Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Save The Date: Zahid & Sarah Daripada FeelMotion Pictures

Zahid yang mula popular menerusi rancangan Akademi Fantasia akhirnya bakal menamatkan zaman bujangnya pada hujung minggu ini. Selepas putus cinta beberapa kali, wanita bertuah yang berjaya mencuri hati Zahid ialah Sarah. Menariknya mereka berdua berkenalan menerusi Twitter.

gambar zahid era kahwin

Advertisement

Bersempena dengan majlis perkahwinan mereka, FeelMotion Pictures telah merakamkan sebuah video mengenai detik-detik pertemuan Zahid dan Sarah. Comel je video ini. Memang Zahid dan Sarah sama cantik dan sama padan. Tonton video tersebut di bawah.

Cute kan? Buat Zahid dan Sarah, selamat melayari bahtera rumahtangga. Semoga kekal bahagia sehingga akhir hayat. Kredit video kepada FeelMotion Pictures.

mid promo

P.S: Abang Nara yakin mesti ada yang tercari-cari photographer untuk hari bahagia tak lama lagi. Elok lah tu, BlissCandid pon tengah buat promosi gila-gila sepanjang bulan June ni. Apa lagi, pergi lah jenguk dan LIKE page BlissCandid Photography dan tengok sendiri gambar-gambar awesome mereka. Gerenti puas hati!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top