October 23rd, 2019

Pelakon  Zahirah Macwilson tidak dinafikan mempunyai aura tersendiri, menarik perhatian ramai dengan paras rupa yang jelita berserta pakej lengkap dengan tubuh langsing dan tinggi. Malah, setiap fesyen yang digayakan pasti nampak menarik dan menjadi ikutan.

zahirah macwilson

Baru-baru ini Zahirah ada memuat naik video dimana dia menggayakan beberapa pakaian, mungkin tujuannya untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mecuba fesyen baru dan tampil lebih menawan.

Advertisement

 

Meskipun ada yang memuji betapa cantiknya Zahirah, ada juga netizen yang kurang senang melihat aksi pelakon wanita itu dengan selamba menukar pakaian di hadapan kamera.

Mereka melabelkan Zahirah sengaja ingin mencari publisiti dan seakan tiada rasa malu menayang aksi sebegitu.

zahirah macwilson tayang tukar bajuzahirah macwilson tukar bajuzahirah macwilsonzahirah macwilsonzahirah macwilsonFikir positif sahaja, niat Zahirah cuma mahu berkongsi tips untuk menggayakan fesyen ‘mix and match’ dengan peminat. Lagipun, tiada aksi yang begitu terlampau kan? Apa-apa pun, Zahirah memang sangat cantik. Bertuah Aiman Hakim Ridza dapat bakal isteri jelita.

Advertisement

15 responses to “(VIDEO) Tayang Aksi Tukar Baju, Zahirah Macwilson Dikecam Netizen”

  1. Lilian yew says:

    Ceria jer video nih….bodo la sapa yg kecam…mesti yg kecam tu muka berjerawat penuh..body penuh spare tyres..

  2. Watever says:

    Ni bkn sbb over ke pe..tp sejak die ni betunang ngan si aiman ..kegedikan makin menjadi jadi..dl tk de pun mcm tu…

  3. Anonymous says:

    Jujur ckp i x nmpk pun yg dia over tyg…yg i nmpk dia prihal bgaimna nk style bju2 ikut suasna ke hpe

  4. Girl nowdays says:

    Ok je aku tgok. At 1st td sblm tgok video aku fkir dia nak tayang bahu sikit ke rupa x berbaju ke depan tu. Lepas tgok video ok je. Ala, netizen ni yg over negative. At least she become herself…express her feeling. Xda yg acah2 sopan je

  5. belikdek says:

    Ape plak maslh video dia..ok jer aku tngok…bnda cmnie lju jer nk kecam…masalh hati sy rsa yg mngecam tue…luaran smua nk ttp…hati sndri hitam legam serba serbi busuk xthu plak..

Loading...