Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Tiz Zaqyah Didakwa Bergaduh, Pukul Orang Di Kelab Malam?

tiz zaqyah bergaduh

Sudah biasa kita dengar artis pergi ke kelab malam, ada yang mengakui gemar ‘clubbing’  untuk berhibur dan menenangkan fikiran.Terpulanglah kepada perspektif masing-masing mengenai mereka. Namun, kenalah jaga tingkah laku agar tidak memalukan diri sendiri dan dihimpit kontroversi.

tiz zaqyah bergaduh

Advertisement

Berbicara mengenai kelakuan artis ketika berhibur, kini kecoh pula dakwaan mengatakan pelakon popular Tiz Zaqyah bergaduh di kelab malam.

Tidak pasti punca pergaduhan itu tercetus, tetapi menerusi video yang viral di Twitter, ada individu mendakwa pelakon itu turut bertindak di luar kawalan memukul seorang gadis yang bekerja di pusat hiburan berkenaan.

tiz zaqyah pukul orang

Walaupun isu ini cukup hangat diperkatakan, tetapi tidak dapat disahihkan kebenarannya memandangkan kita hanya mendengar cerita di sebelah pihak sahaja. Apa-apa pun, harapnya Tiz dapat segera tampil memberikan penjelasan lanjut agar tiada spekulasi liar terus tercetus.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 Comments

  1. No harm

    March 13, 2020 at 8:51 pm

    Sebab tu gaduh kot.. Dari cara mereka nie pun dah nampak urmm.. Suar bukan main lantang dek non, bajet macam owner club jer.. Urmm
    #bajutuislamkansikit

  2. Anonymous

    March 13, 2020 at 7:05 pm

    Vodohhhhh

  3. Anonymous

    March 13, 2020 at 5:26 pm

    Jueh2 jak nenen lok ?

  4. Anonymous

    March 13, 2020 at 5:26 pm

    Jueh2 jak nenen lok ?

  5. Anonymous

    March 13, 2020 at 4:56 pm

    YANG DALAM VIDEO NI SEMUA SAMPAH MASYARAKAT. ORANG MACAM NI LA KOTORKAN MALAYSIA. BUKAK LA BAJU KO TERUS DIK. BUAT MALU JO

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama