Written by Bella | January 8th, 2018

Buat pertama kali selepas melahirkan cahaya mata sulung bersama suami tercinta, Rami Alashkar pada 7 Disember 2017, pelakon Ramona Zamzam akhirnya memperkenalkan wajah anak perempuannya, Ivanna Alashkar menerusi sebuah video di akaun Instagramnya.

Video tersebut merupakan saat pertama beliau menatap wajah anak tercinta beliau selepas bersalin. Peminat Ramona cukup teruja melihat wajah Ivanna yang cukup comel dan berhidung mancung. Nama Ivanna membawa maksud hadiah terindah dari Tuhan.

View this post on Instagram

Hello everyone! This video was taken when I was just 1 day old – Ivanna Alashkar 👼🏻 . #ivannaalashkar #halfmalayhalfpalestinian #mixedbaby

A post shared by Ramona Zamzam (@ramona_zamzam) on

Wah, memang nampak jelas Ivanna mempunyai wajah kacukan. Semoga keluarga kecil Ramona terus bahagia dan dilimpahi kasih sayang sehingga akhir hayat mereka.

Sumber Berita : officialhlive

29 responses to (VIDEO) Wajah Comel Ivanna Alashkar Anak Perempuan Ramona Zamzam

  1. minah jambu suka sahara yaakop says:

    mancung nye idungggggg cooooooomel betol !!

    11

    10
    • Miss Unibes says:

      Simple je nama anak dia. Tak macam org2 itewww berbelit nak sebut nama anak.

      8

      12
      • Kakak kaca mata says:

        Ha ah simple gile. Sy kje kat immigration n ade kat situ time die tgh daftar surat branak anak die.
        Mmg simple dan unik nama anak die tapi anak dia takde binti sbb ikut belah bapa, guna first nama n last name je.
        Tapi trus terang sy respek ramona letak nama simple wlaupon baby dia mix palestin sbb pening tgk org2 melayu skrg daftar nama anak juling2 mata kiteorg kena baca

        12

        13
      • minah jambu suka sahara yaakop says:

        betol..

        2

        9
    • Polis bukit aman says:

      Ok. Dlm byk2 anak retis konfem hidung anak ramona ni on the top list paling mancungs uolls!
      Tahniah ramona & hubs! Slamat menjalani kehidupan sbg ibu bapa

      7

      10
      • Kak salmah says:

        Ape artis2 ni buat utk cpt gila kurus lepas brnak ye? Sape ada tips?
        Tgk cam ramona ni, amyra, dua2 takde beza time anak dara n lepas branak. Mcm mana boleh still nmpak elok dlm video ni klau bru pas branak?? Ramona ni branak normal kn?? Hakak lpas branak dulu dah mcm halimah jongang sbb sakit n penat branak normal

        8

        12
        • Anonymous says:

          aku lepas branak abes pantang je terus turun jd 45-48kg cmtu, yg penting makan makanan ikot pola diet yg sehat n sesuai. jgn asal taram je mentang2 da abes pantang. kena rajin wat regular exercise, paling tak pon mengemas cm biase tu sume. so mmg akan kurus balik cm asal. diri kite kena laa jage sndiri ye dak.

          4

          11
        • mulut puaka tebing biru says:

          biasa org kalau dh memang kurus, preknan n bersalin, dia akan kurus balik cam sblm preggy kalau betul jaga pemakanan. silap2 lagi kurus. tp kalau saiz ko belum ngandung dh besar busung, ko ngandung la 16 juta kali pun, mmg susah nak turun.

          5

          10
        • nerofbb says:

          sebenarnya masa pregnant tu yang dah start kena jaga berat badan. kalau pergi check up dkt klinik kerajaan, nurse akan pantau berat kita. sebulan blh naik sekitar 1kg-2 kg je kalau tak silap.. untuk elak kencing manis, dan berat badan yang berlebihan.

          1

          6
  2. minah jambu suka sahara yaakop says:

    nenek minah jambu cakap jangan tido kan baby kat bantal nanti kepala baby lepeh tk bulat n tk cantek..

    4

    0
  3. miamore says:

    cantik nama anak dia. teringat pula ivanka trump.hehe…muah baby…

    7

    10
    • Fong sai yok says:

      Ya Allah hidung anak dia ….
      Baby kacuk habis ni !
      Tapi ramona rileks je x buat akaun ig anak pun, well done ramona!

      7

      10
  4. Anonymous says:

    Cutenya.Mancung hidung ikut ayah dia.Tapi husband Ramona dah nampak macam melayu pulak bila simpan misai & jambang.

    6

    11
    • Amirah jamil says:

      Suke gila dgn ramona ni wlupn die sexi. Aku folo fb die sbb suke baca tips skincare die, bkn nk ckp ar, bile org tnya atau mnta pndpt ttg skincare, die mmg tolg n cube sedaya upaya utk jwb. Tapi die mcm garang sikit, klu die xtau die akn ckp sorry xtau. Klu die da type dlm caption psl info yg lengkap tpi ada org tanya balik ttg info tu, dia akn ckp direct suruh baca balik btul2.
      Aku mmg try ikut tips skincare die, mmg kulit muke byk improve, happy sgt tgk die da beranak

      10

      14
  5. Anonymous says:

    Ramai lagi yg mixed x perlu umumkan…… semua manusia juga x perlu di banggakan mixed…. semua darah merah

    3

    8
    • Vampire blue says:

      Ni dah kenapeeerr? Mesti panas ati x dpt tekel mat saleh ehhh kih kih kihhh!
      Wat lek wat pis, da mmg anak die mix so media pun ckp je la mix, lain la cam coco yg a lot of mix tu satu haram apa pun tadak!

      5

      11
    • didi says:

      Jeles le teww…

      1

      10
    • Anonymous says:

      lahh…tak tunjuk slh, dah tunjuk ckp mcm ni pulak. perkataan umumkan itu tak sesuai. dia retis, dia cuma berkongsi sahaja good news. org biasa pun bnyk jg share psl anak mereka, baik mix atau tidak.

      2

      9
  6. nok gebuzzz says:

    Ya allah…comelnyer…x sabar nak tgk dia besar,semoga membesar dgn sihat dan menjadi anak yg solehah.

    6

    12
  7. Anonymous says:

    syukur, cantik dan indah waris keturunan………

    4

    11
  8. Anonymous says:

    apasal aku perasan banyak yang dislike komen-komen yang puji ramona/anak ramona ni? cakap hidung mancung pun sampai banyak yang dislike. dah kenapa?

    8

    9
    • French gal says:

      Ni mesti kes haters. Atau sape2 yg tak puas hati tak dpt ramona ke, ex2 yg lepas ke hahaha. Bengang ramona dah happy kawin branak pinak agaknyer…
      Tapi rajin naw dia buka byk kali page ni utk dislike! MasyaAllah manusia dan hasad dengki mmg tak dpt dipisahkan..

      2

      9
    • didi says:

      Kes jeles la tuu…apa lagi…hahaha

      0

      11
  9. pelik says:

    Anonymous says:

    January 8, 2018 at 3:13 pm

    betul apa u cakap, saya pun perasan.

    2

    11
  10. Anonymous says:

    Nanti beli anjing buat anak main. Kan plastine blh pegang anjing….

    1

    5