(VIDEO) “Samseng Betul” – Ditegur Halang Laluan, Pemandu ‘Naik Angin’ Pukul Penunggang Motosikal

Kehidupan

(VIDEO) “Samseng Betul” – Ditegur Halang Laluan, Pemandu ‘Naik Angin’ Pukul Penunggang Motosikal

Tular di laman Facebook, satu hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Rita Saba yang memaparkan kejadian kesesakan lalu lintas yang berlaku di Jalan Glenmarie, Shah Alam.

Menerusi video tersebut, dilihat satu pergaduhan telah berlaku diantara seorang pemandu dengan seorang penunggang motosikal.

Advertisement

Difahamkan, pergaduhan itu berpunca apabila penunggang motosikal telah menegur pemandu yang menghalangi laluan pengguna motosikal.

pukul

Kereta depan saya ni tak nak ketepi sikit, geng-geng motor susah nak lalu tengah tu tak ckup space, lepas tegur, driver kereta keluar dan start aksi.

Namun, apabila ditegur oleh penunggang motosikal untuk mengalihkan sedikit kenderaannya, pemandu itu malah ‘naik angin’ dan bertindak memukul penunggang motosikal berkenaan sehingga terpaksa dileraikan oleh orang awam.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen telah mengecam tindakan pemandu kereta yang mementingkan diri sendiri dan disifatkan berlagak ‘samseng’.

Taiko sangat ke tu? – netizen.

Apa punya perangai, dengki moto nak lalu..” tulis seorang warganet.

Kalau aku hon sekali tak ketepi aku sodok je side mirror dia settle masalah,” tulis seorang lagi pengguna Facebook.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

anak
6 bulan lalu

(VIDEO) "Dia Baru Darjah 1" - Hidap ADHA & Disleksia, Ibu Luah Rasa Kecewa Anak Ditampar Rakan Sekolah

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Facebook

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...