Written by Bella | October 22nd, 2019

Sejak kebelakangan ini, rumah tangga  jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya, Datin Seri Nur Shahida dikatakan sedikit bergolak. Kedua-duanya tidak lagi memuat naik foto bersama dan hanya menulis status mengungkapkan perasaan sedih di dalam hati.

aliff syukri isteri berbaik

Namun, hampir tiga bulan berselisih faham akhirnya hubungan pasangan ini telah kembali pulih.  Aliff menerusi akaun Instagramnya memuat naik video mereka saling memohon maaf dengan linangan air mata.

“Kalau nak bahagia dalam

perkahwinan, berhenti mencari

kesalahan pasangan”

 

aliff syukrialiff syukri

Pada masa yang sama, Aliff juga sempat berkongsi dia akan melancarkan lagu baru bersempena dengan kisah sedih mengenai pergaduhannya dengan isteri sepanjang tiga bulan lalu.

“Hargailah orang tersayang”

aliff syukri isteri berbaikaliff syukri isterialiff syukrialiff syukri

Rata-rata netizen meluahkan rasa syukur hubungan suami isteri sudah kembali pulih, mendoakan agar mereka kekal bahagia sehingga ke Jannah. Ada juga netizen berpesan kepada Aliff supaya menghargai insan tersayang.

Sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan pula suami isteri. Setiap pasangan yang berkahwin pasti akan dilanda dengan dugaan dan cabaran, menguji keutuhan cinta dan kasih sayang mereka. Apa-apa pun, kami doakan Aliff dan isteri kekal bahagia bersama sehingga ke syurga.

12 responses to (VIDEO) Sudah Berbaik Dengan Isteri, Aliff Syukri Muncul Dengan Lagu Baru

  1. garam says:

    Drama siaran mana ni…

  2. dora says:

    LAGU BODOH APE NI

  3. unknown says:

    semua nih sebab lagu la kn.. stupid

  4. Makcik Cabai says:

    Allahu Akbar…..
    Mula2 Makcik tak percaya komen2 netizen kata ini trick marketing…
    Sekali jadi macam ni…
    Aduhai…. bertabah ya Datin…
    Dugaan setiap orang tidak sama….

  5. tipahhhhhh says:

    jadi betul la mmg ada org kata depa ni buat gimik aje. Peh mcm tu skali ehhhhhhh.. Dasyat. Gila ah, berbaik2 laki bini pun nak depan kamera, hangggg oi otak aku mikir ada gak org yg camni.

  6. sapa says:

    nape ler meluat rasa ngan famili ni.. semua nak dirakam…

  7. Ros says:

    Nasib la ko shahida dibuka aib sentiasa oleh si penyu dan mak dia yg senget tu. Bertabahlah.

  8. sajadiahwaty says:

    sanggup buat saja demi marketing…rumahtangga dipertaruhkan..dunia duiniaaaa

  9. Anonymous says:

    Haha..kannn

  10. Zzz says:

    BN dah x best… jom pindah ke cari forum. com. my!!!

  11. Anonymous says:

    Sepertoli

  12. Anonymous says:

    aliff is a drama queen. So does his wife.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini