Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Wonder Girls Berbaju Kurung Sempena Konsert Di Kuala Lumpur

Gyeah ~~ Semakin terserlah kecomelan gadis-gadis Wonder Girls ini apabila memakai baju kurng menyanyikan lagu Be My Baby sempena konsert mereka di Kuala Lumpur. Pandai sungguh mereka mengambil hati rakyat Malaysia.

wonder girls pakai baju kurung

Layankan video comel tahap Wonder Girls di bawah. Kalau bawak balik rumah untuk dijadikan menantu, pasti dapat green light. Tak gitu?

Advertisement

Cute gila kan? Diharap Big Bang yang bakal membuat konsert 2 minggu lagi akan memakai baju Melayu pulak. Pasti lebih awesome.

P.S: 17 gambar terjunan 128,000 kaki daripada Felix Baumgartner.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 Comments

  1. haH?

    October 16, 2012 at 7:05 am

    2ne1 lagi lagi best… park bom suka pakai skrit pendek… sejuk mata memandang!

  2. Tina turner

    October 16, 2012 at 5:21 am

    T ara lg best.. N bersopan santun.. Love you park jiyeon

  3. celupar

    October 16, 2012 at 12:28 am

    hoi anon anon ckp 2 pakai otak,mcm ni cr org bandor pikir,asal tak sesuai skit kampung..ko 2 asal mn US ke..selidik la skit asal usol ko ke

    • Anon anon

      October 16, 2012 at 1:16 am

      Kau tu yg bodoh.

      Dia cakaP pasal super kampung style vs wondergirl la bodoh. Ce tgk kat utube org Malaysia dlm video super kampong style menari pakai baju kurung orang kata tak hormat baju kebnagsaan.

      Ini burak2 Korea datang pakai baju kurung korang kata lawa la ape la.

      Kau tu yang bodoh.

    • Anonymous

      October 16, 2012 at 11:11 am

      sbb budak korea mmg lawa…nmpak la lawa

    • haH?

      October 16, 2012 at 7:04 am

      lol bodo nyer….

  4. xsuka org pkai baju kurung terkinja-kinja

    October 15, 2012 at 10:58 pm

    pkai bju kurung xsesuai menari terkinja2…klu dorg nk menari terkinja2 baik bogel je la..kihkih

    • abg mat

      October 16, 2012 at 12:01 am

      aku setuju 100% dgn pendapat awak

  5. Prince Noob

    October 15, 2012 at 8:31 pm

    tu baru wonder girls, korang lum tgk lagi psy gangnam style pakai baju melayu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top