Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Romantik Jugak Dalia Teck Ini Rupanya, Buat Kejutan Untuk Khairul Fahmi

So sweet Dalia Teck membuat kejutan untuk kekasih hatinya, penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi atau lebih dikenali dengan nama Apek. Kedua-dua pasangan kekasih ini nampak sangat bahagia. Abang Nara doakan mereka berdua3cepat-cepat mendirikan rumah tangga.

Romantik kan? Kepada anda yang menyimpan hati kepada Apek, buanglah perasaan itu jauh-jauh. Hati Apek hanya milik Dalia Teck seorang.

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

328 Comments

  1. Leman_shiock

    January 21, 2012 at 10:16 pm

    Kalau korang perasAn la kan…si Dahlia ni sebut “Happy BIRD day to u”…english pun terabur..haih…

  2. Warith_GS

    January 20, 2012 at 11:18 pm

    Dahlia Teck ni student Uitm melaka Lendu…dia ni gedik (sumber dr student Uitm Lendu)…KFCM siap bagi dia ni sebijik kereta Honda kalau x silap,pastu Dahlia ni mcm kecoh nak bawak kereta gi Uitm..padahal dia ni freshie n junior xleh bawak kereta pun…nampak sgt nak tunjuk dia ni high class..
    Come on man,tgk la asal usul kau dr mana..xyah nak tumpang populariti org lain untuk nak up kan diri tu…dia ni confirm dah xtau nak cakap bahasa Rasmi negeri sendiri…seriously dia ni culture shock ohhh…

  3. nobody perfect

    January 18, 2012 at 10:23 pm

    hbis mcm org yg pki tdong tu baek sgt..and tk semstinye org yg tk pki tdong tu jht.
    korng sbnrnye jeleskn dahlia dpt apek haha ni lah mnusia hti prut tk prnh baek yg pnting ak lbih suke die dgn apek dripde betine yg suke kikis hrte org *elia tk sedor diri

    • ciksha

      January 19, 2012 at 6:31 pm

      how do u knw this dahlia didnt kikis harta apek?u msti dont knw that apek spent 10K for dahlia’s birthday right?all org kg apek dh kecoh sal nie

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top