September 14th, 2018

Walaupun sedang sibuk atas urusan kerja dan mempromosikan jenama Fazbulouas di New York Fashion Week, kerinduaan Nur Fazura terhadap suami tercinta, Fattah Amin tetap hangat membara.

Tidak dapat menyambut ulangtahun kelahiran Fattah yang ke 28 hari ini, Fazura menerusi akaun Instagramnya sempat memuat naik kompilasi video foto mesra mereka suami isteri dengan ucapan yang cukup ‘sweet’ dan romantik buat Fattah.

Turut terkenangkan ia adalah hari beluau kehilangan bapanya, Fazura bagaimanapun memberitahu kehidupannya kini lebih bermakna kerana Tuhan sudah menemukan beliau dengan seorang jejaka yang baik budi pekertinya dan betapa beliau bersyukur mempunyai seorang suami seperti Fattah. Wah, untung betul Fattah dapat pujian begini daripada isteri

Ketulusan cinta mereka yang membuatkan orang ramai terus terpikat dengan Fazura dan Fattah sehingga  hari ini. Hampir setahun mendirikan rumah tangga, kami harap pasangan ini akan kekal bahagia sehingga ke syurga.


57 responses to “(VIDEO) Ucapan ‘Sweet’ Fazura Bersempena Hari Jadi Fattah Amin Curi Perhatian Netizen”

  1. Elite socialite says:

    Hensem ke? Nara Tak payah ler. Asyik2 story couple ni. Boring. Lepas ni story izminda dukung2. Pastu story Sofian S masih tak move on. pastu story minah posing Lubang hidung. Pastu story testosterone boy?

  2. Anonymous says:

    Tak berapa minat pasangan ni, fazura & Fatah over lah

  3. Anonymous says:

    Hisemua cuba belajar dan tekan button and tulis dan beri doa yg baik baik,t salah fazz bagi greets kat suami dia fatta re oh his bday wish,doa yg baik baik ni na ckp ta tentu pls get off frm this zone b positif,doa yg baik -baik inshallah doa org kat kita pun mcm tu.All the best fatta semoga sukses dlm karier nd have a happy married life for both of u,fattzura.

  4. Anonymous says:

    sefahaman aku..org tu x komen pun pasal sebilik tp dia maksudkn mngkin duk se apartment dgn yg bkn mahram..sbb semua jantan..

    • pencukur bulu says:

      Mungkin satu apartment? Takdak bukti jugakkan? Suka fikir jauh dan negatif aja.. Ada bukti best juga. Duk meneka yang x elok pasal orang kenapala ha…Jagala bulu ketiak masing2 sudah

Loading...