February 19th, 2020

Momen paling meruntun jiwa dan terasa begitu sebak saat melihat anak lelaki tunggal Allahyarham Ashraf Sinclair iaitu Noah Sinclair menangis teresak-esak di pusara bapanya.

ashraf sinclair

Noah yang pada mulanya hanya diam, dilihat tiba-tiba menangis dan tidak dapat membendung lagi kesedihan tatkala melihat arwah bapanya disemadikan.

Lebih memilukan, Bunga Citra Lestari yang jiwanya sedang rapuh dan air mata tidak henti mengalir tetap menguatkan dirinya mencuba untuk menenangkan anaknya itu.

tangisan noah sinclair

Noah menangis teresak-esak lihat jenazah bapa disemadikan

View this post on Instagram

A post shared by BeautifulNara.com (@beautifulnaradotcom)

Hancur hati, netizen turut rasa sebak

ashraf sinclair anak ashraf sinclair menangis noah sinclair menangis noah sinclair menangis

Rata-rata netizen turut berduka dan sebak melihat anak kecil itu terpaksa menerima hakikat kehilangan bapa tercinta sekelip mata. Umum mengetahui dia begitu rapat dengan arwah bapanya itu dan tidak dapat membayangkan kehidupan yang bakal dijalani Noah tanpa seorang bapa di sisi.

tangisan noah sinclair

Terdahulu, Ashraf disahkan meninggal pada jam 4.51 pagi Selasa akibat serangan jantung. Jenazah pelakon itu selamat dikebumikan selepas Asar di tanah perkuburan San Diego Hills, Karawang, Jawa Barat.

Kredit Foto : Kompas & Kapan Lagi


3 responses to “(VIDEO) Tangisan Noah Sinclair Lihat Jenazah Bapa Dikebumikan Bikin Netizen Sebak”

  1. cintra says:

    cinta bcl pada ashraf betul2 terpanah di hati. bengkak matanya menanggis dan perlu menahan air mata demi noah. bila noah berhenti menanggis, bcl pula mengalir air mata. aduhai.. meruntun hati dan jiwa. semoga allah melindungi kalian berdua . berikan ketabahan dan kekuatan .

  2. unknown says:

    ntah kenapa ak sgt terkesan dengan pemergian arwah.. mungkin dh terbiasa dengan cerita2 romantis mereka.. bertambah sebak tengok bunga mencari kekuatan untuk menenangkan si anak..

  3. Anonymous says:

    Mula2 aku x nanges tgk bcl mcm kumpul semua kekuatan die utk nmpk kuat tp bila tgk noah menangis teresak2 masa papa die dikebumi mmg berlinang air mata.. Semoga tabah bcl n noah.

Loading...