Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Ruhainies Geram Dengan Kekasih, Belikan Anggur Mahal Berharga RM148

kekasih ruhainies

Ya, kami tahu kenapa hal anggur pun hendak jadi isu tetapi kalau berkaitan pelakon Ruhainies dan kekasihnya Mr E, pasti ia akan mendapat perhatian ramai.

ruhainies

Advertisement

Sebelum ini, Ruhainies mahu kurang bercerita mengenai kisah peribadi terutama sekali bab percintaannya, namun baru-baru ini dia memuat naik pula video meluahkan rasa “geram” apabila kekasihnya membelikan buah anggur.

Memang bertuah betul pelakon wanita ini, buah anggur yang dibelikan bukan biasa-biasa, mencecah harga sehingga RM148. Wow!

Anggur Mahal RM148

 

 

ruhainies anggur

Advertisement

Walaupun harga anggur itu mahal, Ruhainies berkata rasanya tidaklah begitu istimewa ataupun sedap, sama seperti anggur biasa sahaja yang boleh didapatkan di pasar malam.

Netizen kecam Ruhainies sengaja

ingin menunjuk

ruhainies kekasih anggur mahalruhainiesruhainiesruhainiesRata-rata netizen menganggap Ruhainies sengaja ingin meraih publisiti murahan dan menunjuk kekayaan kekasihnya.

Ok la tu Ruhainies, bukan senang hendak merasa anggur import yang mahal dengan rasa lebih premium. Bertuah dimanjakan oleh cinta hati.

Sumber Berita : Forum CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. Anonymous

    November 26, 2019 at 3:21 pm

    hati2 lah ngan bf kaya….quota banyak ooooo….kahkahkah

  2. Anonymous

    November 26, 2019 at 2:16 pm

    Biarkn lh si luncai trjun dgn labu labunya..biarkn biarkan..

  3. NAAAAAAAAAAAA

    November 26, 2019 at 1:23 pm

    SILA KEMBALIKAN LIKE. BOSAN LA TAKDE LIKE. DRPD NARA BUANG LIKE, BAIK BUANG SKLI KOMENNNN HMMMMM

  4. Anonymous

    November 26, 2019 at 12:19 pm

    Anggur korean premium shine muscat yg RM49 tu pon rasa lain dari anggur biasa, ni japan shine muscat kot. nampak sgt tekak tak biasa makan makanan mahal, acah2 nak cari org kaya duhhhh.

  5. Anon

    November 26, 2019 at 12:07 pm

    Mencik betul takda like unlike kat komen ni dah mcm dulu. Nak like ja semua komen ni lucu. We can agree that she is not the lightest bulb in a room, dia dah boleh ambik title ni dari Elpirah. Hehehe

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama