Written by Bella | January 18th, 2018

Sedang menikmati percutian bersama isteri tercinta Wawa Zainal di Korea, siapa sangka aktor Aeril Zafrel akan menjadi “rebutan” wanita di negara “kimchi” itu.

Menerusi akaun Instagram Wawa, beliau ada memuat naik video Aeril bergambar bersama beberapa wanita Korea. Menerusi kapsyen yang ditulis, ramai akui Wawa merasa geram dan cemburu dengan suaminya.

Rata-rata peminat sempat mengusik Wawa dan berpendapat mungkin ketampanan wajah Aeril adalah tarikan utamanya. Amboi..

Bertabahlah Wawa, apa nak buat kalau dapat suami kacak ye dak? Kami ucapkan “good luck” kepada Aeril untuk pujuk isteri yang tengah cemburu. Hehe..

59 responses to (VIDEO) Wawa Zainal “Cemburu” Aeril Zafrel Diserbu Awek Cun Korea

  1. Bg sy x de hnsem pn says:

    Elehhh,ye ke ko cmburu?yg p post gmbr,vdeo bgai tuk pe?tuk tyang kt kita lki ko hnsem jd rbutan org korea ke?

    24

    8
    • didi says:

      Yang pasti dari komen ni mcm ko plak yg jeles…haha

      26

      5
      • timah says:

        Artis2 Msia byk makin pelik skrg ni? Entah knp akak xpasti dikkk..

        5

        0
        • Mat Sahdo says:

          Ok la tu, siapa kata pemuda Melayu x menawan..x menarik hati? Handsome kot mamat ni. Kalau Nabil tu lain la.

          17

          1
        • hani says:

          sya lebih suka ariel ni drp si sharnaaz tu. mulut dia…huihhh mak becok pun kalah. sya x suke lelaki celupar…x seksi!

          21

          0
        • Anonymous says:

          Sbnarnye aku xde Hal pun ngn si wawa ni tp sejk cerita die jg bdan utk elak husband di tekel pompuan lain, aku da mcm rs pelik. Skunk ni kes die cemburu laki die org Korea suke?? Haha now aku paham. Die bangga laki die hensem. Haha Hai gigih btul si wawa ni. Jgn risau la Wawa… Laki ko mmg hensem. Kau pun cantik. Korang mmg sepadan. Xyah masuk bakul angkt sendirik. Kau Tak masuk bakul pun orang da puji korang mmg sama cantik.. haha aduhaiii Artis yg gilakan pujian ni… Tolong la… Lupakan fattzura Jap. Ada org nk kan perhatian!!!

          30

          0
        • mak becok says:

          korang yg xberapa cantik tu duduk senyap2 je
          lah oiii. xpyh nk busuk hati sgt la. dah la lah xcantik muka kepam..hati pulak busok mcm selipar jamban ..dapat laki pun busok. satu rumah bau bangkai!!!

          8

          1
        • Anonymous says:

          hahahahahahahah lawak2 komen dalam gosip nie

          1

          0
      • T says:

        Memang hensem kot laki ko

        5

        1
    • Anonymous says:

      motif bukan cerita cemburu… nk post cerita laki dia hensem kegilaan gadis korea.. org dpt laki hensem memang suka show off

      30

      0
    • anon says:

      kannnnn…beriyeee na retis sendu upload pasal diri sendiri ..muahkakakakakaka
      kalau hemsem na dah tentu org korea yg d kata ” merebuttttttt sangattttss lakii dia tu …share kat mana2 media viral …niii NON ADO !!! harap bini yg sendu juga upload …muhakakakakakakakakak
      #komen ni bukan sbb jeles ..sbb arill tu biasaa je muka dia ..

      13

      1
      • milah minangkabau says:

        ok. ko memang jelous . jujur ja pada diri, aeril tu handsome. muka exotic. nak kata jambang mcm wolverine, gigi siong mcm vampire, kulit cerah, muka jambu, rambut ikal mayang. memang look smart kot. tak payah la nak tipu diri muka dia muka besa. ko ingat muka melayu ni handsome sangat ka kalau muka ala aeril tu consider muka besa. then muka macam izzue islam , norman hakim, aiman tu consider huduh la kot yek.

        4

        7
        • Anonymous says:

          Laki org…takmau lah. Handsome mcmana pun tetap I ignore je..

          7

          0
        • Anonymous says:

          tp sekali pandang muke aeril ni cam norman hakim pn ade jgk….y ko nmpk hensem tu dlm gmbr…bese laaa dh edit bg kulit licin….pakai celak…pkai contact lens…ayooooo kak bawang….kesian laki ko dpt bini durhaka camni…..ape hukumnye puji laki lain hensem kak bawang oiiii????cb ko suruh laki ko bela jambang cam aeril ni,pkai celak,pkai contact lens lps tu amik gmbr gne kamera 360 konfirm rmai perempuan2 kat luar sne puji laki ko hensem kak….lps tu bw laki ko g korea sure rmai perempuan korea kerumun laki ko…kah kah kah…btw,org korea mmg ske dgn org malaysia bkn sbb hensem ke ape…tu haa tony fernandes y muke x bape hensem pn org korea pandang…

          2

          0
      • Anonymous says:

        Sis ..biar la sendu tapi dlm bilik puas …drp berlaki buruk terseksa jiwa dan raga seumur hidop ko. Dah la tu merenyam padahal muka mcm batu lesong.

        5

        1
    • Anonymous says:

      byknya yg butthurt dlm ni. suami korang buruk simpan belakang pintu je.
      kalau boleh xpyh keluar rumah langsung. malaysia ni makin penuh dgn lelaki2 buruk. lelaki2 yg malas bergaya dan kusam! rimas tengok busok sgt..

      4

      6
      • anon says:

        biar buruk dan kusam
        dari hemsem sgtssss kononn nya
        dari angkat nikah sampai 2x
        dari rampas tunang org nikah di siam muahkakakakakak

        5

        2
    • Opsssss says:

      Yg dok mengata dlm ni kalau dpt laki handsome pun perangai entah2 laki teruk. Mcm kera dpt bunga. Tengok si Nedim tu dah lah…

      3

      2
  2. Anonymous says:

    Aeril patut gunakan peluang ni untuk masuk industri korea. Mana tahu rezeki dia. Sbb dia ada rupa.. orang malaysia jgn la kutuk sgt ye. Xbaik kutuk orang sendiri.

    14

    1
    • Anonymous says:

      Ariel ni hansem..jambu. Berlakon pun okay drp Asrap Muslim tu. Eee…

      8

      0
    • Kak Sri Siantan says:

      Makcik2 bawang cemburu tu. Laki diaorg xde siapa nk bergambor. Makcik2 bawang yg gigih berselfie dgn laki upload dlm FB sbb itu je pilihan yg ada…

      4

      0
  3. nj suka says:

    Aeril antara artis lelaki yg mana makin berusia makin hemsem.. hope rumahtangga mereka bahagia hingga ke syurga

    13

    1
  4. anon says:

    elehh …baik ko simpan je laki ko tu dlm laci
    dulu ko tinggal kan tunang ko sbb ariel juga ..acah2 budjet hemsemm na lah tu hahahahahah
    kalau ye pun lakiii ko hemsem naa tak perlu nak buat caption ye ye poyo

    9

    1
    • Anonymous says:

      ni pompuan tak malu. kalau bernikah n bersanding secara meriah mcm artis lain ntah mcm mana lah riaknya.

      7

      1
  5. anon says:

    nara, x yah lah upload ceta cam ni …
    nak muntah lah ngan orang perasan ni …
    ingat kan ifa raziah je perasan cantik jelita tiada tandingan,
    dia ni pun spesis yg sama gak ..

    6

    2
    • zarikalila says:

      tapi dia memang cantik pun kan. tak kan muka macam ni consider huduh. so sapa cantik kat malaysia ni

      2

      4
  6. Anonymous says:

    Dua2 perasan lawa dah boleh hadam aku kapel declare nikah 2 kali ni….byk lagi pasangan artis cantik low profile dan berakhlak…

    11

    0
  7. Mat Sahdo says:

    Memang handsome..biarlah at least naik jugak nama Msia!!

    5

    2
  8. benci orang hipokrit says:

    Abang Nara, rasanya cerita tak berapa cerdik macam ni tak payah upload la. Si wawa ni dah sendu sgt agaknya. Semua orang tau laki dia hensem, jadi tak perlu la nak buat remarks mcm tu. Bosan!
    #sistakjelestapiceritatakdekualiti

    6

    4
  9. Nyah says:

    Raja Afiq pun handsome. I suka jantan badan besar2. Sedap pelok..

    2

    2
  10. Lol says:

    Alaa mcm la hensem sgt. Takat std melayu je. Jgn dok angkat puji laki nnt kang kena evil eye. Kalau muka mcm bernardo velasco model brazil tu mmg patut la pompuan kejar. Pada yg tk kenal sapa bernardo velasco, sila google comfirm tak tido sebulan. Gi google cpt, tak nyesal nya

    11

    0
  11. Aku says:

    Pasangan paling perasan hensem dan lawa di Malaysia. Ye korang hensem dan lawa. Chill sudaa. Tak perlu nak gagah tunjuk.

    6

    2
  12. Kucing says:

    Byk nya manusia busuk hati. Laki korang hudoh buat la cara hudoh. Menyalak sini mcm hanjinggg!!!

    1

    4
    • Anonymous says:

      kucing dah cute si penulis ni mulut puaka pulak.. ramai jer kawin laki hensem takde gigih upload show off termasuk aku ni.. muka hensem hal ke2 yg penting happy msuk umah cuci kaki.. gaji msuk poket sendiri.. hati senang.. laki hensem tunggu bini dpt gaji pastu nk berlagak jenis hare..

      4

      0
  13. rita says:

    laki korang muka kepam ..tolong senyap.

    2

    1
  14. Anonymous says:

    Jgn marah wawa lebih takut bawa lakinya ke Lahad Datu ramai perempuan filipina lebih hebat dr perempuan korea

    1

    1
  15. Kunyit Hidop says:

    Akak2 laki burok panas bontot kat atas. Lawak la pulak!

    3

    1
  16. Anonymous says:

    Apa kurangnya saya Mah…kenapa Mah sanggup memperduakan abang???

    1

    0
  17. Anonymous says:

    Takyah lah komen yg bukan2 .tak baik aibkan org. Nanti Allah aibkan kita. Sepatutnya doakan dia supaya jadi org yg baik. Jgn bermusuh sesama muslim. Dengki x habis!

    0

    2
  18. Anonymous says:

    Someone needs our attention….
    Miss Fattzura..

    0

    0
  19. mak cute says:

    nk bgtau laki ko sorg je ke hensem kat msia ni…xyah up sgt la…klo ronaldo ada sblh laki ko kompem ronaldo cm kena hurung lalat…krik2 la laki ko kat ctu…

    4

    0
  20. Ex says:

    Pompuan Msia tergila retis Korea, pompuan Korea plak suka lelaki Msia. Tony Fernandez pun pompuan Korea amek.

    0

    1
  21. Anonymous says:

    hahahahahahahahhaahaha lucu komen2 dalam nie

    1

    0
  22. Anonymous says:

    org korea mmg ske dgn org malaysia pun bukan sbb laki ko hensem pun…aku g korea aritu pn ade jgk org2 korea y bergmbr dgn aku…relek je..xde pulak aku bangga…tgk cam tony fernandes tu xde laa hensem pun tp dpt bini org korea….so jgn perasan sgt laa…kah kah kah….

    1

    0