Written by Bella | October 23rd, 2019

Pelakon  Zahirah Macwilson tidak dinafikan mempunyai aura tersendiri, menarik perhatian ramai dengan paras rupa yang jelita berserta pakej lengkap dengan tubuh langsing dan tinggi. Malah, setiap fesyen yang digayakan pasti nampak menarik dan menjadi ikutan.

zahirah macwilson

Baru-baru ini Zahirah ada memuat naik video dimana dia menggayakan beberapa pakaian, mungkin tujuannya untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mecuba fesyen baru dan tampil lebih menawan.

 

Meskipun ada yang memuji betapa cantiknya Zahirah, ada juga netizen yang kurang senang melihat aksi pelakon wanita itu dengan selamba menukar pakaian di hadapan kamera.

Mereka melabelkan Zahirah sengaja ingin mencari publisiti dan seakan tiada rasa malu menayang aksi sebegitu.

zahirah macwilson tayang tukar bajuzahirah macwilson tukar bajuzahirah macwilsonzahirah macwilsonzahirah macwilsonFikir positif sahaja, niat Zahirah cuma mahu berkongsi tips untuk menggayakan fesyen ‘mix and match’ dengan peminat. Lagipun, tiada aksi yang begitu terlampau kan? Apa-apa pun, Zahirah memang sangat cantik. Bertuah Aiman Hakim Ridza dapat bakal isteri jelita.

15 responses to (VIDEO) Tayang Aksi Tukar Baju, Zahirah Macwilson Dikecam Netizen

  1. justhappy says:

    cantik zahirah…kecantikannya setanding fauziah latiff zmn muda2 dlu..tp skrg pun kak gee still cantik jugak even at 50

  2. wonder says:

    muka die cm fauzra skit2 kn

  3. Anonymous says:

    blog ni dah x bestttt.. dah mati…
    mari kita berpindah ke cari forum. com. my…bah. hiburan tempatan.
    macam2 ada.

  4. Anonymous says:

    Alahai kesian abang nara ni dah makin tak releven. Ini pun jadi bahan. Hahaha. Get a life.

  5. Mimi says:

    Biar la dia nk gedik..klu sakit mata x yah tengok??

Tinggalkan Komen Anda Di Sini