Written by AbangNara | December 22nd, 2012

Ini video yang sangat cool. Itulah kata-kata yang terkeluar daripada mulut Abang Nara apabila menonton video Save The Date, Apek dan Leuniey yang dibawakan khas oleh LHMediaTV ini. Memang lain daripada yang lain. Tambah menarik kerana ia mengaitkan kerjaya Apek sebagai pemain bola dan cintanya terhadap Leuniey.

apek dan leuniey

Apek dan Leuniey bakal bergelar suami isteri pada 28 Disember 2012. Pasti kedua-duanya sudah tidak sabar lagi. Untuk peminat setia mereka, layan dulu video yang sangat awesome di bawah ini terlebih dahulu. Jangan terharu sampai menangis pulak.

Terima kasih kepada LHMediaTv yang sudi berkongsi video ini dengan pembaca BeautifulNara. Semoga video perkahwinan Apek dan Leuniey akan lebih mantap lagi.

94 responses to (VIDEO)Save The Date, Apek & Leuniey Daripada LHMediaTV

  1. mak ekau... says:

    first ker..:-)

    0

    0
  2. qomah says:

    hehe

    0

    0
  3. Anonymous says:

    erm..ok la..semoga bahagia

    0

    0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      Apex lepas kahwin prestasi dia alamatnye merudum lah.. sbb kat rumah main tumbuk2 bola dgn Luniey je..

      0

      0
  4. no money, no loving loving says:

    jgn lak lps nikah leuniey mintk cerai nk nikah dgn hartawan yg lebih RM, maklumla org lawa yg menuntut kesenangan hidup bak puteri raja

    0

    0
  5. mulut x wangi says:

    biasa2 je nara..x tharu pun cari jugak celah mana tharunya…opsss sory..xde X pon video nye..hihihi..pdpt jujur…apek mcm baca penggan buku teks je..hahahaha..apek lupa kerat kuku ke…:P

    smoga bbahagia kalian :)

    0

    0
  6. rynna says:

    gigit jari le jejari runcing yg giler glamer tu…bayangkan klu die yg jd leuniey skang..kepoci seluruh seantero gamak nye…suke leuniey..sbb die lebih cool..

    0

    0
    • combi says:

      Tau xpe.. Ade tgk x entry blog die trbaru.. Konon die nk lpskn geram kat org yg kutuk mak die or fmly die..n die ade sebut cite dolu2 psl die n apex..nmpk sgt mara n trkilan apex nk kwin..
      Dah mmg apex xnk die, tp elia ni dok memakse je..
      Kalau dh move on,xperlu ckp psl bnd yg dh lps NGOK!

      0

      0
      • Kipas econ says:

        Bace da..panjang lebar die punye text..die kecewe la tuu tak dpt jd bini apek..yg dpat apek lagi cun dari die..haha..opss

        0

        0
      • anooor says:

        haha..aku bace jugak entry tu..ntah pape nak ungkit2..mase apek da nak kawen lak tu..mase awal2 dulu x nak pulak ungkit2..heh..pastu elia tu suke bajet cun la..mcm lawa sgt,padehallll…yg pminat2 die pon suke sgt komen2 “comel nye…” hekelehhhh…xyah nak amik ati sgt laaa..yup,leuniey lg cun n cool,xde la nk tayang kisah cinte je…huhu

        0

        0
    • kat says:

      ehhh aku ingat aku sorang je selama ni rase jejari runcing tu gila glemer.

      0

      0
    • bulan says:

      Aku pun ada bc entry tu.mamat tak mamat.move on je la.nak diungkit,diperli lagi benda lepas,perlu ke.si apek nk kahwin dah kot.dah2 la jejariruncing..

      0

      0
  7. yUyU says:

    biasa je pon, celah mana nak terharu entah la.. haha….

    0

    0
  8. biskotlemau says:

    Ahhhhh mengarot ni semua..

    0

    0
  9. cikgi says:

    sorry nara… lagi best vidoe save the date yang biasa2 kot.. yang ni walau ada kaitan dengan dunia apek, tapi tak meninggalkan kesan la dalam hati..maybe dah banyak adegan sentuh2 antara dorang berdua kot.. dalam majalah, dalam klip ni pun… hihihihi… apapun, selamat mendirikan rumahtangga buat apek dan leuniey…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    kelakarnye

    0

    0
  11. rebel says:

    Nara,

    cube tgk yg maria elena punye lagi gile vavi sempooiii!!

    0

    0
  12. harisa says:

    boring jerrr…….

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Tak boleh tengok videonyer

    0

    0
  14. apokonoehjang says:

    dua2 kaku…xnatural langsung…

    0

    0
  15. conan says:

    oh please la. bajet hot la dedua nih. menyampah -_-

    0

    0
  16. stella says:

    aku harus ckp ‘wow’ ke tgk vid ni ???? tk kot . biasa saja .

    *aku tk jeles pun , tp nk ckp laa . kerjaya apek mcm dh tenggelam skrg .

    0

    0
  17. henna says:

    sorry lar kalau aku outdated sikit. tp, kenape apek break dgn dahlia teck tu ea? semate2 sbb die dh suke leuniey ke?

    0

    0
  18. Aninomus says:

    Perlu ke save date utk dorg ni??
    X penting pun dlm hidup aku!!

    0

    0
  19. akuler says:

    biase jekk..xterjaru lgsg..

    0

    0
  20. deena says:

    biasa-biasa je video nii.
    lakonan mereka nampak macam tak neutral la.
    siapa punya director vdeo ni/
    nampak kaku pastu dengan cakapnya ,macam tak tak semula jadi jerr.

    0

    0
  21. errkkk says:

    jgn apek wat hal pas kawen nant sudehh ler ea ,,hope bahagia .

    0

    0
  22. Pengkritik tidak bertauliah says:

    kahwin2 jer la apek oi , x payah la nak begini bagai … aku arap korg bhgia la nnti, jgn ko pg mnmpah masalah plak nnti, x psal2 c leuniey ni jd J ..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Bakpo x kecek klate

    0

    0
  24. khai says:

    hmm…perlu ker video2 nih smua.Siap bersentuhan lg…come on la…wat malu jer…Moga bhgia erk, jgn apex cr lain pas kawin da la..kalo dia wat kt org lain, xmgkin xleh utk leuniy kan.

    0

    0
  25. meen says:

    Terharu ke??yg ak tau sgt membosankan dan bleh plak zzzz tgk vdeo ni..haa

    0

    0
  26. haih says:

    sape dah tgk video luni n apek nynyi lgu hindustan di thr gegar…wowww suare lunie sdap lah didgr…superb

    0

    0
  27. anti-war says:

    erkk..leuniey ni sapo jah….emm wateva…

    0

    0
  28. slay says:

    geli aku tengok video ni..yakss cari la video clip lain..da 4 kali muntah da ni

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Aq rasa mesti jejari runcing tgk video ni..n bkata2 dlm hati “klu x mesti aq yg Ada kt tpt tu”..dn akn upload kt blog dia..n sudah semestinya kakak dia yg poyo tu lebih over!

    0

    0
  30. minah says:

    Korang ni jangan la kutuk si elia tu. dia mesti sedih si tunang, maksud aku ex tunang tinggal dia. even benda lama, n dia dh move on. tpi xsmestinya tu buat dia xkn teringat kisah dia dgn apex bila tgk video ni. sedih kau tahuuuuuu?!

    0

    0
  31. Joe Razack says:

    Serius boring.. permulaan je dah lama sangat.
    Idea lapuk. Dah mcm Shaolin Soccer punya scene.
    Hmm… tertipu dengan ayat2 pujian Abg Nara..

    0

    0
  32. ellen short n katik says:

    Aq tgk kt blog jejari kontot tu Ada Dok selit2 xpuas hati dgn apek..kes dulu tula..aq rasala dia meroyan sbb xdpt ada kt tpt le leuniey skrg ni..ala,c jejari kontot tu kn giler glamor…tgkla masa tunang dgn a

    0

    0
  33. ellen short n katik says:

    Aq tgk kt blog jejari kontot tu Ada Dok selit2 xpuas hati dgn apek..kes dulu tula..aq rasala dia meroyan sbb xdpt ada kt tpt leuniey skrg ni..ala,c jejari kontot tu kn giler glamor…tgkla masa tunang dgn apek kt dlm blog dia tu..bkn main lg..ngalahkn majlis kawen..nasib baik apek xjd kawen dgn dia.klu x mesti la heboh sakan kt blog dia tu..”skrg ni sy tgh sibuk dgn preparation utk majlis perkahwinan sy dgn my
    Incik apek..”..

    0

    0
  34. Minamanja says:

    Oi jahanam you tube tak bole main la

    0

    0
  35. rynna says:

    kite bkn sesuka kutuk jejari pendek tu…cube klu die tak over mase msh ngan “my incik apex” tu,mesti ktorang simpati ngan die skang…cube wat rileks je cam leuniey..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    org snyap jap, terus nak kata tenggelam..apedaa…masa naik, korang puji melangit melambung2, masa dah low profile nie, semua prestasi dah lupa tau nak mengutuk jee

    0

    0
  37. Anonymous says:

    betul..si jejari kontot n pendek tu mmg terlebih sudah..masa dia dgn MIA semua nk update kt blog dia..SMS dr apexpn nk letak..da xde privacy..dia ni mmg giler glamor..Hal luar dlm dia dgn apex nk bgtaw satu dunia..da putus tunang mula la gigit jari..skrg ni tetiba dok ungkit kisah lama dia dgn apex kt latest entry blog dia..aq rasa yg dia mention mamat kurang ajar tu apex..mcm xpuas hati je sbb xdpt jd isteri apex..sudah2 la..terima la hakikat da xde jodoh..lgpn da lama kisah tu blalu..perlu ke dia nk tulis mcm tu kt blog dia?aq rasa xperlu kot..nmpk sgt mcm dia jeles kt bakal wife apex..

    0

    0
  38. sajer says:

    ermm.biasa jer kot…..patut ke dia buat scene yg sentuh2 tu..tp kalu dah jadi laki bini mungkin sweet tp bg pasgn kekasih rasa mcm teruk lar pulak..apepon tahniah~~

    0

    0
  39. ~kukukakikukaku~ says:

    LHMediaTV… Awat la korang buat video nih mcm nih?? Dah lah x boleh bukak kt smartphone, youtube… Kene pkai PC or laptop bru boleh bukak! Haishhh…! Nk tengok diaorg nyer save the date pn dh problem… Yg lain2??? aku harap2 x problem la nnti… aku doakn yg terbaik utk apek & luniey nih….amin.

    0

    0
  40. […] Beautifulnara.com […]

    0

    0
  41. Lily Lulu Luna says:

    XbestNya !! xM’cabar minda nak tengok banyak kali :)

    0

    0
  42. Kirana says:

    Aku pun tak suka juga Elia tu sebab over exposed dulu.
    Tapi aku rasa Leuniey akan buat benda sama kalau dia ada blog juga :)

    Sudahlah Nara. Next please.

    0

    0
  43. oma says:

    takde la unik sgt, terharu ke apa. biasa aje.. tak neutral pun.

    0

    0
  44. Eija Shamieza says:

    cutenya suare si Leuniey..:)

    0

    0
  45. lor nape gune stadium shah alam tak gune stadium sultan mohd ke lV..u olls kan org kelate….

    0

    0
  46. Menyampah says:

    walaupn jejari runcing tu memakai tudung..tpi entah la aku x minat la kat dia..aku rasa dia tu cam over skt…pada aku la..dari apek pilih dahlia baik dia pilih si leuniey ni…cantik pn cantik n sesuai ngan apek…

    0

    0
  47. Anonymous says:

    apa y terharunya abg nara…biasa2 jer aku tengok….tpi leuniey cam tu lgi cantik pada aku…simple jer…

    0

    0
  48. LISA says:

    Hahahah xlme nie dorg nie..nnty bcerai la tue.G ske nan dak PJ tu G bgus…
    apek ni bdoh..dala bdoh,bdoh piang plak tu..yg si lueniey tu sundal malam..
    bodoh LUENIEY perampas hak mlik AIMI HARMELIA…Benci dye..muka botox je lbih!!!

    0

    0
    • haih says:

      lisa knp marah2? awk nie EX tunang apek ke yg mrh2 sgt..nape lak LEUNIEY rampas hak AIMIE…hello,elia putus tunang disebabkn DALIA…bnci mke dye botox,atau awk jeles kecantikan die…apakah awk nie elia/dalia yg bersembunyi disebalik nama lisa…hahaha…

      0

      0
  49. rynna says:

    AIMI HARMELIA= hak milik apex??…short and sweet???…erkk?? mengaku diri sindri sweet..tak malu ke…kalau sweet betol x pe la..leuniey yg cun tu pon x ngaku diri die cun..elia tu cakap sume nak best,sebenarnye die tu perasan lebeyyy…

    0

    0
  50. sue says:

    semoga bahagia hingga ke akhir hayat…Amin…

    0

    0
  51. Kiki says:

    And you said Jejari Runcing and Dalia Teck yang suka exposed kan hubungan, so what about this? Sebenarnya Apek yang gila publisiti dan suka expose hubungan.

    0

    0
  52. rynna says:

    apek ngan leuniey expose hubungan dorang x la sekecoh elia..sape yg penah tenguk blog elia tau la betape kepoci nye elia,apek pulak lebih banyak mendiam kan diri..heyyy…awk tu anak dare,xmalu ke…sy tenguk hubungan apek ngan leuniey terbalik pulak,apek pulak yg lebih banyak buka mulut,leuniey jarang bersuara..sbg ppuan jangan la nampak sangat terhegeh2..

    0

    0
  53. Farah says:

    Korang boleh tak jangan nak kaitkan KFCM dengan kisah lama dia lagi?
    Korang kata sokong KFCM, suka Leuniey, kalau support tak payah lagi nak ungkit dan kecohkan hal Elia ke Dalia ke. Past is past kan. Biar lah, semua pun dah bahagia dengan hidup masing-masing kan.

    Tak baik membanding-banding kan orang.

    0

    0
  54. aapekk says:

    Sy suka yg manis,aktif,kelakar..yg paling penting WANGI

    0

    0
  55. Leez says:

    Cantiknya si Leuniey :)

    0

    0
  56. mimi says:

    Though, I always on Elia’s side, but I disagree her latest entry. Its just not nice to ungkit balik benda lalu, especially when we all know siapa yang dimaksudkan dan orang tu tengah darah manis nak kahwin kan. Redha je. Elia, if you read this, you know you are better without him, so dont bother much k?

    0

    0
  57. ketamcomelone says:

    Whatever….. Biase jer video ni..

    0

    0
  58. mamaohmama says:

    hak bermain hak kami….!!!! (tetiba…)

    0

    0
  59. leuniey meroyan says:

    yg tue pon nk tunjuk kt owg .. menyampah nya .. wak lu ..

    0

    0
  60. leuniey ninini says:

    “Walau sehebat mana gawang dijaga, bolos juga kerana cinta” patutlah bolos 3-0 :p

    0

    0
  61. pelajar pintar says:

    ini serius !
    bangga nya ada dua nama pelajar UTP dalam credit.
    dan senior saya :)

    0

    0
  62. wakerni says:

    apek salah stadium ni buat video nih..pegi buat kt kota baru la..br real…hahaha

    0

    0
  63. Anonymous says:

    apek gigi bersepah pn nk kecoh ke..perluke save date utk ko..huahua

    0

    0
  64. my boo says:

    sweet..semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa..

    0

    0
  65. lisa says:

    tak comel punnn

    yang ni lg comel :)

    0

    0
  66. nina says:

    salam kawan kawan berku

    0

    0