October 23rd, 2019

Pelakon  Zahirah Macwilson tidak dinafikan mempunyai aura tersendiri, menarik perhatian ramai dengan paras rupa yang jelita berserta pakej lengkap dengan tubuh langsing dan tinggi. Malah, setiap fesyen yang digayakan pasti nampak menarik dan menjadi ikutan.

zahirah macwilson

Baru-baru ini Zahirah ada memuat naik video dimana dia menggayakan beberapa pakaian, mungkin tujuannya untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mecuba fesyen baru dan tampil lebih menawan.

 

Meskipun ada yang memuji betapa cantiknya Zahirah, ada juga netizen yang kurang senang melihat aksi pelakon wanita itu dengan selamba menukar pakaian di hadapan kamera.

Mereka melabelkan Zahirah sengaja ingin mencari publisiti dan seakan tiada rasa malu menayang aksi sebegitu.

zahirah macwilson tayang tukar bajuzahirah macwilson tukar bajuzahirah macwilsonzahirah macwilsonzahirah macwilsonFikir positif sahaja, niat Zahirah cuma mahu berkongsi tips untuk menggayakan fesyen ‘mix and match’ dengan peminat. Lagipun, tiada aksi yang begitu terlampau kan? Apa-apa pun, Zahirah memang sangat cantik. Bertuah Aiman Hakim Ridza dapat bakal isteri jelita.


15 responses to “(VIDEO) Tayang Aksi Tukar Baju, Zahirah Macwilson Dikecam Netizen”

  1. gem says:

    eh bn ni, benda cheap a.k.a komen makcik bawang ni pun nak buat thread. low class betul

  2. Bawang Goreng says:

    aku rasa yang tak kena cuma dia gedik sgt tu je. HAHAHAHA! part baju tukar2 tu takde masalah langsung.

  3. Ana says:

    Kan..aku pun xnampak die masalah kat sini..pelik2 la natitahi ni mcm melampau2 lak kecam itu ini..

  4. Kak kunyit says:

    Ntah, video ni ok ke, takde bende sensasi pun, ini pun nk bash ke?

  5. Mawarmerah says:

    Sorry, but I tak nampak any problem pun with her video? Dia cuma tunjuk cara untuk stylekan outfit dia je. Bukannya dia bogel ke apa. Duh, stop la jadi bitter and cari salah orang lain. Let her enjoy her life.

Loading...