Written by Bella | November 23rd, 2017

Siapa yang tidak kenal dengan Wak Doyok seorang ikon fesyen dan usahawan terkenal. Semalam, Wak Doyok ada berkongsi beberapa foto dan video beliau menyambut hari lahir bersama seorang gadis yang sangat cantik.

Namun, video Wak Doyok mencium pipi gadis tersebut mencuri perhatian netizen. Ada yang mengatakan betapa bertuahnya Wak Doyok dan ada juga mengecam perbuatan Wak Doyok itu agak keterlaluan sebagai orang Islam.

Untuk pengetahuan anda, gadis tersebut yang bernama Malika Askarova rupa-rupanya seorang model yang terkenal.

Adakah ini kekasih baru Wak Doyok? Jika benar, untunglah dapat seseorang yang cantik. Pasti semalam Wak Doyok tidur lena dapat ciuman istimewa. Heh?

57 responses to (VIDEO) Wak Doyok Cium Pipi Gadis Cantik Dikecam Netizen

  1. lol says:

    nnt dia (WD) balas, “semua tu berlaku secara spontan, tak ada niat lain…”

    puiiiiiii

    19

    0
    • Mak Becok says:

      Ok apa, cium je la…..islam ke tak islam ke, haram halal, dosa pahala….itu semua antara dia dengan tuhan…Kalau mati pun bukannye ustaz2 jadian ni ada bersebelahan dia pun…Udah2 le tu janaga nak terlebih islamik, korang pun tak tentu mati masuk syurga…entah2 banyak ustaz2 dan ustazah yg masuk neraka sebab sibuk sangat jaga tepi kain orang…Ingat agama adalah personal antara individu dan tuhan…anda semua tak termasuk dalam pegangan islam seseorang

      2

      41
      • Pekerja Gomen says:

        Wak Doyok orang kuat Ameno…
        Ameno ngan cium2 ni apa ada hal…
        Mesyuarat pun ada joget lambak….
        Parti pejuang Islam… Takbir!!!!

        1

        9
      • Anonymous says:

        Yes, memang itu semua antara tuhan & dia. Tapi kenapa perlu dipertontonkan dekat semua orang? Bila dah jadi tontonan umum, kalau salah perlu ditegur secara baik sebab orang dah tau & nampak.

        32

        0
      • Anonymous says:

        “Sesiapa yang melihat kemungkaran, hendaklah dicegah dengan tangan, sekiranya tidak mampu, maka dengan lidah, sekiranya tidak mampu, maka dengan hati, demikian itu selemah-lemah iman” (hadith sahih riwayat Muslim)

        32

        0
        • cinta says:

          Kalau nk kata wak doyok x tau hukum tu mustahil lh kan ..sajalh ni nk cari publisiti murahan..walaupun itu mahramnya kelaku ni x wajar dipertontonkn sb m’sia negara Islam. cuba sensitif sikit

          6

          0
        • din hantu says:

          Budaya melayu suka jaga tepi kain orang lepas tu guna agama sebagai alasan, ptuiii pasai tu bangsa tak kemana pun. pemerintah curi duit rakyat tak pulak guna hadis tu!!!

          0

          14
        • Anonymous says:

          din hantu, siapa cakap tak guna? Ada je. Tapi kau salah tempat nak mencari. Sini blog artis & celebrities, bukan blog politik.

          5

          1
      • lina says:

        Jgn citer agama lh kan..tapi kau melayu malah jawa plk wak ..di mana adab kau letak..kau tu idola katanya..ditakuti jadi ikutan anak2 muda nnti..
        ala cium je la kn kata Mak Becok..

        akal kau tu dimana wak???

        6

        0
      • Getreal says:

        Mengaji lebih sikit please. Jangan bagi statement yg menunjukkan kedangkalan anda pada tafsiran Islam itu sendiri!!

        0

        0
    • fatimah busung says:

      JGN RISAU. NAK NAIK NYE AIHHH KONEK WAK DOYOK TU. KALAU LAKI CIUM, DIE STIM LAH

      0

      1
    • Mak wak doyok says:

      runtuh ya akhlak anak2 muda sekarang ni adalah disebabkan oleh Nabil ni semua salah Nabil suka sangat menyampuk juri bila juri tengah bg komen yg ni tengah romen ya datuk dr prof.chef wan bukan komen so apalagi moh kita gi pm ddp.chef wan tentang isu ni peace yo…..

      1

      1
  2. Ugly Nara says:

    Yerrr mmg haram we all know that. Aku tk minat pon wak doyok ni, poyo je lebih.
    Tapi bile public figure saje dah confirm2 kne kecam, dont tell me korg org biasa yg tk msuk beautifulnara rotikaya smue ni tak kiss2 mcm tu dgn gf / bf kau?
    Lolololoooollllz

    2

    10
    • Anonymous says:

      Ugly Nara hellooooo

      Memang aku dan ramai lagi tak kiss2 dengan bf dan gf.
      Kalau dah mampu kahwin, kalau tak kahwin jaga batas.

      Bukan sebab nak jadi ustaz/ustazah jadian, tapi sebab geng tak ingat hukum hakam agama macam kau ni dah berlambak. Even Kristian sejati pun tak buat benda2 cium nafsu dna raba2 ni. Sudahlah buat maksiat, dia assume semua org pun buat. What the hell Ugly Nara.

      3

      0
    • Anonymous says:

      wow…berani giler kau fitnah satu umat islam buat dosa…pandai kau jatuhkan hukum agama centu jee…so sad…aku harap kau xmasuk neraka sbb bnda alah ni

      peace

      1

      1
  3. Ryna14 says:

    muker wat don’t know jer kena cium

    0

    1
  4. Anonymous says:

    aku yang cium, kubur aku yang panas!!!
    giteww response wd..lol

    11

    0
  5. Anonymous says:

    Alaa… kecoh aje haters ni. Suka org ler nk buat ape pong. Yela2 pasni ade ler ayat2 mati masuk kubor golek sendiri… puiiii… kesah plak. Cer mesia ni tak paksa born by muslim parents otomatik jd muslim… tgk berapa kerat manusia nk idup dlm backward religion neyh… full with haters with narrow minded. K bubbyee.

    1

    18
  6. ghadisk says:

    terbukti sape yg adore mamat jawa ni mmg bodo..ooppsss!!

    9

    0
  7. Anonymous says:

    Bella, gosip sampah macam ni tak payah tulis la lain kali ye, such a boring gossip…

    8

    0
  8. love123 says:

    mmg r bukan duduk sebelh die.. but we need to tegur… klu x kita kita pon ak di tanya di akhirat maa…. kang time die dihisab dia paggl ko sbb ko tengok tp ko x tegur.. tp biar ar tegur bertempat.. secara dm or personal.. jgn memalu kn die.. sbb x semua org perfect.. dan x semua org x buat dosa..

    8

    0
  9. Anonymous says:

    chefwan sila komen sebab ini membuat kan kanak kanak akan terikut budaya ini

    5

    0
  10. sang nara says:

    can everyone please being a syariah islam in socmed? its f*ucking sick guys.
    its fine to being care. but please dont being extra caring.

    let them do what they wanna do. life happened once.
    just take care your own grave. thats more matter. we dont know how we are next.
    so please.

    1

    17
  11. fifizafa says:

    chefwan sila komen/tarbiah wak doyok sebab akan membuatkan kanak kanak terikut

    2

    0
  12. fifizafa says:

    chefwan sila komen/tarbiah wak doyok sebab akan menjadikan benda ini ikutan kanak kanak

    2

    0
  13. mak cute says:

    jabatan agama islam mana…terang2 buat maksiat tak berani nak tangkap ke? please la yg ckp suweet bagai…nak mampos ke apa…please boikot artis2 camni…x sesuai dijadikan idola…

    1

    1
  14. Eyeeee says:

    eleh…wak pun meminta kontroversi sgt!!..kejadahnya nak post video kiss tu kat IG..dah tentu2 netizen akan kecam..

    publisiti murahan…dah sendu..nak naikkan nama kene la create controversy.

    taste nak model aja..tak padan dgn muka jawa..wkwkwkw

    6

    0
  15. ratu kidul says:

    Dtg dari Jakarta kau.. tu sb dpt satu kiss WD..ni msia lh wak bkn indon..kbykkn orgnya liberal disana.. ngak apa2 lh. cium aja kok..hehehe

    6

    0
  16. melati says:

    tk Geli ker Pompuan tu..??? eeeeeeeeeeeeeeeeeee

    3

    0
  17. Fidot says:

    Die ni x relevan lgsg dlm industri,…Salah satu selebriti yg patut humban masuk lubang jamban. Next!

    5

    0
  18. Anon says:

    Ya ampuuunn..!! Ingat2lah wak.. mana perginya ilmu agama tentang halal/haram yg di ajar mak, ayah & guru2 masa zaman sekolah?? Ilmu tak berkat ke??

    0

    0
  19. Anon says:

    Ya ampuuunn..!! Ingat2lah wak.. mana perginya ilmu agama tentang halal/haram yg di ajar mak, ayah & guru2 masa zaman sekolah?? Ilmu tak berkat ke??

    0

    0
  20. bunga lalang says:

    wah wak….dah moden abis sekarang ni…padahal dulu naik motor je keliling kampung..hehe…tp agama patut dihormati…itu saja

    3

    0
  21. imee says:

    MACAM DAH TKDE MAK BAPAK DAH SI JAWA NI

    3

    0
  22. sepaun says:

    nanti wak doyok cakap “aku yg cium & dicium, ko yg panas”

    4

    0
  23. mimi says:

    MANA PENGUMANAN FATTAH & FAZURA NI.. PUKUL 2.45 DAH..
    KATA HARI NI!!

    1

    0
  24. Anonymous says:

    bagus jugak netizen2 kecam artis yang buat benda menyalahi agama ni..kalau xada komen yang menyelar tindakan tersebut macam mana budak2 nak tahu perbuatan itu betul atau salah. kalau artis tu bijak, dia akan malu dan padam [email protected]post2 yang xbaik asbab kecaman netizen di ruangan komen. jangan lupa, artis ni public figure, punya tanggungjwab besar dan tindakan mereka menjadi ikutan ramai. So, xperlu la menyelar netizen ni ahli syurga ke, jaga tepi kain orang, ustazah n ustaz jadian..sekurang2nya mereka ni ada kesedaran dan mengakui benda tu salah..

    2

    0
  25. try hard sgt nk cover pondan

    2

    0
  26. graye says:

    nampak pompuan tu yang tarik wak Doyok dulu! Mangsa keadaan Wak DOYOK , dia pun mcm terkejut then macam nak kene balas balik..adoi hai . pOMPUAN TU NMPAK MACAM MAT SALIH, pada diaorg kiss pipi mmg adat diaorg.

    0

    1
  27. Anonymous says:

    Ibubapa wak doyok tentu yg paling gembira sebab anak mereka berkelakuan separti orang indon boleh bertukar pasangan nanti bila kawin indon mcm ariel dgn cut tari. Ini baru berkenal sdh cium sana cium sini. Mlm nanti dob mak bapanya tentu dgn dembira peluk2 dan raba2 dgn restu mereka

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Agama artis…semua diaorg halalkan

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Actually sampai sekarang aku confuse apa fungsi si wak ni dalam industry hiburan malaysia. Fashion designer? Atau takat fashion icon? Atau apakah?

    0

    0
  30. AKU says:

    lantak la dia nk cium ke apeeeeee…ke korang jeles hahaha

    0

    0

Leave a Comment

Optional