Written by serenity | April 12th, 2019

Satu video yang dimuat naik oleh Hairul Azreen di Instagram dan Twitter mendapat perhatian kerana ia ditujukan buat isterinya Hanis Zalikha.

Walaupun ada yang mendakwa video ucapan tersebut kelakar, namun bagi sesetengah Netizen, video itu dianggap seperti tidak menghormati isterinya.

Dalam video itu, Hairul mengucapkan:

Ayang, I shooting dulu, ayang jaga anak kita ya.

 

I habis shooting, kita buat anak yang ketiga.

Video itu boleh ditonton di bawah:

Ada yang mendakwa tidak tahu apa yang kelakar dengan video tersebut dan ia hanya memalukan isterinya kerana ia dibuat di hadapan orang lain.

 

Hairul bagaimanapun masih belum memberi reaksi terhadap komen-komen Netizen.

Hairul sedang berlakon sebuah filem berjudul Wira. Ia adalah filem kedua hasil arahan Adrian Teh dan diterbitkan oleh Keoh Ang, yang sebelum ini menghasilkan Paskal the Movie. – beautifulnara.com

50 responses to Video Ucapan Hairul Azreen Dianggap Tidak Hormat Isteri

  1. Babanyonya says:

    Kenapa aku tgok Hairul ni mcm xde standard eh..

    • Anonymous says:

      termasuk lah yg komen2 kat ig mamat ni join skali semua suke beno nampaknye, ntah mana lah maruah masing2 boleh lagi tengok benda tu as kelakar n nakal. banyak lagi cara lain kot nak cakap rindu or usik wife.

    • Anonymous says:

      Tkde standard la sebab tu ada filem baru ada saja kontroversi nk tarik perhatian umum

    • Anonymous says:

      Aku tak terkejut dah sbb mamat ni dr dulu nampak tak cerdik. camne lah Hanis leh suka mamat takde education ni. ini lah yg jadi kalau kahwin tak memilih.

    • Piah says:

      Ada sesape tahu bini nye jawab apa? Aku baru kua gua.. xde instagrqm.

  2. Hamis jalika says:

    Hanis tak malu ,hanis sukaa… :p

  3. pening lalat says:

    apa yg x eloknya, downgraded the wife? bukan lucah pun, just a different way to say he miss his wife aja

    • Ngok says:

      Bnyk cara lain nak bg tau rindu. Lps abis shooting i bawak u tgk movie pon sweet jgk. Tp kalo abis shooting kite buat anak ketiga tu means abis shooting kite buat sex. Ape ke bangang bg tau satu dunia pasal laki bini nak buat sex. Serious cannot brain.

      • Sucker says:

        mmg mcm bodoh…kalau bilang i love u je pun dah ok…dah la mat2 kat belakang muka dah mcm gang banger mana entah muka pecah rumah…pelik dia ni…bini dah mcm baik sopan laki mcm pimp

    • Anonymous says:

      buat anak pastu semua joget2 ko ingat otak diorg tak blue ke yellow ke hahahahahaha kalau dah namanya buat anak sure lah mindset terdorong ke arah tuttt

    • nana says:

      releks la korg, ni menandakan hairul ni kuat memantat, dan bini bini dia memang suka di tala. walaupun ari tu nangis konon nk jaga anak ni susah sbb dia konon ibu muda. tp lumrah la, kalau dh memantat unprotected memang la akan mengandung. lagi pun hanis suka laki dia cakap mcm tu kot, nk tunjuk yg laki dia bernafsu lg kt dia. so chill la korang. aku je yg dpt suami hantar video mcm tu kt whatsapp, tak suka tayang2 kt public. kolot kot kite orang ni.

      • Anonymous says:

        aku tak gemor org dlm2 ni jika nk bergossip kuar perkataan mcm mencarut tu, jijik lah dgr, walaupun ada sikit kbenaran antara laki bini.
        Di sebbkn ayat2 mcm nilah next netizen pasti mencarut hasil dri didikan kamu..

      • Mak Jemah says:

        Geli lah bahasa kau noks

  4. Anonymous says:

    Dah “itu” pilihan bini..terima jelah cakp laki…

  5. Anonymous says:

    memang dari dulu pon aku x berkenan kat mamat ni, no wonder lah die buat mcm2 pon still x femes2 jugak rupenye prangai cmni lollllll

  6. khai says:

    bukan anak kedua ke? kan dia baru ada sekor anak ?

    • Anonymous says:

      now hanis da nak beranak yg 2nd child, so maksud die lepas die abes shoot tu hanis maybe dah abes pantang then boleh laa produce 3rd child pulak

    • hakak says:

      tak suka pun jangan la cakap sekor anak.. anak dia tu manusia.. tak bersalah apa2 pun..

  7. Anonymous says:

    ni kalau laki aku wat cmni post to public pulak tu memang aku campak aje hp die dr tingkat atas

  8. Mokde says:

    itu perlunya ade ilmu di dada…

  9. Mokde says:

    itu perlunya ade ilmu di dada…

  10. Anonymous says:

    alaaa…si pendek ni….ko igt bini ko tu objek seks je ke??pemuas nafsu??ni laa dia mentaliti jantan melayu..dah laa pendek,bebird cinonet tp nafsu buas cam binatang…otak tu asik pikir seks je…cb ckp nti abg blek kt luang mse bersama ke, bw g honeymoon ke tlg jg anak sama2 ke…ni x, asik2 seks,seks,seks..bila bini penat nk layan, cari betina lain…

  11. Anonymous says:

    kesian hanis, byk kali cuba nak popularkan si laki n support mcm2 tapi si laki ntah da bape byk kali wat prangai sendu attention seeker tak bertempat cmni, kes escalator tu pon org x lupa lagi ko buat pulakk cmni. pastu dua2 tumpang populariti si anak nak naikkan rating balik. sebab tu keje nak buat anak aje nak bagi rating naik erghhh

  12. blackie says:

    bodoh xde standard punye jantan…tapi bini die suke jer aku tgk siap reply kt post tu…laki bini same2 standard pasar malam gitulh.

  13. wekkkkkkk says:

    selalu aku dgr dlm blog ni cakap, org yg baik akan dapat org yg baik juga, tpi mereka ni sebaliknya..ternyata Jodoh itu Hak Allah. Aku rasa kelakuan dan perangai laki itu je yg menjengkelkan, setakat ini rasanya tanggungjwb dan kasih sayang pada bini sehingga kini kita x dgr lagi bermasalah. Nasib baik Hairul ni dpt bini yg boleh membimbing mejdi “orang”.
    Agaknya kalau dapat yg sama peel mcm minah rempit, anda tahu nk huraikan.
    Laki dia ni kalau jumpa kekawan kt luar tanpa bini..mulahlah timbul perbuatan yg menjengkelkan..ada bini..nak cakap pun tergagap2 kot..

  14. Stupid you says:

    Typical la kbnyakkn llki mlyu.. wife tu deorg cm anggp hmba deorg, hamba seks N kilang buat anak.. x fkir lngsng perasaan wife deorg..
    Bg deorg biasa2 je ayat mcm tu.. ok utk golongan otak penuh taik N xde maruah.. spesis llki mcm ni la..
    Suka sgt ikt apa yg kafir bt.. deorg tu maruah dh xde.. skit perasaan malu pn dh xde.. freedom konon2 nya..
    Tp bl Islam dh ajar adab2 antra suami isteri cmna, apa2 hal biar sndr je yg tau.. panas plak nak ikt..
    Bl kena tgur, nant byk la lg bunyi.. bawang la apa la..

    Sooo typical..

    • Anonymous says:

      Kalau u selalu lihat citer omputeh..byk polite bahasa diorg tau..dri kecil lagi dh di ajar..ucap thank u..x penah lekang dri mulut..melayu je..semua crut mencarut kuar..

      • perasan mat saleh ler tu says:

        kolot nye. america ke british lg teruk dia orang membawang. komen pedas. ada sampai suruh bunuh diri. melayu je acah2 suka agongkan orang barat, melayu la ramai molek2 jaga bahasa. berapa kerat je yg kasar. geli aku acah2 mat saleh konon, mkn nasi nk pakai garfu sgt.

        • boboy says:

          bukan kira mengagongkan org barat..tapi byk badan kebajikan dlm dunia ni mmg org barat yg punya, bukan org kita kan? yg byk menolong org miskin, yg lebih byk membantu spesis tumbuhan & haiwan terancam, yg menunjukkan akhlak mulia adalah org yg bukan islam!! ni mmg fakta..ulama2 pun ada yg kemukakan fakta ni. aku sendiri malu dgn org kita yg meludahkan ke muka sendiri mcm HA nih.. x tahu malu.

    • biarbetik says:

      Jgn ckp gitu…kat negeri kafir ni dah tua2 pimpin tangan, org melayu dah tua kalau tak laki jauh kedepan bini kedepan…sama je kafir ke islam ke…ada kafir pun ramai tolong org bersedekah…ada islam pun ramai yg selam tengelam…so tak yah la nak sebut kafir sendiri punya IQ, EQ…

  15. Anonymous says:

    Banyak lelaki yg preasan gagah akan cakp mcm ni..ada lgi yg suka buat kata dlm group whatapp..konon mlm jumaat mlm bunuh setan..kita tau lah..tp benda dlm selimut boleh kau dan bini kau je ke yg tau..tak usah heboh nak tunjuk gagah kau kat katil..nak tunjuk gatall kat pompuan kat dalam group..ok lelaki, bnyk bende alim lagi nak dikata benda lucah juga lh kau sebut kau bnggakan..simpan lah sifat malu..cuba kalau bini kau pulak kata yg lucah macam apa yg kau kata kat mana2 group whatapp, ada pulak lelaki yg smbut blsan dia,jgn pulak kau orang marah pulak. Harap2 lelaki besifat temadun lah bersifat maruah lah seperti mana kau nak perampuan yg bermaruah. Tanah sifat malu bukan tanam sifat nth apa nth aku nak gelar lelaki skrg ni.

  16. Tudung saji says:

    Sesetengah lelaki bila berjambang nmpak sangat hodoh.. Zul A bila brjmbng nmpak sngat mcm penyamun.. Hairul A plak nmpak sngat mcm bangla jual kapet terbang.. Lol

    • Anonymous says:

      jambang tu boleh dibuat,..dulu aku ada kawan di tmpt keja, muka cntik si pompuan tu tpi dia lebih ke arah tomboy, suatu hari aku tanya, mcm mana ko punya alur ni boleh terjadi dri tepi telinga sampai ke pipi bawah..mcm asli je.
      Dia ckp, setiap mlm dia sapu “buah keras”, buah keras tu di bakar2 di tunku dapur, lepas tu ada kuar minyak sapulah dia ckp, selalu buat, maka jdilah dia kata.
      u ingat lelaki melayu ni ada ori jambang ke …bulu kaki pun tumbuh mcm lalang..

  17. Tudung saji says:

    Well i just say yg sesetengah lelaki berjambang nampak hodoh.. So when pula sya kata yg lelaki melayu.. This pemikiran orng racist ok…. Zul A & Hairul A mmng tak sesuai dngan jambang.. Azrel Ismail & Haris Baba wlpun nmpak mcm penjual karpet tapi nmpak handsome dngn mukanya.. Sma dengan aeril zafrel.

    • Jason King says:

      Betul tu sis. Wajah aeril mxm hero marvel bila bubuh jmbng. Fattah amin pun boleh cantik jmbng. Yg lain aku tgk x jd sgt.

      • Anonymous says:

        omputih jambang nmpk kemas..xde kerinting2…lurus je…bkn nk ckp ape aku pernah tgk face to face wajah aeril n fatah bl berjambang…ya allah nk pengsan rs…dh laa x smart, berkerinting lak tu…geli pulak tgk…beza dgn org omputih, org arab…keje aku y mmg slalu deal dgn diorg aku tau…lurus je tumbuh dan smart..penah aku tnye kwn arab aku camne jambang dia blh tumbuh smart je x berkerinting, dia ckp mmg keturunan berjambang..so x penah pulak jambang diorg tu bekerintig cuma diorg ni pndai jg penampilan..x shave x pe tp rajin2 trim kasi nmpk smart…jarang laa jambang diorg tumbuh pnjg dan berkerinting..x cam org melayu…so kesimpulan nya…org melayu terutama org asia mmg jarang ade keturunan berjambang..so sila sedar dri skit..sbb tu kkdg y berjambang ni nmpk x sesuai dan serabut..

    • Get real says:

      Leave the jambang and 5 o’clock shadow tu pada spanish, italians, latinos etc not melayu la. Janggut pun tumbuh tak sekata macam kucing botak kurap. Esp artis melayu, buruk la, perasan ben affleck konon. Ben nathan pun tak jadi

  18. Netizen haters says:

    Biar dia la dah memang laki bini..korang ni je yg kolot xpenah gurau laki bini cmtu kot..die xde keluarkan kata2 kesat pun..yg dah halal laki bini sibuk korang nak kecam..yg dok haram lagi si zahirah & aiman tu korang dok puji melambung..sweet la ape la..bingai punya netizen???

  19. Netizen haters says:

    Biar dia la dah memang laki bini..korang ni je yg kolot xpenah gurau laki bini cmtu kot..die xde keluarkan kata2 kesat pun..yg dah halal laki bini sibuk korang nak kecam..yg dok haram lagi si zahirah & aiman tu korang dok puji melambung..sweet la ape la..bingai punya netizen???

  20. Anonymous says:

    Dari dulu aku dah kata yg si Herol ni budak yg terperangkap dlm tubuh dewasa.. dah tua tapi bodoh…x matang…

  21. L says:

    Eee so takde class. Pelik eh hanis tu acah2 up gigih show off itu ini, hakikatnya laki tak ubah mcm rempssss

  22. alfie says:

    Biasa lah , kongkek memang sedap jew!

  23. Anonymous says:

    1 word- BANGANG

  24. jurgen klopp says:

    xminat laki bini ni..tp abang komen juga..

  25. YanDaTit says:

    Yg lucu tu yg gigit botol…sah2 suka gigit kelantit~~~Hahhahaha

  26. boboy says:

    Dajjei sungguh…..