Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Yang Tertulis Daripada Andi A. Merican Featuring Mimi O.N.E

Video klip untuk sebuah lagu bukanlah mudah untuk dibuat. Lebih-lebih untuk menterjemahkan lirik lagu ke dalam bentuk lakonan. Namun video klip lagu “Yang Tertulis” daripada Andi A. Merican dan Mimi O.N.E ini memang menusuk jiwa.

Advertisement

Lirik lagu Yang Tertulis ini mengisarkan sebuah perpisahan di dalam percintaan yang direlakan. Pedih jugak jiwa membaca liriknya. Kalau time tengah jiwang karat nak clash dengan awek memang terbaik. Nasib baik Abang Nara dah kahwin. Hehehe.

yang tertulis

Dan khas untuk pembaca BeautifulNara, ada 20 keping CD untuk anda menangi daripada Alibi Music, syarikat rakaman untuk lagu ini. Anda hanya perlu tulis di ruangan komen “Mengapa anda suka dengan video klip yang tertulis ini”. Pastikan email anda betul ketika menulis untuk dihubungi.

yang tertulis

Sebelum memberi komen, layankan dulu video klip paduan suara mantap antara Andi A. Merican dan Mimi O.N.E di atas. Pasti korang akan teruja dibuatnya. Layan ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. fatin

    November 26, 2012 at 3:34 am

    Hi abang andy, nanti datanglah lagi kat kolej kitaorang and bawa kak mimie sekali okayhh. Haritue show best sgtt, smua rata-rata heppy dengan persembahan cuma kak mimie je yang xde. Apapun congrate tau

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top