(VIDEO) Tular Wanita Patahkan ‘Side Mirror’ Kereta Orang Sebab Geram Kena ‘Double Park’

Kehidupan

(VIDEO) Tular Wanita Patahkan ‘Side Mirror’ Kereta Orang Sebab Geram Kena ‘Double Park’

Baru-baru ini tular di laman Facebook, video memaparkan seorang wanita yang mengamuk dan bertindak mematahkan side mirror sebuah kereta jenis Perodua Myvi telah meraih perhatian ramai.

Menerusi video tersebut, wanita berbaju merah itu turut mengetuk kereta tersebut dengan menggunakan penyapu dan dipercayai kejadian berlaku di Jalan Pandan Indah, Kuala Lumpur.

Advertisement

Difahamkan, wanita itu bertindak sedemikian kerana tidak berpuas hati dengan kereta itu yang double park dibelakang keretanya sehingga menghalang jalan keluar.

parking

Namun, menurut mangsa dia telah meninggalkan nombor telefon untuk dihubungi jika berlaku sebarang kecemasan untuk mengalihkan keretanya dan tidak menyangka apabila kejadian itu berlaku malah sempat dirakam oleh orang awam.

Dalam pada itu, mangsa turut membuat laporan polis dan meminta orang ramai yang mengenali wanita tersebut untuk menghubunginya di talian 012-6301512 bagi menyelesaikan masalah itu dengan baik.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata orang ramai turut memberi pelbagai reaksi dan ada juga yang menyokong tindakan wanita itu.

Yes aku sokong untie ni.. double park.. ini makanan dia.. kalau kat kampung baru memang kena pecah cermin. – Netizen.

“Pada awalnya tuan Myvi bersalah bawah kesalahan Jalan raya, lepastu Perempuan tu bersalah kerana khianat harta org awam. Dua-dua kena nanti,” tulis seorang lagi pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

karen
8 bulan lalu

(VIDEO) "Kawan Akak 'Karen' Ke Ni?" - Wanita Tak Pakai 'Mask' Mengamuk Nak Masuk Mall

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Facebook

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. MindaTuBukakLuasSikit

    March 25, 2022 at 1:22 pm

    Selalunya jadi mcm ni dikawasan flat. Jem sepanjang jalan sebab double park dan park ditepi jalan tapi penduduk taknak berubah. Masih ditakuk yang lama. Minda tertutup. Parking la ditempat yang dah disediakan. Jalan lebih sikit. Baru kurus molek. Cakap dengan orang flat ni payah. Ada ja background yang datang dari kelas ehem2 dok keluar masuk penjara. Kalau tegur lebih2 nanti haaa konon nak ditibainya kita. Dari situ ja dah nampak tak educated dan nampak samseng sangat ye. Baik la kita duduk tempat lain. Tak da kacau parking. Tak da kaki lepak depan pintu rumah kita. Tak da bz body. Saya sokong perempuan ni. Bagi pengajaran sikit. Walaupun agak kejam pengajaran dia tu hahahhahaa Tapi masih ada orang flat yang berjaya ya.

Loading...