Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Tayang Aksi Tukar Baju, Zahirah Macwilson Dikecam Netizen

zahirah macwilson

Pelakon  Zahirah Macwilson tidak dinafikan mempunyai aura tersendiri, menarik perhatian ramai dengan paras rupa yang jelita berserta pakej lengkap dengan tubuh langsing dan tinggi. Malah, setiap fesyen yang digayakan pasti nampak menarik dan menjadi ikutan.

zahirah macwilson

Advertisement

Baru-baru ini Zahirah ada memuat naik video dimana dia menggayakan beberapa pakaian, mungkin tujuannya untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mecuba fesyen baru dan tampil lebih menawan.

 

Meskipun ada yang memuji betapa cantiknya Zahirah, ada juga netizen yang kurang senang melihat aksi pelakon wanita itu dengan selamba menukar pakaian di hadapan kamera.

Mereka melabelkan Zahirah sengaja ingin mencari publisiti dan seakan tiada rasa malu menayang aksi sebegitu.

zahirah macwilson tayang tukar bajuzahirah macwilson tukar bajuzahirah macwilsonzahirah macwilsonzahirah macwilsonFikir positif sahaja, niat Zahirah cuma mahu berkongsi tips untuk menggayakan fesyen ‘mix and match’ dengan peminat. Lagipun, tiada aksi yang begitu terlampau kan? Apa-apa pun, Zahirah memang sangat cantik. Bertuah Aiman Hakim Ridza dapat bakal isteri jelita.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. justhappy

    October 25, 2019 at 1:00 pm

    cantik zahirah…kecantikannya setanding fauziah latiff zmn muda2 dlu..tp skrg pun kak gee still cantik jugak even at 50

  2. wonder

    October 25, 2019 at 9:31 am

    muka die cm fauzra skit2 kn

  3. Anonymous

    October 23, 2019 at 9:25 pm

    blog ni dah x bestttt.. dah mati…
    mari kita berpindah ke cari forum. com. my…bah. hiburan tempatan.
    macam2 ada.

  4. Anonymous

    October 23, 2019 at 6:29 pm

    Alahai kesian abang nara ni dah makin tak releven. Ini pun jadi bahan. Hahaha. Get a life.

  5. Mimi

    October 23, 2019 at 5:48 pm

    Biar la dia nk gedik..klu sakit mata x yah tengok??

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top