Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) ‘Rumah Aku Rumah Biasa Ja’ – Sharnaaz Ahmad Teruja Dapat Luang Masa Dengan Jebat Di Rumah

Profesional berdepan masalah penceraian demi membesarkan anak, hubungan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila dilihat berada dalam keadaan baik. Meskipun tidak lagi tinggal bersama, Sharnaaz Ahmad setiap hari datang meluangkan masa bersama Jebat Jayden Ahmad.

Terbaru, Sharnaaz memuat naik video meluahkan rasa teruja dan gembira apabila Jebat berada di rumahnya Ahad lalu. Difahamkan, ini merupakan kali kedua dia membawa Jebat pulang ke rumah.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad)

 

Advertisement
View this post on Instagram

 

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad)

Okay hi assalamualaikum. Hari ini aku buat vlog paling simple sebab pakai handphone je tau so maybe kamera tak berapa nak eloklah. Aku nak bagitahu dekat hangpa hari ni Ahad, 7hb. Hari ni anak aku mai duduk dengan aku, actually ni second time dia duduk. Ni dia..

Dia tengah explore rumah ni, amazing.. Dia suka main gitar aku baru tahu. So.. kita tengok apa yang akan jadi hari ni. Dia duk tengok daripada tadi, sat dia nak mandi pulak.

Rumah aku rumah biasa ja, tak perlu kaya untuk bahagia. Kalau kamera goyang biasa la pakai handphone je ya. It’s okay ini vlog aku yang paling simple punya la sebab krew semua tengah cuti hari Ahad so aku ambil pakai kamera handphone ja.

Merakamkan detik indah bersama Jebat, Sharnaaz memberitahu ini sesuatu yang sangat istimewa buatnya. Rakaman tersebut akan dimuat naik di Youtube untuk simpanannya dan anak.

SUMBER : Sharnaaz Ahmad
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. tecit

    February 9, 2021 at 11:29 am

    dasatttt. sempat perli sedas lagi tuu “Xperlu kaya untuk bahagiaaa”

    • Anonymous

      February 10, 2021 at 10:23 pm

      8

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama