku sokong kumpulan 24/7!!!

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH……………….LOL

    0

    0
  73. lalazaza says:

    omg! aku terus migrain tengok video ni. menyesal! menyesal. video ini sangat gay!

    0

    0
  74. Scorpio says:

    sesungguh nye stop it ehk video begini .. tk perlu lah sesangat .. sungguh tk perlu ..

    0

    0
  75. liverbird says:

    busyettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

    0

    0
  76. stark says:

    OMG…. da batal ke puasa aku???? betapa hinanya terbatal puasa ku begini…. baik aku korek idung batalkan puasa dr batal puasa sbb tgk menda kepop ni…

    0

    0
  77. laila says:

    alahai….kesiannya…tapi cubala yang terbaik akan datang…..kepada pengutuk2 tetap ni…korang semua ni pandai ka menari aerobic macam ni…ntah2 poco2 pun tak lepas….kepada umat2 manusia yang ada kat sini(pengutuk2) harap diampunkan dosa2 korang…n kepada kumpulan yang dikutuk ni harap korang perbaiki kelemahan diri..adalah lebih baik bernasyid saja…

    0

    0
  78. zshilang says:

    pc ni boleh plak freeze tgk video, pc pun xsnggp nak tgk dah hahaha

    0

    0
  79. jun fizza says:

    huhuhu….(”sedang membayangkan kalau aku jadi mak bapak dorang n sedang menonton video nih..perghh…kagum kot…kuikui)…

    0

    0
  80. lieya adillah says:

    x snggup nk tengok smpai abis……aduyaiiiiii

    0

    0
  81. ke morning says:

    haha..lawak gila tgk video klip diorg nih..mcm budak xempuk je….2 la…org nk buat Kpop ko sibuk nk buat jgak tp dance n suare korang hncusss… dnce dah nmpk cm excercise je..kiki..sore pon xbess…bueekkkkkkk…ade scene yg dah nk last tu, siap ade mamat tu mcm nk tjatuh…nape xdelete je scene tu…eiii nmpk sgt gelogoh nk publish vdeo nih..tp hasilnyer hampagasss…dikk oii..len kali train smpai pndai bru buat lagu nohhhhh…. :)

    0

    0
    • WG says:

      Kpop pon train smpai 4-5 tahun.. dowg??? berlagak sungguh.. dorg siap ader sekolah/akedemi lg.. kaw??? men redah jer.. bkn ak x skong..tp over gler.. macam brlagak kaw hebat ley wat cm 2.. padehal??? memalukan diri sndri.. please la improve.. ak xsuh bubar kn pon group nie.. tp please train hard n smart… jgn la men3.. =.=”

      0

      0
  82. hadoi.. says:

    aduss…okla,aku ni tk pandai menari tapi tahap kepakaran aku ialah mngkritik…so aku nk bgtau kat korang2 ni..
    .1.menari ntah ape2,
    2.korang ni aku tngk,..pntingkn diri masing2 jer tau.korng tak pikir yg korng tu menari dlm kmpulan,thats whyla tarian korang ni “cacat”
    3.tarian tk bertenaga,.
    4.posture tubuh krng…ada yg bongkok..ada yg over sangat..alahaii.,
    5.lagu korang yg amat amat amat TAK menarik..
    6.tolongla…jgn buat muka kiut ker,tanda love2 ker..nak trmuntah aku tngk gambar korang ari tue
    7.semoga “BERJAYA” ..lol

    0

    0
  83. nisak says:

    adoi, usaha lagi ye adik2….

    0

    0
  84. jejariku tak berapa nak runcing says:

    nama tak bley blah…

    alloy, kim, hans, mirul, virgo, imtiaz, fifie, a ar, eykal, o b, jaq, tameen…

    ???

    baek korang gi sambung belajar.. study elok-elok… tak ke mana mcm ni

    0

    0
  85. hmm says:

    igtkan rabbani la group paling ramai ahli..rupanya ada yg lagi ramai…

    0

    0
  86. frog says:

    what the hell was that?????

    0

    0
  87. MiGrain says:

    adehh…migrainnn!~1st time dlm idop..akhirnya mgrain gara2 kehenseman dorg~

    0

    0
  88. MIGRAIN!!!!!!! says:

    Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~siallllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  89. Aku Nak......!! says:

    AKU NAKK SEPAKK MUKE SEKO2 BLEYYY X…?????
    dari betinaa2 yg duk trjerit cam babon nk mengawan sampailah yg jantan2 trloncat cm monyet muntot merah kena buasirrr…………..!!!

    0

    0
  90. Aku Nak......!! says:

    Aku nak sepak muke seko2 bole x….???????????
    Dri betina2 yg duk trjerit2 cam babon nak mengawan smpailah yg jntan jongkang jongkit cam monyet bontot merah kena buasir!!!!!!!!!!!!!
    Adoiiiii……pehal la bangang sgt ank2 bangsaku…?????????????????

    0

    0
  91. angkasa says:

    lirik dia..’hari jumaat kumendoakan kamu…’ kahkahkahkahkahkah…………plz la…

    0

    0
    • jejariku tak berapa nak runcing says:

      hahahaha adik adik max247.. lebih baik jumaat tu adik gi masjid ekekekeke

      0

      0
  92. munut says:

    AKU TENGAH GIGIT SUDU SBB KANCING GIGI.

    0

    0
  93. sayangselasih says:

    knapa lah ramai sgt ahli kumpulan ni…dlm ramai2 ni da yg ok nyanyi..tpi yg tak ok tu hampeh..yang menari pun da yg ok..yg tak ok tu mcm na plak

    0

    0
  94. mis says:

    xde identiti sndri ke?

    0

    0
  95. ADIRAF says:

    mmg sakit pale tgk vid br, br je stat pale dh psing2….
    indonesia pn de grp ala2 kpop ni
    cbe adk2 max 247 tgk nk kji
    lg better dr korg
    wlu xshebat kpop lg

    0

    0
  96. nakmuntah says:

    KEBABIAN APAKAH INI ??????????
    muka bangga nak mmpus bila kata jejaka kacak…
    aku x minat pun kpop,, so x leh nak kondem diowg ni sgt……tp mmg mcm lol la klu xde identiti sendiri …….

    0

    0
  97. deris says:

    tak boleh blah aku dgn video ni.
    kpop ke mpop ke ape jadah pop pop yang lain memang aku alergik.

    0

    0
  98. mpop puiiii says:

    gugur sume bulu keti aq !!!!!!!!!!!!!!!! ni mnari ke bersenam !!!!! X yah nk tiru kpop sgt la . Sial la…..puuuuuiiiiiiii

    0

    0
  99. Boeing747 says:

    manalaaa dok mai bdk2 nih!!…..macam siol!!….

    0

    0
  100. adoi says:

    adoi… aku pulak yg malu sndri tgk dorang ni…

    0

    0
  101. yang says:

    wow…hebat sungguh….hahaha…nak pengsan aku sebab bangga sangat…hehehe

    0

    0
  102. emma says:

    nk muntah part yg kenyit mate tu..ya ampuuunnn….!!!!

    0

    0
  103. Sifu says:

    nape laa budaya kita suka ciplak orang…adusss…bosan weih….pakai otak sendiri laaaaaaaaaa

    0

    0
  104. emel says:

    geli geleman aku tgk…ptuihhh…

    0

    0
  105. cacha says:

    haha baru aku faham, pasal ape batal puasa. cehh, rasa mcm nak muntah hijau pun ade.

    badan kalau mcm rain ke aaron ke nak dance2 camtu, boleh gak diterima akal. ini dah macam orang-orang kat sawah bendang kena tiup angin.

    tergamak diorg buat videoklip mcmni

    0

    0
  106. kuceng pink says:

    muke diorg mcm invite pelempang jek…

    0

    0
  107. mashmelow12 says:

    eii sedap gilerk nyanyian mereka ..pandai nye
    (mata diatas tangan didada)

    0

    0
  108. chap chiem says:

    aduh….pengsannnnn……:p

    0

    0
  109. k pork says:

    adehhhh….*speechless*

    0

    0
  110. min sue says:

    kikiki.. tgk di celah2 jari… syeram nih

    0

    0
  111. leha says:

    bhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
    K bai

    0

    0
  112. rumenian says:

    ni bukan Mpop ke Kpop lagi dah nih, ni kategori G-pop (gay pop). cuba lah dari buang masa tu g belajar betui betui ke at least leh jadi insan berguna dan tak buang masa org nak tgk show dorang nih.

    0

    0
  113. pak ustaz says:

    cube la bawak2 berjemaah terawikh kat mesjid…at least confirm synch gerakan jemaah tuh…xde la kene buat step2 susah pastu buat xcukup sifat hihihi..

    0

    0
  114. Pengomen membina says:

    begitu memberangsangkan..phuuuiiihhh!!!!=P

    0

    0
  115. Nurain says:

    adoi teruknya! memalukan malaysia! haha lagu x sedap menari pun kaku ntah apa2 haha

    0

    0
  116. eilaM says:

    tak awesome pun…. kalut je….apa yg bangganya ???
    beginilah kalau jadi artis syok sendiri… cubalah buat sesuatu yg membanggakan rakyat malaysia…

    0

    0
  117. ampun kan mak kasim says:

    adessss..mcm lagu untuk ajar sebut hari zmn kanak2….

    cume pakej dgn jejansss’ yang sendu aku tgk…

    abg nara ni saja bg kurang kan puase kitorang tau..

    sedey sgt

    0

    0
  118. ain says:

    adoi

    kalo korea.. mereka akan berlatih menari setahun.. menari n menyanyi je.. pastu baru release..

    ini.. menari macam pompuan. dah nak wat VC

    0

    0
  119. peminat 24:7 says:

    macammm haraaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm..hahahahhaha..sia2 aku tgk..kurang pahala puasa weyy..

    0

    0
  120. min247 says:

    perghhh sodap giler lagu ni…kne jdkan caller ringtone ni! hahahaktuihhhh!

    0

    0
  121. yyarrrkk!!!!! says:

    wwweeeerrrkkkkk!!!!!…wweeerrrkkkk….bukan nak kutok lah bln2 posa ni…tp mmg terbukti lah…burok lah weeeiiii!!!bajet 12 orang konon..tgk lah 3-4 bln nanti..kompom bubar lah….

    0

    0
  122. jojo supir says:

    yes saya baru je membatalkan puasa dgn menumbuk monitor sehingga pecah… sekian

    0

    0
  123. nimi says:

    1st~Geli
    2nd~Sgt Geli
    3rd~ Teramat Geli..
    yg selebihnya pown sama n xkan berubah.. geli, geli n geli~!!!!!!!!!

    0

    0
  124. Reena says:

    My gudnez!!! Apakah yg bermain di minda mereka semasa melakukan lagak ngeri beramai2 ini? Nama tak bleh blah..cam nama ubat kuat dah bunyiknya..rambut paten tomok..body sekeping..kasut ada sayap (0.35).. sadis dowh..aku lebih rela layan dangdut & rock kapak drpd layan video ni siap ngan azwan ali junior di dlmnya. Insaflah wahai suju wannabe..silalah bentuk identiti sendiri..

    0

    0
  125. beautiFOOL says:

    Layan ceramah Ustaz Azhar Idrus lagi bessssst!!!!!!!

    0

    0
  126. cube teka says:

    ingat kn korean pop tp koir pop lar plak yang kuor….wakakakakakka

    0

    0
  127. yoyo says:

    hehe..cm otromen

    0

    0
  128. Mass says:

    Mula2 aku pelik napa abg nara kater kalau nak batal pose tgk video ni… mula2 aku tgk tak bukak sound… juz tgk tarian… tapi masa 1st tgk rs nyampah… muka dah ler cam kanak2 rebina… dah tu tarian die anak buah aku yg sethn pun lbh teror menari… 2nd time tgk sbb tak puas ati dgr sound skli… biler dgr rasa pening kepala… loya tekak… hampeh.. ahli sampai 12 org tapi zero…

    0

    0
  129. peah cendol says:

    Hahahahahahaha!!! lawak gle dyorg menari. adoy..bukn nk menjatuhkn smgt dyorg ni, tp takde plak tarian yg memeranjatkan..
    dahla mcm ketuk ketampi, pastu wt ultraman pnye style, menari tak seragam, pastu terenjut atas ke bwh, atas ke bwh. adehh!! spatotnye kasi sharp dlu la sebelum bikin ini video.pastu muke control macho. tak taula kalau berterusan cmni, M-pop nie leh jual ke tak. dak skola aku menari lg superb kott! kuikuikui.. sorry, bukn kutuk tp komen dan hrp dyorg perbaiki lah sblm smakin rmi yg komen! semoga berjaya ye!

    0

    0
  130. mazwan says:

    weh mmang betoi la nk muntah ….mulanye aku tk ceye gak korang ckap nk muntah bile tngk m video nih….adoiiii yaiii

    0

    0
  131. kemakemo says:

    ni stok2 ajieb leh ler~~ahahhaahah

    adoiiii meka ni mmg mintak maki ker aper,,ahahahaha

    0

    0
  132. dyruss says:

    wat malu btul la…ne bkn macho….tp HANCUR…..mcm gay pun ada…bkn stkat muntah…batuk bdarah pun blh…menari mcm bdk2 tadika or taska…sorry to say…mcm video save bajet pun ada…baik guna toyota alpard o estima….ne toyota hiece….apa ka jadah!!!!

    0

    0
  133. sipot says:

    adui xleh blah la… tp yg hensem tu ok je… hahaha

    0

    0
  134. osman taring says:

    watdepakkk!!!!!! barai dowhhh
    ….ke lautan hindi maunyer nih…

    0

    0
  135. peminat max 24/7(tangan di dada sambil pandang mata pandang atas) says:

    abg nara mmg batal la pose tgk video ni…ade 12 org..12 cara caci maki kena kat depa……hahahahahhahahaahahha….sume kaki bangku…stakat goyang2 sket..buat pe…aku rase makcik nari poco2 lagi lincah…baik xpayah la buat video clip..

    0

    0
  136. peminat max 24/7(tangan di dada sambil pandang mata pandang atas) says:

    tanjat boboi tgk…..

    0

    0
  137. beeb says:

    lagu takde kualiti langsung….

    0

    0
  138. didi69 says:

    pergh…..nk muntah aku tgok video nih………serius sngt2…….kalo nk same ngan kpop pun…..wat lar leklok……nih lagu ntah pape…….dance pun dah ala2 chiken dance……

    0

    0
  139. Reena says:

    Drpd layan video yg katanyer k-pop ni…baik la aku layan eskrem paddle pop..lagi best!!!

    0

    0
  140. oleen says:

    erkkkk…xterkata..neway kalu nk dicompare ngn V.I.P..vip better..huhu

    0

    0
    • 2PM says:

      of cos VIP better ma.. dowg dh bape lame lak train menari/menyanyi.. dowg memg ak selut r.. tp yg nie..yg group nie.. speechlesss…

      0

      0
  141. Ginola says:

    MACAM GAMPANG!!!!!

    0

    0
  142. sarah says:

    At least they tried. Don’t laugh at them. Kalau Super Junior menari macam lembu pun budak pompuan puje sebab diorang dari South Korea and dah established. Diorang nie baru nak cube and dari Malaysia plak tue.

    0

    0
    • MK says:

      sokong cik sarah. aku pun bukanlah suka KPop apatah diorg ni. tp aku tgk kejam je sorang2. Super Junior joget chicken dance pun ramai dah histeria sbb apa? sebab Korea? huhuhu… biarlah mrk dgn hidup mereka. tak suka tak yah tgk.
      *aku tak sokong mana2 tapi aku tak nk kutuk.

      0

      0
      • gee says:

        bukan kutuk la.. tp bg nasihat n kritikan.. korg ingt group2 kpop 2 xpenah kena kritik ker/???? dowg nyer kritik lg dasyat… 2 la.. nk sgt ikut kpop.. kn dh meletop..

        0

        0
  143. along says:

    kanak2 yg bermula usia 2 tahun yg hendak belajar mengenal nama2 hari, sila dgr lagu ni ye. hahahaha

    0

    0
  144. Doul says:

    kenapa aku perlu lihat semua ini??

    0

    0
  145. ntahpapa says:

    siyes.. aku rasa nak menyumpah seranah skang ni.. sangat2.. tak mampu nak tengok sampai abis….

    0

    0
  146. blitzenius says:

    aku sebagai pembenci Super Junior kalau dah menyeranah video Super Junior tahap 7 petala langit, korang bayangkan la pulak macamana aku menyeranah video ni. tapi aku tahan sebab puasa. anyway, mohon izin share.

    0

    0
  147. vochelle88 says:

    meremang~ yuck!

    0

    0
  148. lalala says:

    what theeeeeeeeeeeeeee ????????????????!!

    0

    0
  149. lalala says:

    lebih baek korang jd penyanyi nasyid dr terkinja2 mcm 2…ramai2 mcm rabbani pon org still nak dgr lagu dorang sbb bez!! ni nyanyi ke tgh ckp?

    0

    0
  150. aspire5580 says:

    aparaa..tajuk kurenngg sesuaila…buekla tajuk sesuai..ado pulak batal pose…apolaaaa….buekla tajuk “peminat terpekik terlolong mcm tak pernah tgk artis” ker

    0

    0
  151. aku gay says:

    BWUEEKKK!!!!…ak xminat..even ak nie gay..hehe

    0

    0
  152. rebecca black says:

    Nooooooooooooooooo………………..

    0

    0
  153. azmi nasir says:

    ni video menatang babi ape ni? cibai

    0

    0
  154. ringgo says:

    Kelakar plak tgk Abg Nara suka video mcm ni. Auwww….Isnin, Selasa, Khamis…auww

    0

    0
  155. tak terkata says:

    erk….speechlessssss…………………kasihan tgk dorg…sdeyh..

    0

    0
  156. speechless says:

    bangkek la mamat ni..muka nak mintak sepak jek sekor2..xjantan langsung

    0

    0
  157. sengal says:

    siap ada step dil to pagal hai tak tahan tuh!hahaahahahha

    0

    0
  158. MELODI bebas says:

    mcmni la..kalau kita nak PENUHKAN INDUSTRI dgn kumpulan ala kadar mcmni, sbenarnya kita makin MENJATUHKAN MARUAH INDUSTRI.. knapa tak guna modal tu cri yg btUL2 BERKUALITI…

    note: KLAU YA PUN CARI LA MUKA JAMBU, BUKAN GAY LEMBIK..=(

    0

    0
  159. amira says:

    hmmm lirik lagu dgn tarian x sesuai la… pelik. pstu tarian terabur,kena banyakkan lagi berlatih.. huhu. muka hensem la jgk. diorang ni gay ke?

    0

    0
  160. aeen says:

    wahhhhh kacaknye 12 jejaka ini smpai aku rasa puasa aku bakal terbatal….. omg!!!! nasib baik tgk mlm2…

    0

    0
  161. wanputra says:

    double middle finger up.

    0

    0
  162. ala says:

    adoii makk!! lawak btol. ramainya. apasal x letak 20 org ka, 30 org ka, bleh buat aerobik. pocorobik. etc. dah xda keja sgt ka??? x phm aku. apa la prasaan korg menari mcm tu ek?? tu ramai sgt, kalo aku masuk join menari skali, agaknya diorg pun x prasan kot sbb dah ramai sgt beratur mcm perhimpunan.

    0

    0
  163. wink-wink says:

    wktu first dyaorg muncul x de la seputih video clip ni.. nmpk sgt cocok vitamin c… putih klah korea…

    adik aku punya aerobic lgi ssh dri tarian diaorg..

    nsib baik tgk lpas berbuka… law x wajib ganti puasa…

    0

    0
  164. suhaila says:

    should be kids around 20..tapi menghabiskan masa buat lagu tek berfaedah.tak bermanafaat langsung!!merosak kan agama ja..dah la sedaq la woih!

    0

    0
  165. Leo says:

    Nape ramai bebeno…? tak paham aku…
    semoga mereka cepat sedar…. kehadiran mereka dlm industri sungguh kesian….

    0

    0
  166. lee tie nas says:

    mcm sial je , puih ! (mnyembur-nyembur kt muke dorang)

    0

    0
  167. akustatik says:

    korg nih..msing2 mengkritik thp ultra punya..xbek woohhh…best ape dorg…(smbil letak tgn dibahu mata ke atas) hahahahaha!

    0

    0
  168. Tukang Paip tak pas SPM says:

    Aku tgk macam gay cheerleaders jer….muka dah la hensem gila sama dengan monyet terhensem sedunia….12 org monyet hensem menari gaya gay…

    0

    0
  169. nagaberapi says:

    kui..kui..kui… poyo sangat2. udah2 ler dek oii.. baik bubar jer group ni kalau xnak malukan diri.. wat org gelak jer..

    0

    0
  170. MatGat says:

    Calon – calon raja lawak dah ader nih ! hehe

    0

    0
  171. ELF~primadonna says:

    x layak lg la nak tiru super junior…sikit pun x layak….better lg bdk2 yg msuk kpop hits talent show kat hitz tv tu…ambik diorg lg bgus kot…korean perap artis2 diorg 4,5 thun utk belajar jd artis…diorg ni 4,5 bulan pn x sampai ape…

    0

    0
  172. Faceberuk says:

    perkgh. gugur bulu ketiak aku sial!!

    0

    0
  173. adik k pop says:

    hahahhaa… aku bce komen dlu sblum tgk… kah2.. baru laaa bkobar2 nk tgk kan ?? kann???? okeyy aku nk tkan play…. korg doakan aku x pengsan lpas tgk vdeo kilp ni hooocccay!!

    0

    0
  174. berdarah idong! says:

    apa kebenderr nih??..isnin..selasa..rabu..khamis..jumaat..sabtu..ahad..semua utk kamu..korang tak der kerja atau belajor ke weii..!!!..iskhh…naik baran aku tgk VC ni!!…gampunk tul budak2 nih!!..sib baik mlm..kalau tak.. maunya ilang puasa aku..hak tuiii..!

    0

    0
  175. Nyna says:

    alamak…..apa dah jadi neh?………………………….. (o.0)

    0

    0
  176. adik k pop says:

    hahahahaha… paling x leh blah. ade sorg tu pkai bju sblah ade lengan..sbelah xde lengan.. k pop sgt laaaa tuh!! helllooo!!! klu bdan tu cntik xpe.. kah2..ni kurus keding je..muntah darah dah aku nie…

    0

    0
  177. pak x sanggup says:

    Bodo ape wat bandboy sampai 12 orang… Pentas mane je la yg muat utk diorg ni… Cameraman sure maki2 nak ejas cam bg muat 12 org… Diorang ni real life keje ape je la, main bola jaring ke?

    0

    0
  178. aranzedo says:

    adduuuhhh……batal puasa bulan ramadan aku tahun ni…..sia2 aku posa sebulan tgk depa nih……nampak gaya tahun depan la aku posa balik nih……..esok pun nak kena samak mata aku nih…..

    0

    0
  179. jujur gila says:

    sumpah aku suka org2 gay cam korang..macam ape doe…dripada korg wat bnda nie, bek wat marhban ke..ish!!sumpah..aku x snggup tgk korg lagi…kalu najib razak tgk nie, mau dya terbeliak tgk rakyat memalukan dya cm gini..huhu

    0

    0
  180. loqlaq sungguh says:

    ntah paper.. nk tersembur air yg aq tengah minum time tengok video nih.. intro pon tk bleh blah.. nk tergelak saja aq tengok.. he5.. lwak2.. nampak sangat tak matured.. tak pro n mcm budak2.. well.. dorg memang salah pilih tema laa… boleh d katakn out terus group nih.. im sorry to say.. im trying to be honest ajer.. by the way abg nara.. tq upload.. best jer tengok.. wat hiburkn hati untuk bergelak ketawa guling2.. tq.. vote 4 music tanah air!! :)

    0

    0
  181. syares says:

    xboleh gak nk condemn dorg sgt..
    kalu tgk dorg idea gak..
    video dorg de gak kualiti.. kire menarik gak..
    lighting, set dorg nampak polish..

    just lagu lh y still tk kuat lagi..
    choreography pun x berapa polish

    but still kalu korg nk compare to profesional level its seem ur guys so demanding.. they just armature…
    give them some break..
    sokonglh org kite.. syik nk kutuk bangsa sendiri.. bangsa luar dagungkn…xsegan ke..
    kalu korg tk sokong sapalh nk sokong org kite..

    org kite, wajah kite beb..
    peace..

    0

    0
    • aku tak kisah says:

      aku suka! wp drg ni ok2 je tp at least aku sokong malaysian,,
      aku suka jg korean tp “sokonglah buatan malaysia”

      :)

      0

      0
  182. Tina turner says:

    Aku… Sudah termuntah kt monitor screen pc aku da.. Bahabi betol laaaaaaa

    0

    0
  183. kerbau pon suke tgk video ni….

    0

    0
  184. cepoi says:

    mc awal2 da slh sebut..max4/7.adoi..dah la mcm bapok.totally fail!

    0

    0
  185. cepoi says:

    @syares xpyh la nk sokong budak2 yg dok berangan nk glamer ni.beter diorg smbg blaja.ade gak ms dpn.org2 cmni la dok bg pengaruh x baik kat bdk2 skg.pale otak tau nk berhibur je.dunia oh dunia..

    0

    0
  186. anonymous says:

    aku berjaya tak mencarut kt mulut…tp dalam ati….

    0

    0
  187. nara ker? says:

    ko tak baik perli-perli orang la nara, video ko bersilat & nyanyi lagu negara ku tuh pun, takde lah hot sangat..
    rasa cam nak terbatal gak puasa..

    p/s : jgn ‘puji’ orang,kalau diri sendiri tak semengah mana,lalala~ peace!!

    0

    0
  188. Sang Pecinta says:

    Saya nk komen tulisan Abg Nara.

    1. Sila perjelaskan knpa awak rasa awesome dan excited sesangat berkenaan dgn VC tersebut? Kami semua tak nampak pun apa yg awesome nya ttg mereka.

    2. Bangga jd anak Malaysia hy kerana VC sebegitu? Eh, Abg Nara Hisap Ganja ke? Sya tk nmpak pun mereka tu blh membgakan Malaysia hya krna Tertiru Gaya Kpop….

    3. Buka mata, lihat dan dengar dengan betul berkenaan dengan Vocal Mereka……

    Sedih ngn Abg Nara sebagai seorg yg Ilmuwan dengan dunia oenyiaran dan juga media massa b oleh mengeluarkan statement buruk sebegitu rupa….

    0

    0
    • nongkoong says:

      Bongok tak paham ke sarcasm..

      0

      0
    • huhu says:

      abg nara perli dia la sayang…abg nara mmg suke perli2 bab mcm gi ni..~~peace!

      0

      0
    • lely says:

      abg nara perli je tuh..mana ada puji memuji…aduiiii la..

      0

      0
    • senah says:

      itu namanya sarcasm atau bahasa melayunya sarkastik yang bermaksud perli atau sindir….

      0

      0
      • aku lahir bulan 12 says:

        kau ni baru masuk blog hiburan ke? atau selama ni kau komen blog yg skema jer? sbb tu kau x paham double meaning bro nara ni? dgn yakin & eksyen nya ko hentam bro nara pulak tu. aku rasa baik ko terus komen blog2 skema yg kau biase komen tu. nyah kau dr semua blog2 hihuran yg sewaktu dengannya. sekian…

        0

        0
    • sang pencinta bangang says:

      ko ni bangang ke apa?

      0

      0
    • myname says:

      satu prkataan je aku bole ckp kat ko….BODOH…..((maaf krn mggunakn bhs kasar…..siyes ko skema giler))

      0

      0
    • si capik says:

      yo yo or je ko nih sang pencinta bapok, ko punya tulisan 2 yang buat aku sakit hati baca, kalau dah bengap 2 diam2 suda yang ko tunjuk pandai 2 pehal, sesedap rasa je ckp orang hisap ganja, orang cakap kat mak lu cam2 lu ok x?!
      sedih ke baca tulisan nara?? ada aku kesah..blah lah..

      0

      0
  189. Sakit Mata Tengok says:

    Yang tak tahan tu yang pakai tudung pun terkinja-kinja hahaha…tutup kepala je la..yang lain yang kira..kesian..

    0

    0
  190. aku p0se says:

    ramai yg x suke,aku p0n x suke…ntah pape…xyah nk tiru kp0p sgt la….hahahahatttuihhh
    dh la muke mcm auw3 je sume…bkl mk nyah ke?haha

    0

    0
  191. lawak2 says:

    tah ape2 tah,,nk tiru SuJu la nih,,dah mcm SuJu dlm vdeo clip U jek,,xde originility lnsung!!

    0

    0
  192. QeenJ says:

    I think they should improve more on their choreography… something wrong somewhere not synchronize with the song and concept… :( nice try… but I think KRU still the best… harap2 diorg ni tengok all KRU video clip.. put KRU as a benchmark.

    0

    0
  193. xtaula says:

    ISH….apa nie…xmalu ke?dah mcm bapuk aje…keras la ckit…target lagu nie kat sapa?budak2 sekolah pun xnk kot..geli..mcm u aje…jantan la ckit…muka xseberapa,lembut pula…adoooiii aiii

    0

    0
  194. akutakut says:

    sebab banyak sangat komen muntah hijau,aku xbrani nak tekan ‘play’.huuu

    0

    0
  195. nogorimari says:

    apa jadah tajuk buleh batal poso bilo tgk video…x do tajuk lain korrr

    0

    0
  196. lempengpisang says:

    pity them…sume mcm hadek2 gile glamer..malunye aku ada group mcm ni kat msia!!!

    0

    0
  197. aussiegirl says:

    Hari Isnin, ku tahu namamu.
    Hari Selasa, kukenal dirimu.
    Hari Rabu, ku mendekatimu.
    Hari Khamis, ku merindukanmu.
    Hari Jumaat, mendoakanmu.
    Hari Sabtu, ku mencintaimu.
    Hari Ahad, ku keluar denganmu.

    Seriously, who the FISH makes songs like this. HAHAHAHA. Struggle aku pause2 nk dgr satu2 line. Haha.

    0

    0
    • Hingus hijau says:

      Alaaa KASSSSIIIIIMMMMM….ni dah ada orang tulis lirik…terpaksalah aku kena hafal lagu ni….huaawwaahhhh waa..waaa….

      0

      0
  198. ape hal..?? says:

    kau ni baru masuk blog hiburan ke? atau selama ni kau komen blog yg skema jer? sbb tu kau x paham double meaning bro nara ni? dgn yakin & eksyen nya ko hentam bro nara pulak tu. kau baca tak bro nara punye tajuk entry ni? itu pun kau x boleh tangkap ke?
    aku rasa baik ko terus komen blog2 skema yg kau biase komen tu. nyah kau dr semua blog2 hiburan yg sewaktu dengannya. sekian…

    0

    0
  199. ati says:

    i think ok lah……… tak bik kutuk2 k……….

    0

    0
  200. Lurve says:

    aduh..putus urat perut aku tgk VC Ni..Memang Buta la Emcee 2 ckp dorg ni Hensem. Hensem lgi kucing aku d rumah.

    0

    0
  201. AHLI MAX 427 says:

    HAI….TERIMA KASIH DI ATAS TITLE POST YANG SANGAT MENARIK INI…ABG NARA DA BUAT DOSA BESAR SBB CUBA MAMBATALKAN PUASA ORANG YANG SEDANG BERPUASA…SEMOGA ABANG NARA DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG2 YANG BAIK DI AKHIRAT KELAK…
    SAYA YAKIN,SAYA KACAK BERSAMA GENG2 DALAM NIH…
    SELAMAT HARI RAYA..

    0

    0
    • gugu says:

      bukan salah abang nara, salah kumpulan ni buat orang muntah. klau menari betul2 tak kelam kabut baru orang puji tak muntah dah. peram la bakat dulu practice more baru keluar industri.

      0

      0
  202. Weirdo says:

    kurg pahala posa jugak sekiranya korg dok kutok-2 .

    0

    0
  203. hahaha says:

    denga lgu gay-pop ni tringat lagu rebecca black-friday.. lirik lebih kurang sama je.. hahahaha *muntah hijau

    0

    0
  204. hu? says:

    pisss..senam aerobik wo..

    0

    0
  205. makanan says:

    melatop gila video clip ni ..menagalahkan video clip micheal jackson dalam Thriller ..ahahahha…aku tengok video clip time nak berbuka terus kenyang tetiba..penangan tak terhingga..hahaha

    0

    0
  206. hello hello says:

    macam muzik KRU je.

    0

    0
  207. pak hang says:

    what the wasabi ni??!!!! mnari da mcm hapa la..

    0

    0
  208. cd says:

    macam poco-poco jer

    0

    0
  209. lady says:

    eeeuwwww~ jambu jer sumer, x bknan lgsung, ahli x nk ramai lak kan…dah bole wat boria ~

    0

    0
  210. myname says:

    siyes…aku x tipu…aku mmg termuntah….seb baek da mlm….uwekkkkkkkkkkkkk….

    0

    0
  211. mpop ke? says:

    brp sen jelah sorang payment dapat.kalau market besar cam kpop artis takpe gak.Ni dlm malaysia pun belum laku lagi

    0

    0
  212. haktuihh says:

    m-pop la sangaattttt ! histeria tau suju tgk ! setakat tarian mcm 2 datok aku umur 90 tahun pon pndai buat la wehhh ! plisss la . pliss bubar je la grup ne AS SOON AS POSSIBLE . disgusting !

    0

    0
  213. Panda123 says:

    Bagus la nak ikut KPOP tapi, tolong la IMPROVE & POLISH UP tarian, lagu and kesemuanya nya la skali… pastu jangan la tiru 100% kpop sangat…,biar bersesuaian ngan kat malaysia la wei… especially aksi tangan lembut2 letak kat dagu tu.. geli la…. cam x sesuai kot… pastu tolong la improve music skill ke, then baru la outshine and nampak ah bakat korang… stakat buat aksi macam tu macamana orang nak sokong…. bagi la something yang orang bule kata WOW…. ni apa yang aku rasa je la…

    0

    0
  214. Jejaka terlampau says:

    Harap2 takde warga KOREA yg nmpk video klip ni….klu tak 1 Malaysia malu disebabkan biawok2 tersebut….wakakakaka

    0

    0
  215. siska says:

    bapok semanya…1st singer muka takleh blah…mcm bapok kene fuck ngan abg2 jais je..buruk laa wei ..bukan nak kutuk tp realiti..ayoooo sedih gaypop ni! boikot adik2 hanj ni!~!!!! mak yang pondan ni letih tgk mcm sial je

    0

    0
  216. em alahai says:

    terus letih tgk pendidikan jasmani budak2 nie buat…tebako kalori

    0

    0
  217. ............... says:

    what is this?marching band?

    0

    0
  218. zack says:

    muka seko seko macam mat rempit,bajet hensem.mnari pun mcm nk buat sukan rakyat pagi pagi AJE.serius shit.GTH la semua jejaka macho itu.hak tuihhhhhhhhh~

    0

    0
  219. LP says:

    ape kebende la korang nyer lirik lagu, mmg mcm haram J tol

    0

    0
  220. tutu says:

    xde button muntah ijau ke ? cam hareeeemmm siot…

    0

    0
  221. aku_huha says:

    tujuan kumpulan ni ditubuhkan dengan harapan gadis-gadis akan mengilai mereka…tapi…adoi kesian…muka macam mmmm kurang lg puasa aku..haha

    0

    0
  222. usain bolt says:

    ish betul ke ade girl sampai tjerit2 minat sgt kt kumpulan ni??…..adoi kesian tgok mamat2 perasan ni…tinggi btol angan2 diaorang…wakaka

    0

    0
  223. jiwa kacau says:

    NASIB BAIK LA AKU TGJ TIME SAHUR..BARU TGK 2MINIT TRUS TUTUP… 1 JE PERKATAAN YG AKU BLH KATA KT SINI….. SIALLLLLAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • ixx says:

      “Awesome gila ~~ Inilah video yang paling awesome yang Abang Nara pernah tengok. Korang pasti akan terkagum,terkesima dan teruja dengan kehebatan video klip Cinta 247 daripada kumpulan Max 24:7. Bangga Abang Nara menjadi rakyat Malaysia.”

      bangga dgn benda bodoh macam ni? sorry tu say, sy pun bodoh jugak pg klik play. this is bullshit. anyway, curiosity killed the cats. sy harap abang nara tak mengampu berlebihan pd kumpulan2 macam ni. dan takkan post benda2 mcm ni, sbb tak pasal2 ramai pulak berdosa memaki2 group 2what the fuuu 7 ni. okay? :)

      0

      0
  224. ixx says:

    “Awesome gila??terkagum,terkesima dan teruja?? bangga Abang Nara jadi rakyat Malaysia.?????”

    bangga dgn benda bodoh macam ni? sorry tu say, sy pun bodoh jugak pg klik play. this is bullshit. anyway, curiosity killed the cats. sy harap abang nara tak mengampu berlebihan pd kumpulan2 macam ni. dan takkan post benda2 mcm ni, sbb tak pasal2 ramai pulak berdosa memaki2 group 2what the fuuu 7 ni. okay? :)

    0

    0
  225. wind1e says:

    dulu Malaysia ade je boyband yang awesome2 belaka.. tak payah tiru apa2 pengaruh luar pun, bawa identiti sedniri, mau je berjaya (w/pun skrg byk yg dah berkubur, tp tu lain citer).

    Penatla nak cakap kat diorang ni suruh bawak identiti sendiri… cukup2 la memalukan bangsa dan negara…

    Memangla nak nyanyi + menari tu bukannya senang, tapi bila korang da jadikan nyanyi+menari tu sebagai profession you have to be BETTER than average. Ni tak.. menari x synchronize.. tak payah syok sendiri, tambah2 lagi awal2 ni. Debut tu akan bagi first impression kat orang lain, so buat la betul2… bagi orang boleh terima. Industri muzik Malaysia tak perlukan orang yang hanya bergantung pada rupa + propa utk popular.. BAKAT tetap no.1. Tolong jgn spoil ye.

    0

    0
  226. meimei says:

    pergh.. x llu mkn, x bley tdow, x ley mndi tgk vdeo ney..

    0

    0
  227. leeya says:

    menari macam pondan! sakit ati plak tgk

    0

    0
  228. budak bru says:

    ya Allah..tgokk ni ponn i yg dah malu2..hahhahah..ni kn pula nk bg anak buah negoknye..adoyaaiiiii…wat malu je la..kang x pasal2 kene kutuk dak korean group sbb ala2 tru ni ke mmg tiru hehhehhe

    0

    0
  229. website says:

    wakakakakakakakkakakakakaaakka…….mcm mo terkentut2 saya tgk video durang ni…sudah la semua cekeding cicak….tarian pun sampah…wahahhahaha

    0

    0
  230. bencikodiang says:

    hari raya ampa suma mampuihh ,,puihhhh cam bapok

    0

    0
  231. aida says:

    nak menangis aku tgk……kesian :(

    0

    0
  232. 123 says:

    byk kali dgr mcm best la plak.. cume lirik je aku xleh trime

    0

    0
  233. KPOPDANSbutAntiMAX24.7 says:

    peh x boleh belah lirik die . PUJE CINTE GILE2 .

    0

    0
  234. Onanimous says:

    awesome tahek kebau~ menari pun berterabur. tulang masing2 tak cukup protein. karbau!

    0

    0
  235. aku lah says:

    menangis tengok video nih….adoyaaiiiii….abg nara ckp bangga jd rakyat malaysia, aku da cam best kot video dia..skali…troll semata….dang!
    FYI : malaysian woman ada pride lah…..berkinja utk this kind of artist? sorry sikit eh….tunggulah lg 2ratus 4puloh tujuh tahun lagi ye…k bai!

    0

    0
  236. aku xkisah says:

    hahaha.. aku xsnggup nk dgr diorg nyanyi.. ttp kn aje suare.. tgk diorg tejoget2 xde suare lg kelakor.. cm nk aja senam robit..

    0

    0
  237. PIPSGuy says:

    Lately site ni dah makin byk iklan. Iklan xpe, tp iklan yg menipu pembaca mcm video clip ni yg konon gempak memang menyakitkan hati.

    0

    0
  238. Kin says:

    Kental bachin.

    0

    0
  239. Ummi says:

    Punyela saya tengok sampai abis video klip tu…….. pikir cam tengok kanak2 tadika buat persembahan kat convo diorangkan……. ihik. seronot!!!!! terhibur!!!!! wakakakakaka….

    0

    0
  240. ady says:

    wah…banyaknya dosa diatas…
    tengok yang dibawah bertambah x jp lg.

    0

    0
  241. aku la says:

    aku suka yg fifie..hak tuih…

    0

    0
  242. Jimi says:

    P*****T ko la max 247.. bodo mcm lembu..

    0

    0
  243. d4w005 says:

    max 24:7 memang hebat and berkualiti…setanding artis2 kpop korea..

    0

    0
  244. hantu says:

    terus terang ku katakan…engkorang smua mcm S**L….bgus hantam kepala atas batu

    0

    0
  245. like2 ja.. says:

    sekali member skola rendah aq daa…

    0

    0
  246. lalala says:

    aku rse nak tampar sekor2 termasok lah pompuan2 yg menjerit2 tu..

    0

    0
  247. bearboss says:

    abg nara tgk minit 3:26~ mmbr dia pijak kaki mmr satu lagi ~ ngeee~

    0

    0
  248. Prezident says:

    One word for 24:7. “Gay”

    0

    0
  249. Mz says:

    Kacak ????
    atuk aku lagi kacak la dr dorg . . .
    please jgn post lagi video ni . . .
    Kata kan lah , ssiapa yg jumpa dorg ni kat mane2 tmpat..tlg panggil ak plz..
    ak nk panggil geng pkul dorg smua niw . .

    pada AbgNara , “Sila tengok kalau nak batalkan puasa dengan sengaja”
    betulkan ayat2 niw … xelok sbnarnye..

    0

    0
  250. ketupat rendang says:

    erk..terbatal puasa aku…
    adoiyai….aku rase kalau geng2 suju tgk ni confirm diorg akn gelak besar punya!!haha…
    apa laa…start2 dah histeria + ajieb tu.,..tah ape2..buang duet je buat vid nie…mlabur utk ketupat n rndng pn okay per…

    0

    0
  251. masalahbesar says:

    diorang semua baru turun dari van persiaran ke?siap ada no telefon utk booking lagi..hahah

    0

    0
  252. almond london says:

    no need la nk kutuk lbey2.. sokongla buatan malaysia ` haish ~ ape al korang yg kutuk2 ni ~ abg nara~ plez change the title .. aku pun xde la suke sgt ngn kpop, mpop or watsoever.. but do support malaysian:) peace ~ no war :D

    0

    0
  253. anabella momoque says:

    alahaiiii.. apo bondo ea nie? wuwu. ==”

    0

    0
  254. epul says:

    pe benda la lirik lgu nie..first2 je best..
    ay0oo.dance p0n ntah pe2.k0nonnye nk jdik super juni0r l0r..!

    0

    0
  255. KO! says:

    weiii…aku kompem sume peminat k-pop muntah tengok…ape bodoh nye la…tarian dah la x jadi…hadoiiii

    0

    0
  256. teruk bebal says:

    nak tiru korea…dorang under training sampai dua tahun baru layak jadi penyanyi…korang yg ntah ape2 ntah nak tiru…hahaha

    0

    0
  257. eyda says:

    hampehhh jerrr

    0

    0
  258. terios9 says:

    memang macam GAY je aku tgk..muke x berapa nak hensem tu lain hal la..bagi aku macam x berbakat je bebudak nih!!suare masing² out of service…dance…macam xder talent je aku tgk..anyway, aku ucapkan tahniah gak la sebab nk try jadi K-POP Malaysia walaupun macam tarian budak² sekolah belajar menari dalam jamban..ffuuuuuu…

    0

    0
  259. kopimanis says:

    step budak2 nie boleh dipraktikkan time pendidikan jasmani nie…keluar peluh jantan ..perghhh..sangat hebat..berapa lah rege klu aku nak book diorg nie untuk ajar satu sessi?

    0

    0
  260. Cassiopeia says:

    I’m a Kpop lover..adik2,sblum diangkat jd artis feymes,korg kne practice at least 3 years bfore debut jd artis.Alang2 da tiru kn,buat la btol2…maybe sbb ni percubaan shj,dimaafkn…tp,please,practice more.x tahan jgk tgk comment org kutuk korg. -__-” keciannn

    0

    0
  261. Ruby says:

    Salam~ tumpang lalu~ ni first time dtg beautifulnara, biasanya x rajin baca gosip2.. huhu.. ni pn smpi sbb google pasal max247 nih… sbb ada budak bising2 kat twitter, pasal tiru suju…

    saya pn peminat suju gak~ sanggup x makan sbb nk pkai duit g SS3 ritu.. huhu… minat kpop gak.. any kpop fans would know that korean artists undergo training b4 debuting. tp kat malaysia belum ada sistem mcm tu..

    bila sy dgr lagu kat atas, xde lah truk sgt.. ok je… i was saying “not bad…” to myself… ok lah tu… genre baru berbanding music/artis lain kat malaysia… jgn lah compare dorg dgn suju ke kpop ke… maybe awal kemunculan dorg mmg berniat mcm tu, but now dorg nk buat identiti sendiri… x salah klu ada artis malaysia nk buat dance grp pun…

    tp bila baca komen2 kat sini hampir semuanya negatif.. walaupun ni first time ever dgr pasal max247, tp xde la rasa nk muntah ke, jijik ke…. dorg ni x dpt investment mcm artis2 korea.. kat korea, mmg la ada training, tp company yg sponsor sepanjang 3,4,5 tahun dorg training tuh.. ada org ajar menari, berlakon, nyanyi… dorg ni lebih kurang semua kene usaha sendiri… lagu yg best2 tu pun bukan dorg yg buat music, bukan diorg yg tulis semua lyrics… jadi klu boleh jgn lah kutuk2 dorg ni smpi mcm tu skali..

    so I choose to give max247 credit… they did considerably well.. mmg lah x hebat mana pn, nk compare ngan my darling suju mmg jauh tahap matahari-bumi lah… tp klu they work abit more, blajar lagi dancing, singing… work more on their image, i believe they can be a malaysian group that we can proudly promote to our international friends…

    tu je nk cakap~ harap2 xde yg tersinggung or naik menyampah kat saya pula~ peace!

    0

    0
    • Ruby says:

      byk sgt guna perkataan “dorg”… jap saya clarify sket…

      max247 lebih kurang semua kene usaha sendiri… lagu2 korea yg best2 tu pn mostly bukan artis kpop yg tulis sendiri music atau lirics nya..

      0

      0
    • silent-reader says:

      hek eleh… agaknyer cik Ruby ni “kipas susah mati” dorang erk??? kalo x pon, gaknyer cik Ruby ni sebenarnya ahli kumpulan bapok ni erk?? cover line pakai nama Ruby konon…. kalo ade 1000 komen sumer x suka, tibe2 ade 1 komen yg suke tu mesti ada sumting wrong nie… kantoi lah lu Ruby ooiii… hahaha

      0

      0
  262. man93 says:

    terbaek ar 247. tahniah! korang memang ader bakat.
    tersentuh ak tengok video korang nih.

    0

    0
  263. Pak Long says:

    hak hak hak…. nak termuntah blk per yg aku balun td…

    0

    0
  264. angah says:

    kesian~ kesian~ kesian~

    0

    0
  265. jeng-jeng says:

    hahaha. aku knl salah sekor cipan2x tersebut.. coz die kwn kepada kawn haku.. die 2 gay uolss.. haha
    btw gely dol tengak diaorang neh..hahahahaa
    adek aku yg umur 1 tahun tengok neh mesty xley tido neh

    0

    0
  266. sayaini says:

    diorang ni gabungan anjing2 pondan yg bersatu makan sotong..semua ni confirm kaki conteng bilik air tulis mintak hisap k**** ni hahahaha

    0

    0