Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Suara Fazura Tenggelam, Hancur Lagu – Duet Fazura Dan Anggun Dikritik Netizen

Pernah memberitahu beliau meminati bidang nyanyian dan sudah menghasilkan beberapa single sebelum ini, kini Fazura telah pun melebarkan sayapnya dalam bidang tersebut ke negara jiran, Indonesia dan berkolaborasi bersama penyanyi Indonesia bertaraf antarabangsa, Anggun menerusi lagu The Good Is Back.

Advertisement

Walaubagaimanapun, nyanyian Fazura menerima kecaman dan kritikan bukan sahaja daripada netizen Malaysia tetapi dari Indonesia juga. Ramai menyatakan Fazura tidak boleh menyanyi dan menghancurkan lagi lagu tersebut.

Malah, ada yang mempersoalkan mengapa Anggun memilih Fazura untuk duet bersamanya.

Ini bukan kali pertama Fazura menerima kecaman sebegitu dan beliau juga bukanlah seorang yang mudah berputus asa untuk mencapai impiannya sebagai penyanyi. Pada kami nyanyian Fazura okay sahaja dan terpulang kepada citarasa dan penilaian masing-masing.

Kredit Video : YouTube Anggun Video

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 Comments

  1. Anonymous

    April 24, 2018 at 4:57 am

    Fazura nyanyi untuk laki ko aje ler .. nape babitkan Lofa pulak .. yang nyanyi x bermaya tu Fazura .. Lofa pun sedar saya rasa dia x boleh nyanyi .. kat AME saya yakin untuk suka suka dan kehendak produser je tu .. ikhlas saya katakan suara Fazura x power .. mendatar jer ..

  2. Alanice

    April 23, 2018 at 11:37 pm

    Spe nk dgr lopak nyanyi bley dgr kt AME 2018

  3. Anonymous

    April 23, 2018 at 5:35 pm

    Lopak kayu pun berlakon gak.
    Apa ada hal…. at least fazz has a lovely voice and a pretty sweet face.

  4. Anonymous

    April 23, 2018 at 5:18 pm

    Apa2 pun …lg duet ini semakin laris di Itune…lantak lah ko org lah nk kritik apa2 pun. U go Fazura…

  5. kakakfattah

    April 23, 2018 at 5:06 pm

    ok je aku dengar lagu ni…yang mengutuk tu cuba korang nyanyi aku nak dengar sket.

Loading...
To Top