Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Samakan Karipap Dengan Alat Sulit, Aksi Kurang Sopan Datuk Seri Vida Dikecam Netizen

Agak lama juga Datuk Seri Vida tidak dihimpit dengan sebarang kontroversi, namun sejak semalam dia kembali menjadi sebutan ramai gara-gara memuat naik satu video kurang sopan di akaun Instagramnya.

Advertisement

Untuk mempromosikan produk ‘grip’ yang mampu merapatkan semula bahagian alat sulit wanita selepas bersalin, Vida telah menyamakan produk berkenaan dengan alat sulit wanita. Siap buat demonstrasi lagi dengan karipap itu.

Rata-rata netizen yang menonton video tersebut merasa sangat jijik dengan perbuatan Vida dan menganggap dia tidak menghormati makanan. Ada juga yang berkata, sikap jutawan kosmetik itu sudah semakin pelik dan gedik.

Memang ada pelbagai cara untuk mempromosikan produk sekarang ini, ada yang tidak kisah memalukan diri mereka sendiri asalkan produk mereka laris.  Namun, cara DSV ini tidak wajar dan tidak lawak pun. Makanan ini rezeki dan janganlah dijadikan bahan mainan pula. Apa pendapat korang?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 Comments

  1. Tk

    August 9, 2018 at 2:05 pm

    Vida should enrol herself in class etiquette. Belajar cara keterampilan, belajar cara bawa diri. Tak payah ketawa melahang sampai kluar anak tekak. Character and your fashion sense kena sama cantik. Baru lah kelas Gitu. Mak aku yang duk Ulu kampung pun tak so kg.com

  2. kak melah

    August 8, 2018 at 10:45 am

    harap para pengguna tak tertipu dgn this idiot..aku cukup meluat dgn mok cik ni..makin pelik perangainye..satu produk die pon aku x penah beli….

  3. mak cute

    August 8, 2018 at 8:53 am

    bodoh punya hajjah..memalukan je dgn tittle ko tu..kena cerai bab sendiri lohong ye…tergedik2 sejak menjanda ni…ko ingat ko muda cantik ke…muka pun keras bab cucuk sana cni…ingat2 sket umur tu dah tau TANAH…jual ubat kurus x kurus…jual ubat putih anak pun hitam (bkn mengutuk…hakikat)…la ni jual ubat ketat…bercerai gak ko…

  4. Makcik Cabai

    August 8, 2018 at 8:27 am

    Cik B oiiii….
    Jangan la nak pentingkan diri sangat dah….
    Sokong ja la mak Cik B ni kahwin lain…
    Teruk sangat dah ni….
    Tak kesian ka nak oiiiiiiiii……

  5. wan Mohd

    August 8, 2018 at 1:48 am

    guana vida wat bolok gtuuu arrrrr parokkk

Loading...
To Top