October 15th, 2012

Gyeah ~~ Semakin terserlah kecomelan gadis-gadis Wonder Girls ini apabila memakai baju kurng menyanyikan lagu Be My Baby sempena konsert mereka di Kuala Lumpur. Pandai sungguh mereka mengambil hati rakyat Malaysia.

wonder girls pakai baju kurung

Layankan video comel tahap Wonder Girls di bawah. Kalau bawak balik rumah untuk dijadikan menantu, pasti dapat green light. Tak gitu?

Cute gila kan? Diharap Big Bang yang bakal membuat konsert 2 minggu lagi akan memakai baju Melayu pulak. Pasti lebih awesome.

P.S: 17 gambar terjunan 128,000 kaki daripada Felix Baumgartner.


66 responses to “(VIDEO)Wonder Girls Berbaju Kurung Sempena Konsert Di Kuala Lumpur”

  1. Genesis says:

    Every weekend i used to go to see this web page, for the reason that i want enjoyment, for the reason that this this website conations actually nice funny stuff too.

  2. anon says:

    elok la tu bangga org luar pki bju kurung terkinja2 menari2 cmtu..
    aku tgk pn x berkenan.. malu rsa bla pakaian kebangsaan/
    kebanggan org melayu jdi bhn hiburan yg x berfaedah.. -,-

  3. Rin says:

    psni harap bigbang pakai baju melayu + bsongkok & bsampin ko! msti hnsem gile.. sempena aidiladha LOL .. heeeeeeeee!
    ahhhhhhhhhh geram! <3

    • nurul says:

      harap2 dorang pakai la baju melayu sebab last year masa GD, TOP dengan seungri datang VIP malaysia ada bagi dorang hadiah baju melayu + sampin…smart giler kot kalau dorang pakai…hehe

  4. Anonymous says:

    statement x ble blah —- Kalau bawak balik rumah untuk dijadikan menantu, pasti dapat green light.
    tolognglaa nara jgn over sgt!

  5. Gadis Melayu says:

    Nice, cute & full of respect…patut dicontohi sbb dorg bleh hormat dgn budaya kite…walopon nmpak sedikit xselesa utk dance :)
    bukan mcm artis kite yg msih xsedar diri & perasan cantek sgt dok tayang sana tayang sini….malula skit oi….org lua pun tau hormat budaya kita…

Loading...