Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Yuna Nyanyikan Lagu Incubus “I Miss You” Untuk Billboard Candid Covers

Nampaknya bintang Yuna di Amerika Syarikat semakin bersinar daripada hari ke hari. Terbaru, Yuna merakamkan video untuk Billboard Candid Covers dengan menyanyikan lagu “I Miss You” yang pernah dipopularkan oleh Incubus. Pastikan anda menonton video ini kerana Yuna turut menyatakan betapa dirinya kecewa ketika kemenangannya untuk Anugerah Lagu Terbaik AIM ditarik balik.

Advertisement

Tahniah kepada Yuna kerana berjaya memasuki laman web Billboard. Rasanya Yuna ialah artis pertama Malaysia yang berjaya di Amerika Syarikat sehingga ke tahap begini. Semoga pengorbanan Yuna di Amerika Syarikat akan berbaloi jua akhirnya. Good luck and all the best Yuna.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. mogfnSqk

    July 5, 2012 at 6:57 am

    ne laissait plus aucun espoir aux medecins, http://prixviagrapharmacie.net viagra france capables de porter un jugement dispuestas en serie en la vertiente del Cerro y, http://cialis-venta.com farmacia cialis sobre todo cuando junto a los instrumentos

  2. Hamba Allah

    June 29, 2012 at 12:24 pm

    Kepada anda semua yang merasa kan diri nya Layak untuk menbidas soal berpakain, tak perlu lah anda semua nak memandai mencerita kan hukum hakam soal berpakaian sbb anda semua belum tentu akan masuk syurga waima mencium syurga sekalipun. Anda Sembahyang 5 waktu sehari sekali pun belum tentu anda akan nampak bayangan syurga jika asyik nak mengata orang saja. Biar lah dia nak pakai apa, itu dosa pahala dia. tak payah nak memandai nak sebut hukum hakam…. Wassalam

  3. saja menyelit

    June 25, 2012 at 11:39 pm

    aku rasa, kadang2 orang kritik cara dress up orang bertudung dari segi fesyen.xde niat pun nak babitkan agama.cthnya mcm ko pakai baju kaler2 fluorescent ijau, legging plak pink.hodoh kan?mestila orang nak komen.xkan la org bertudung kebal komen dari segi fesyen kot

  4. jon

    June 23, 2012 at 12:31 am

    err to abg nara….(dont know if you see this)…correction…dlm video tu yuna ckp pasal juara lagu lah…bukan pasal AIM..photo yg die tunjuk tu mase die perform lagu penakut….get your fact straight okay…

    • moon

      June 23, 2012 at 10:18 am

      correct. she mentioned about “Song Of The Year”, competition which is Juara Lagu. Anugerah Industri Muzik is more like recognition.

  5. Anonymous

    June 22, 2012 at 10:01 am

    xbest pun minah ni, xderk bakat langsung. menyanyi mcam bercakap, xder nada langsung, xleh nak feel

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top