Written by Bella | October 23rd, 2019

Pelakon  Zahirah Macwilson tidak dinafikan mempunyai aura tersendiri, menarik perhatian ramai dengan paras rupa yang jelita berserta pakej lengkap dengan tubuh langsing dan tinggi. Malah, setiap fesyen yang digayakan pasti nampak menarik dan menjadi ikutan.

zahirah macwilson

Baru-baru ini Zahirah ada memuat naik video dimana dia menggayakan beberapa pakaian, mungkin tujuannya untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mecuba fesyen baru dan tampil lebih menawan.

 

Meskipun ada yang memuji betapa cantiknya Zahirah, ada juga netizen yang kurang senang melihat aksi pelakon wanita itu dengan selamba menukar pakaian di hadapan kamera.

Mereka melabelkan Zahirah sengaja ingin mencari publisiti dan seakan tiada rasa malu menayang aksi sebegitu.

zahirah macwilson tayang tukar bajuzahirah macwilson tukar bajuzahirah macwilsonzahirah macwilsonzahirah macwilsonFikir positif sahaja, niat Zahirah cuma mahu berkongsi tips untuk menggayakan fesyen ‘mix and match’ dengan peminat. Lagipun, tiada aksi yang begitu terlampau kan? Apa-apa pun, Zahirah memang sangat cantik. Bertuah Aiman Hakim Ridza dapat bakal isteri jelita.

15 responses to (VIDEO) Tayang Aksi Tukar Baju, Zahirah Macwilson Dikecam Netizen

  1. Mawarmerah says:

    Sorry, but I tak nampak any problem pun with her video? Dia cuma tunjuk cara untuk stylekan outfit dia je. Bukannya dia bogel ke apa. Duh, stop la jadi bitter and cari salah orang lain. Let her enjoy her life.

  2. Kak kunyit says:

    Ntah, video ni ok ke, takde bende sensasi pun, ini pun nk bash ke?

  3. Ana says:

    Kan..aku pun xnampak die masalah kat sini..pelik2 la natitahi ni mcm melampau2 lak kecam itu ini..

  4. Bawang Goreng says:

    aku rasa yang tak kena cuma dia gedik sgt tu je. HAHAHAHA! part baju tukar2 tu takde masalah langsung.

  5. gem says:

    eh bn ni, benda cheap a.k.a komen makcik bawang ni pun nak buat thread. low class betul

  6. belikdek says:

    Ape plak maslh video dia..ok jer aku tngok…bnda cmnie lju jer nk kecam…masalh hati sy rsa yg mngecam tue…luaran smua nk ttp…hati sndri hitam legam serba serbi busuk xthu plak..

  7. Girl nowdays says:

    Ok je aku tgok. At 1st td sblm tgok video aku fkir dia nak tayang bahu sikit ke rupa x berbaju ke depan tu. Lepas tgok video ok je. Ala, netizen ni yg over negative. At least she become herself…express her feeling. Xda yg acah2 sopan je

  8. Anonymous says:

    Jujur ckp i x nmpk pun yg dia over tyg…yg i nmpk dia prihal bgaimna nk style bju2 ikut suasna ke hpe

  9. Watever says:

    Ni bkn sbb over ke pe..tp sejak die ni betunang ngan si aiman ..kegedikan makin menjadi jadi..dl tk de pun mcm tu…

  10. Lilian yew says:

    Ceria jer video nih….bodo la sapa yg kecam…mesti yg kecam tu muka berjerawat penuh..body penuh spare tyres..

  11. Mimi says:

    Biar la dia nk gedik..klu sakit mata x yah tengok??

  12. Anonymous says:

    Alahai kesian abang nara ni dah makin tak releven. Ini pun jadi bahan. Hahaha. Get a life.

  13. Anonymous says:

    blog ni dah x bestttt.. dah mati…
    mari kita berpindah ke cari forum. com. my…bah. hiburan tempatan.
    macam2 ada.

  14. wonder says:

    muka die cm fauzra skit2 kn

  15. justhappy says:

    cantik zahirah…kecantikannya setanding fauziah latiff zmn muda2 dlu..tp skrg pun kak gee still cantik jugak even at 50

Tinggalkan Komen Anda Di Sini