Video Sharifah Zohra Jabeen MEMAAFKAN Mahasiswa UUM

Trending

Video Sharifah Zohra Jabeen MEMAAFKAN Mahasiswa UUM

ok, tolongla jangan bash gua sebab post ni. Gua bukan nak main politik ke hapa tapi gua berpihak kepada kebenaran. Kenapa perlu kak pah yang memaafkan pelajar UUM bukan ke dia yang patut minta maaf. Bukan nya mahasiswa tu yang halau dia keluar UUM. bukanya mahasiswa tu yang mengarut lari topik. Gua tak faham dengan kerenah dia ni. Apa yang dia nak sebenarnya. Kita manusia always make mistake, mengaku je la kesalahan tu bukan nya malu pun nak kata “saya minta maaf kerana kelakuan saya tempoh hari di UUM”.

Advertisement

ni pulak sebab di mengatakan Listen Listen Listen

Sumber Video: TvMyMahasiswa

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. malliaxtenismata.blogspot.gr

    December 31, 2016 at 3:20 am

    I am really thankful to the owner off this web site who
    has shared this enormous paragraph at here.

  2. anti listen

    February 2, 2013 at 10:20 am

    sy student uum. kami selalu dilibatkan dengan dengan politik BN. tajuk program lain, tp ble dlm program sibuk berkempen psl BN. kalau pembangkang wat xboleh. TAPI ble BN wat xpe plak. ADIL ke mcm tu? kami ni semua bukan BODOH nk percaya bulat2 ape y dikempenkan tu. kalau tgk kt tv1, tv 2, tv3 smua dok laporkan ape kebaikan BN. almaklumla semua saluran media BN y punye. NO WONDER LA !

  3. Sila bersyukur

    January 27, 2013 at 7:15 pm

    Senang cerita manusia nih mmg tak pernah nak bersyukur dgn apa yg ada dgn negara yg aman tak berperang mcm negara lain. Kalau diberi pendidikan percuma pun tak guna rasanya, sbb minoriti je pun yg nak belajar betul2 dan majoriti mmg main2, ada ptptn pun pelajar lingkup, itupun ptptn sampai skrg tak bayar…mak bapak bayar pun lingkup, ni kan pulak free. Tolonglah bersyukuurrrr, belajar pandai2 dapat kerja bagus2….takyah nak buang masa

Loading...