(VIDEO) Ucapan Penuh Cinta Dan Kasih Sayang Izreen Azminda Bersempena Hari Jadi Suaminya

Hiburan

(VIDEO) Ucapan Penuh Cinta Dan Kasih Sayang Izreen Azminda Bersempena Hari Jadi Suaminya

Baru sahaja menjadi tumpuan ramai dengan foto-foto bulan madu mereka di Bali, kini pasangan Izreen Azminda dan Ude Wahid semakin menjadi-jadi seronoknya berkongsi kebahagiaan mereka dengan umum.

Advertisement

Kali ini, ucapan penuh cinta dan kasih sayang Izreen bersempena dengan hari jadi suaminya yang ke 30 pula mencuri perhatian ramai.

Menerusi akaun Instagramnya, Izreen memuat naik sebuah video mengandungi foto mesra mereka berdua dengan kapsyen agar Ude terus tabah serta bersabar dengan setiap dugaan yang menimpa. Sebagai seorang isteri, Izreen akan tetap teguh serta setia disamping suamiya itu dalam apa jua keadaan.

Bukan main “bersemut”  bait-bait cinta yang diungkapkan oleh Izreen untuk Ude.  Semoga kebahagiaan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat mereka.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

129 Comments

  1. Mama Gossip

    April 25, 2018 at 2:10 pm

    Happy 30th Birthday to ude & semoga perkahwinan kali ni kekal SEUSIA perkahwinan pertama anda juga. Ingat,what goes around comes around! Dan ingat…..orang teraniaya selalu nya menang walaupun lambat. Buat masa sekarang ayuh kita raikan kegembiraan Izreen kerana ianya bukan berpanjangan pun. Cheers ?

  2. Eyeee.

    April 25, 2018 at 10:12 am

    poyo nya la pompuan ni ucapan ko…
    bajet2 suci..
    padahal babi penyondol..puihhh

  3. haters izreen poreber

    April 25, 2018 at 9:56 am

    apo abang Nara ni?? besemut kepala taikk… dasar perempuan tak malu la cakap pun spin dlu msa belum awen dgn 1st husband dia kata ramai na pekena laki dia tu termasuk ex wife laki dia masa tu tup tup tup ceraiiiiii… lepas tu duk keluar la statment tak bagi anak dia pggil gf atau bakal bini baru ex dia “mama” tapi bab anak org lain dia kalut nak bermama sangat.. pungkoq hang pastukan yg plg tak malu kan dlu cakap x nak amik hak orang tapi kebasssss juga.. dasar maling

    • Anonymous

      April 25, 2018 at 11:00 am

      Ude lelaki terbaik jadi idola anak Izreen…. anak sendiri di buang hanya untuk bergambar anak org di timang2…. maklumlah anak perempuan dicintai… duit melimpah2 di beri …. tunggulah anak pandai membaca sendiri baru tau sejarah

    • Rara

      April 25, 2018 at 3:42 pm

      Btl tu. Being public figure whereby your history n photos are all scttered in the internet, your kids automatically will know all about your good n bad (mostly) without you have to sit them down to talk.good luck to all celebrities to defend yourself from your kids

  4. jadore

    April 25, 2018 at 9:02 am

    haiiii la izreen… ko dah menang segala2nya dari bernikah senyap2… suami x balik2 rumah intan… dan akhirnya ko bolot sorang2 sang suami tuh!! taulah ko seronok dan bahagia sbb skrg tiada berkongsi kasih lg.. ttp ada x ko berfikir sejenak… ingatlah jg perasaan org yg telah ko hancurkan kehidupannya… klu skrg ko terlalu bahagia dgn si ude tuh xyahlah nak show off kebahagiaan ko sementara ada hati yg merana dan kecewa… I feel u INTAN… wlupun ko dah sah bercerai dan kini masih dlm eddah pasti hati ko akan terluka dan terguris dek perbuatan si izreen nih dan jg si ude… pls la izreen dan ude… wlu bahagia mcm mana sekalipun engkau berdua ttp ingat2lah perasaan dan hati2 yg pernah singgah dlm hidup ko…

  5. mak c kina

    April 25, 2018 at 8:35 am

    nara..ko xpayah la up org2 mcm ni..bkn datangkan hasil pun..dia pun xwujud dlm industri seni ni…

Loading...