Written by serenity | May 14th, 2019

Walaupun sudah berkali-kali kita dengar Bella Astillah mendedahkan kecurangan suaminya, dia akhirnya berhasrat memaafkan juga suaminya itu.

Namun kali ini, kecurangan Aliff bukannya didedahkan oleh Bella, tetapi gambar Aliff Aziz dipercayai dimuat naik oleh seorang gadis yang bengang bila wanita yang menjalin hubungan dengan Aliff enggan membayar hutang kepada abangnya.


Wanita yang menggunakan nama @nismelll__ di Instagram itu bagaimanapun menafikan ada lepak bersama dengan Aliff.

Bagaimanapun, ramai Netizen tidak terkejut lagi dengan gosip seperti ini sebaliknya merasa hairan mengapa wanita itu yang menjadi pilihan Aliff.

Apa pun, kita tunggu penjelasan dari Aliff Aziz mengenai perkara ini.

Apa pula reaksi Bella Astillah? Buat masa ini Bella masih belum mengeluarkan kenyataan di media sosial mengenai kecurangan suaminya. Bersama kita nantikan. – beautifulnara.com

77 responses to (VIDEO)Aliff Aziz Kantoi Curang Lagi: Jalin Hubungan Dengan Minah Rempit?

  1. kaknam says:

    guys, hari ni buka puasa beli kuih apa?

    41

    0
    • anon aje says:

      aku suka kuih onde-onde..tapi tu la.kadang basi pulak kelapa dia.pulut panggang pon sedap wei.kau?

      20

      0
      • aku says:

        anon aje.. tak..masalah beli pulut panggang pulak..pulut je penuh..serunding takde..hahaha..

        12

        2
        • amoi says:

          ptg nanti aku nak beli samosa singgit..sedap wei..ada sardin, telur n ayam…1 singgit..beso pun beso…kuih keria pun sedap jgk ni..nyum2..

          1

          1
        • Anonymous says:

          aku nk masak gulai ikan haruan msk asam pedaslah. Cicah smbl blcn pucuk ubi muda di rebus.
          Sebelum mkn tu, mkn goreng pisang abu, awak dan pisang nangka..garing2 buat..bancuh tepung tu dgn garam dan 1/2 sudu kapur sireh..RANGUP TAU..

          3

          0
    • Popo says:

      Teringin nk makan popia goreng rangup

      13

      0
      • Anonymous says:

        beli popia basah balik terawih makan dah basi… dah lah rm1 sebijik…
        cenonet jer saiz padahal modal cuma sarung popia & sayur murah jer pun… peniaga bazaar ni ramai sgt jenis meniaga setahun 30hari camni laa… taugeh pun xreti nk celur

        13

        0
        • wekkkkkkk says:

          itulah rugikan, jika ko peminat tempe, apa kata beli tempe sebungkus tu cuma rm1.20 atau rm1.00, potong2 jdikan 8 pieces, lpas tu tumbukkn halia 2 inci sederhana hancur (halia ni ikut qty tempelah), lpas tu sapukn pada tempe dgn grm..(sikit je ye grm, jgn byk nnti masin).

          gorenglah dlm api sederhana, agak kekuningan, toskan, tinggalkan je utk mkn lepas terawih baru makn, minum dgn teh panas atau kopi, pasti ko puas hati..sampai sahur pun masih ok berbndig popia basah tdi.

          kalau suka tempelah..jimat dan puas hati, kalau wekk, 2 bungkus dh puas mkn..resepi dri kakak ipar org jawa..

          16

          0
        • srk says:

          aku nk popia pompuan tu

          0

          3
        • Anonymous says:

          Kedai kak wok niaga x??

          1

          0
    • anon says:

      popia je

      4

      0
    • dsyi says:

      kat bazar ramadan mana boleh dapat puding diraja yang sedap ek?

      2

      1
    • jah says:

      wehhh, aku terhibur.

      6

      0
    • Anonymous says:

      puasa2 ni aku teringin meggie plak apahal???…hish!

      1

      0
    • Teamtakpulangraya says:

      Takde kuih. ?
      Kat russia xde bazaar.
      Makan nasi bujang bertemankan lagu raya aje?.

      0

      1
  2. Ustaz Texas Chicken says:

    Cerai le nampak gayanye……amin, memang afdal cerai dalam bulan ramadan ni

    3

    13
    • Kak Nara says:

      Tak boleh kot.. sbb Bella gtau yg keturunan dia blom ada yg bercerai.. so Bella.. kekalkan tradisi ni walaupon hati terluka .. ok..?

      31

      0
      • Anonymous says:

        apaslh jika tradisi itu dipecahkan, sedangkan tupai pun boleh korek buah durian yg berbiji!!!!

        2

        0
        • Sarkastik says:

          pecah2 buah pulak ko ni keling ke, Anon? tupai pokok mana pulak pecah dara ko/mak/bini/anak pompuan ko ni?

          0

          4
      • Anonymous says:

        takpelah Bella, Kawin cerai ikut keturunan. Tapi u tak takut ke laki u bawa penyakit? tak faham perempuan yang sanggup terima suami yang skandal. Kalau kawan2, lain. Ini dah bersekedudukan bagai. Tak geli ke? tak risau ke kena penyakit?

        25

        1
      • Anonymous says:

        tu bangang abadi namanya si bella tu

        5

        0
  3. dfr says:

    xtau nk ckp apa jenis lelaki mcm ni… small small not die big big trouble people

    21

    0
  4. Anonymous says:

    hahahaha…sanggup tindik bibir, kau sakit dia sedap..

    4

    2
  5. Anonymous says:

    takpe… bella cool je. Alif tu takde buat apa pun. Sekadar bekerja OT je

    10

    21
    • Kak Nara says:

      Tak boleh kot.. sbb Bella gtau yg keturunan dia blom ada yg bercerai.. so Bella.. kekalkan tradisi ni walaupon hati terluka .. ok..?

      3

      0
  6. hh says:

    bln2 puasa pon x bertaubat lg..

    3

    0
  7. Anonymous says:

    kalau nk cari spare part, alang2 carilah yg berduit, ko kumpul je duit bagi bini, ada org buat mcm ni, enjoy2 dgn wanita lain (bkn cikai rempit mcm ni), bila dpt duit, bagi bini, halal lain citer.., minah mcm ni berabis duit ko je..

    5

    1
  8. Anonymous says:

    pagi tadi aku dgr berita, katanya segala mcm syaitan, iblis, witch, zombie dn seangkatan dgn nya..dikurung..mcm mana terlepas di buln ramadhan ni, sampai check in.
    (kalau minah rempit itu boleh dikatakan boshia, semua bohjan rempit bawa bersilih ganti pakai)..si aliff ni nk panggil apa..bohjanlah..kalau betui Aliff dlm ni yg dimaksudkan..maka bella berlakikan bohjan.
    hati2 bella, takut ada “penyakit””, lebih baik awak “lari sekarang”.

    13

    0
  9. Anonymous says:

    kesin Bella. Mkn hati kau, pedih ulu hati kau jika benar laki ko dg minah rempit ni check in. Gmbr ada bukti tu..gmr pertama..kedua..cara senyuman pun sama dgn gmbr kanan tu..dn gigi ada mcm rabbit tu

    5

    0
  10. kupu-kupu says:

    yang penting boleh main free dgn minah rempit.. alif ni spesis jantan yg kuat nafsu kot.. utk bella lebih baik tinggalkan jantan camni esok kena hiv baru nak menyesal

    15

    0
    • Anonymous says:

      minah rempit bkn free je mereka bgi, mereka pun minta dipayung tau terutama makan. Byaran sewa bilik mgkn pejam mata je byr, sbb boleh minta ke setiap jantan. Tpi rasanya ada juga minah rempit ni bila dh jumpa si jantan, si jantan tu je yg dia mahu dan jantan tu je yg pakai, smpailah menikah. Mgkn mcm tu. Bila gagal dlm rmhtangga, ada anak2 pulak, maka pengalaman kerja x ada, maka jadilah pelacur.
      Sbb tulah adik2 remaja perempuan, mulakan kerja anda dgn yg gaji yg halal, lama2 anda akan ada masa depan walaupun anda setakat SPM.

      17

      0
    • burit says:

      besar kot palir Alif Aziz ni tu yang ramai pereempuan nak

      1

      2
  11. bong cit says:

    nmpk sgt gmbr cm dlm bilik hotel…nak bersangka baik pun susah…pelik la betina cmni..jantan perangai hodoh x berduit byk hal pun lagi ko nak main sapu je..dasar dua2 cheap

    5

    0
  12. Xxx says:

    Bikin geli betul gaya alif aziz ne ?

    3

    0
  13. dilema le bella says:

    waw..!! Ya Allah..!! hmmm… Allah dah bg segala nikmat.. ade bini ade anak.. ape lg ek. kerjaya.. duit gaji.. nikmat ape yg kau dustakn lg wahai manusia warganegara singapore

    11

    0
  14. Anonymous says:

    mcm tiada masalah je minah dlm video ni, mcm sng je hidup, mcm sng je cari duit, happy go lucky hidup, lelaki apa kira, air dh dh atas kemuncak, lepaskanlah.

    3

    0
  15. Anonymous says:

    malulah kelakuan mcm tu dlm video..korang x ada bapa kndung ke atau abg2 kandung ..ini je soalan aku???

    2

    0
  16. AK2.O says:

    Tak takut ke main tukar2 pasangan..Dapat sakit HiV/Aids nanti…menyesal tak sudah..Dah la tak malu dengan allah..Cepat cepatlah bertaubat..Tak fikir ke..tengah buat maksiat..ajal korang sampai…Ingat sket…Bukan fikir bila korang mati..Tapi fikir macam mana cara korang mati…

    12

    0
    • Anonymous says:

      dibuatnya nnti “ssh nk tanggal”..seluruh dunia tertawakan ko..tanda Allah dh marah, bulan pose pulak tu JIKA BENAR kau2 yg dimaksudkan..
      takut lah pada Allah adik2..

      2

      0
  17. Anonymous says:

    aku harap bella x kuarkan lagu nyanyi depan hp lagi pasni, baik duk dlm bilik mengaji aje sebab keturunan bella belum ade yg divorce so die nak kekalkan tradisi tu hmm

    4

    1
  18. minah senget says:

    bulan2 posa pun nak viral2 kan hal org..x PUASA ka.

    0

    2
  19. Akif says:

    Org singapore mmg cmni la..
    Eh bukan baru je nyanyi dgn raihan ari tu??

    1

    3
  20. Akif says:

    Org singapore mmg cmni la..
    Eh bukan baru je nyanyi dgn raihan ari tu??

    1

    2
  21. Anonymous says:

    Gambar macam edit je… kalau peratikan kat leher tu ketara berbeza. Wallahu a’lam.
    Kalau tak betul, jadi fitnah.

    0

    3
    • Anonymous says:

      yg edit gmbr bunga kt dada..tatooo tampal ke tatoo btui…tpi suara bini (bella) tu mcm suara dia..
      hahahahhha

      1

      0
      • anon says:

        tattoo betul tu. ada mmber follow wechat dia. tunjuk sana tunjuk sini. dia pelacur. jual body dkt laki hidung belang. hari2 up status open service. serious tak tipu

        0

        0
  22. sisglamor says:

    bella oii. ko blah je lah dari alip najis tuh . nak bagi alasan sebab pikir anak. dah tu takkan anak ko nak tengok mak dia nagis hari2 dengan bapak dia curang dengan betina yang lagi hauk macam getah spende je muka. lain macam taste alip najis ni. bini lawa nak mampos tapi muka getah spende gak ko cari!!!

    5

    0
  23. Anonymous says:

    lelaki yg jahat, utk pompuan yg jahat..itu je…jika benar dlm gmbr ni.

    tetapi bella rasanya baik..cuma naif / jujur je..

    1

    11
  24. bwg says:

    17 tahun tu minor kan ? bukan kes rogol ker even suka sama suka

    1

    12
  25. anonymous says:

    ni ada yg nak kena sakit kelamin nii

    1

    5
  26. anon says:

    siplis n gonorea

    1

    4
  27. Milah says:

    Apa la pulak mak si alif nk bgtau utk bekap anak dia… ‘ bella kena muhasabah diri kenapa laki tido dengan org lain’

    3

    0
  28. Anonymous says:

    Ini smua pooooyoooooo

    0

    0
  29. Noorhayati Mohd Deris says:

    Bella, pls move on.. Tinggal kn this guy.. Dia x appreciate u as a wife..

    0

    1
  30. joe says:

    lelaki mmg suka perempuan ambik meth. seks horny non stop…

    0

    1
  31. Vv says:

    Gigi si alip tu apahak. Rosak ke atau ada braces?

    0

    1
  32. anon says:

    perempuan tu kan sebenarnya pelacur. literally seorang pelacur. dia provide service untuk laki2 hidung belang. confirm. bukan fitnah.

    0

    0
  33. Penjual kuih raya says:

    Ada sesiapa nak beli tart nenas/tart cadbury/ tart nutella/cookies tak? Contact saya.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Biaq p lah dkt dia nk curang. Hampa dok membahan ni buat tambah dosa ja bulan posa ni. Xpayah layan dia. Buat xtau ja. Itu dia dgn Allah

    0

    0
  35. macam-macam jadi dalam dunia ni.

    semoga di bulan mulia ini, semua balik ke pangkal jalan.

    0

    0

Leave a Comment

Optional