Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Wonder Girls Berbaju Kurung Sempena Konsert Di Kuala Lumpur

Gyeah ~~ Semakin terserlah kecomelan gadis-gadis Wonder Girls ini apabila memakai baju kurng menyanyikan lagu Be My Baby sempena konsert mereka di Kuala Lumpur. Pandai sungguh mereka mengambil hati rakyat Malaysia.

wonder girls pakai baju kurung

Layankan video comel tahap Wonder Girls di bawah. Kalau bawak balik rumah untuk dijadikan menantu, pasti dapat green light. Tak gitu?

Advertisement

Cute gila kan? Diharap Big Bang yang bakal membuat konsert 2 minggu lagi akan memakai baju Melayu pulak. Pasti lebih awesome.

P.S: 17 gambar terjunan 128,000 kaki daripada Felix Baumgartner.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 Comments

  1. Genesis

    October 20, 2012 at 4:41 am

    Every weekend i used to go to see this web page, for the reason that i want enjoyment, for the reason that this this website conations actually nice funny stuff too.

  2. anon

    October 18, 2012 at 8:34 am

    elok la tu bangga org luar pki bju kurung terkinja2 menari2 cmtu..
    aku tgk pn x berkenan.. malu rsa bla pakaian kebangsaan/
    kebanggan org melayu jdi bhn hiburan yg x berfaedah.. -,-

  3. Rin

    October 17, 2012 at 1:45 am

    psni harap bigbang pakai baju melayu + bsongkok & bsampin ko! msti hnsem gile.. sempena aidiladha LOL .. heeeeeeeee!
    ahhhhhhhhhh geram! <3

    • nurul

      October 17, 2012 at 11:04 am

      harap2 dorang pakai la baju melayu sebab last year masa GD, TOP dengan seungri datang VIP malaysia ada bagi dorang hadiah baju melayu + sampin…smart giler kot kalau dorang pakai…hehe

  4. Anonymous

    October 16, 2012 at 2:21 pm

    statement x ble blah —- Kalau bawak balik rumah untuk dijadikan menantu, pasti dapat green light.
    tolognglaa nara jgn over sgt!

    • Lagubestbest

      October 16, 2012 at 6:46 pm

      mungkin dapat green light kot, sbb innocent & manis sgt

  5. Gadis Melayu

    October 16, 2012 at 1:03 pm

    Nice, cute & full of respect…patut dicontohi sbb dorg bleh hormat dgn budaya kite…walopon nmpak sedikit xselesa utk dance :)
    bukan mcm artis kite yg msih xsedar diri & perasan cantek sgt dok tayang sana tayang sini….malula skit oi….org lua pun tau hormat budaya kita…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top