Written by AbangNara | January 12th, 2012

So sweet Dalia Teck membuat kejutan untuk kekasih hatinya, penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi atau lebih dikenali dengan nama Apek. Kedua-dua pasangan kekasih ini nampak sangat bahagia. Abang Nara doakan mereka berdua3cepat-cepat mendirikan rumah tangga.

Romantik kan? Kepada anda yang menyimpan hati kepada Apek, buanglah perasaan itu jauh-jauh. Hati Apek hanya milik Dalia Teck seorang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

329 responses to (VIDEO)Romantik Jugak Dalia Teck Ini Rupanya, Buat Kejutan Untuk Khairul Fahmi

  1. oiuuu says:

    1st

    0

    0
    • jongang says:

      xcantiknye ppuan ni….xseindah dalam gambar…puihhhh!!

      0

      0
      • kimi says:

        ha’ah…b4 ni tgk kat gmbr,mcm lawa…tp tgk kat video ni mcm biasa2 jer….takla anggun mane pun…taste apek yg biasa2 jer…asal seksi kot….

        0

        0
        • sipunggok try nk flirt si bulan tp xdpt sbb jauh sgt!! says:

          rasenyer da lame punggok x komen kt BN ni.. simple word je y punggok nk ckp pd biskut dahlia.. ah silap, dahlia tetek.. ah silap lg..*choi~ err.. dahlia teck… BETINE SUNDELL~!!

          sekian TQVM~

          0

          0
        • haha says:

          mesti jejari debab tuh tgh meroyan tgk video nih…haha weh mst ada sbb si apex xnk si pomouan elia tuh…then ltak r kat blog dia tuh, mcmne dia pernh smbut besday MIA..opppssss…hahah

          so relex r korg nih..

          0

          0
        • This&That says:

          Sorry to say, but she is not “that” hot as pictured before.
          Shows that photoshop and camera angles works at its best to “tipu” us.

          0

          0
        • namaakuM says:

          dalam pic anggun sbb dah diedit kaw2 punya. kalau dalam video nie nak edit cmne. kalau huduh tu huduh jugak.

          muka dalia nie berminyak tak hengat. bedak pon nampak bertompok2 je kat muka.

          daliaa, kalau kau nie pakai elok2, perangai elok, orang boleh suka kat kau. tapi kalau kau asyik nak pakai baju tak cukup kain je mmg la orang akan kutuk kau.

          apa2 pon, peace!

          0

          0
        • aku tengok apek dgn dahlia ni ok je. takde problem pun. dah jodoh diorang. apsal korang dengki sanget?

          0

          0
        • blacktie says:

          kahkahkah.. apek ni asall awek boleh tayang betis dia mau laa.. si dahlia pon ada main pakai kakak jugak ke.. mcm si jejari tak runcing aje.. kahkahkah.. jgn dah putus nnti kakak ko pulak ober ekting okeh.. ngehehe.. macam si kaka hering.. ops

          0

          0
        • Smells Like Some1Uknow says:

          *Orang Kelantan cukup dikenali sebagai orang yang kuat berpegang kepada ajaran Islam. Ia adalah kerana imej orang Kelantan yang ramai ‘menuntut ilmu Islam’ menerusi pelbagai saluran ilmu. Antaranya menerusi tok guru pondok, sekolah agama, menadah kitab di masjid serta balaisah (madrasah)

          http://www.blogtokguru.com/pesanan-untuk-warga-kelantan-di-perantauan-jaga-imej-perjuangan-berteraskan-islam/

          0

          0
        • Masamnyaaa.. bau ketiak abang Nara says:

          Well, uols semua lepas nie boleh tak JGN guna perkataan atau WORD “SEKSI” kalau nak komen padfa minah2222 sakai mcm ni????? Better uols guna perkataan “TERDEDAH”

          Seksi kalau rujuk kamus Dewan, suatu perasaan yang boleh membangkitkan ghairah/syahwat! Tapi aku tengok minah “TERDEDAH” tak rasa ape2 ponnnn.. Sorrriiiii

          0

          0
      • tak paham says:

        nak cakap x cantik kang x elok.ciptaan tuhan semua cantik…tapi kenapa la apek ko pilih pompuan ni…ramai lg pompuan yg lebih elok paras rupa dan kelakuannya.

        0

        0
        • yana says:

          pilih jadik awek, lom tentu jadik isteri…dr kutuk2 baik doakn jer terbaik tuk diorang..muda lg diorang ni…hopefully makin meningkat usia, makin terjage auratnyer….

          0

          0
        • setuju says:

          xtua lagi ker tu, dah separuh abad dah rasanya

          0

          0
      • angel says:

        tu ar..xse cun dlm gambo…ada peluang nih nak suh adik aku ngorat apex..huhuhu

        0

        0
      • jongos says:

        okla tu…ko hengat apek tu hensem sangat???sesuai sgtla xlawa jerawat batu dgn xhensem muka komunis putih je lebih…cun per….

        0

        0
      • perluker.. says:

        meremang bulu roma tgk. geli…………….

        0

        0
    • aku hantu TV says:

      x sio teman nengoknya:: huhu

      0

      0
    • ngok2 says:

      apa kelas pemain bola? xdew masa depan..

      0

      0
    • apek bodoh says:

      padanlah muka ko apek dpt betina murahan ni..ada yg baik dulu ko xnk…bangangg arr ko apek..

      0

      0
    • luqman hakim says:

      pompuan mcm ni aku rasa x sesuai nak buat bini .kaki minum,kaki rokok.pernah jmpa kat club.x taulah apek ni saje nak buat main kut bini esok cari lain.sebab aku tngok.teruk betul.

      0

      0
      • mek says:

        oooo.. ko pn kaki club la ek?

        0

        0
        • lily says:

          dia lelaki biarlah…yg pompuannya kan huduh kaki club

          0

          0
        • malas layan says:

          kenape kalau lelaki boleh pulak?dah sah2 clubbing tu tak elok, tak kisah la kau perempuan ke,lelaki ke.

          0

          0
        • luqman hakim says:

          aku x kaki lah tapi tngan je.suka lepak kat club.tu adalah 2,3 kali jmpa minah ni memang x boleh buat bini.muka pun x lah lawa mana aku rasa sebab tu dia pakai terdedah sbab kalau harap muka.hampas perangai lagi lah hampeh.

          0

          0
    • Apa pun x bleh says:

      Konon2 nk wat mcm Timothy Tiah and Audrey Ooi Feng Ling laa tu, tp x selera pn nk tgk smpai abis…kelakar doh mamat tu sebut suprise loghat kelantan pastu wat muke coverline jer…

      0

      0
    • baby_cinta says:

      sape kata tak ada peluang nak ngorak apek…..
      mesti ada punya…..
      sbb saya lebih cun dari dahlia teck tp tak seseksi dahlia teck….

      0

      0
      • setuju says:

        ko memang cun dari dahlia teck tapi masalahnya aku rasa ko tak minat nak buat lelaki macam apx jadi suami sebab tu la apex xdemand tinggi2. level2 dahlia jeerrr dia brani

        0

        0
    • CHEF WAN ABAH EKAU says:

      PEGI BT PLASTIK SURGERY DLU LAR BRU BUAT VIDEO TETEK OIII…GELI NK MNTAH TGOK JERAWAT BATU KO, SEGAR JE JERAWAT TU..MCM NI KE MODEL SMBILAN? MODEL BERUS JMBAN KE MODEL UBAT JERAWAT? GELI2…ADOOOYAIII..

      0

      0
    • semoga dengan umur bertambah, kf akan menjadi insan lebih baik :)

      0

      0
    • puii says:

      ALAAAA! xdapat tengok ponn! removed by the user dia letak situ! damn it. xda link lain ke? heh

      0

      0
    • akula says:

      Aku tekejot beruk tgk minah ni cenggini punya ropa.. Dgn kwn2 dorang kudut2 belaka… Apekah? Badan sekeping2.. Klu time skolah dlu bdk2 rupe cenggini mmg stock berhingus, xde kwn, n dipulaukan.. lol. Ok tp klu tuh dh pilihan apex tuh ape kan daye.. Klu ikhlas, semoga ke akhir hayat la depa ni ye..

      0

      0
    • pakailah clean & clear says:

      mak aihhhhh. berminyaknye muka minah ni! berkilat abis! da bole wat goreng telor dadar. pastu apsal dahi ko benjol mcm kena tumbok??? ke bekas jerawaat batu? plsss la. ni bukan romantik. ni sampahhh! bukak la mata ko tu skit apek oiii. carilah pompuan yg bole dibuat isteri.

      0

      0
    • pakailah clean & clear says:

      mak aihhhhh. berminyaknye muka minah ni! berkilat abis! da bole wat goreng telor dadar. pastu apsal dahi ko benjol mcm kena tumbok??? ke bekas jerawaat batu? plsss la. ni bukan romantik… ni sampahhh! bukak la mata ko tu skit apek oiii. carilah pompuan yg bole dibuat isteri.

      0

      0
    • sha says:

      KUALA LUMPUR – Penjaga gawang gol skuad Harimau Malaya, Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai Apex, mengecam beberapa blog hiburan terkenal yang menurutnya sering mendedahkan soal peribadi beliau sehingga mencetus kontroversi buruk terhadapnya.

      Apex yang dihubungi Mynewshub.my semalam berkata, blog-blog hiburan itu sanggup menjaja maruah dirinya di khalayak ramai sehingga timbul fitnah dan spekulasi buruk yang mengakibatkan beliau serta keluarganya tertekan dan dipandang serong oleh segelintir peminat.

      “Cuba bayangkan sekiranya maruah diorang (pemilik –pemilik blog hiburan) dijaja satu dunia, patut ke tak patut? Kalau apa yang diceritakan tu betul takpe jugak..tapi banyak yang tak betul dari betul.

      “Saya kalau dengan blog-blog ni ‘allergic’ sikit…memang pantang dengar..contohnya kalau dengar bunyi nama Nara je, terus saya takde mood.

      “Diorang tu pun tak pernah jumpa saya, tapi nak cerita pasal saya..mereka tu pernah jumpa saya ke?,” katanya merujuk kepada blog hiburan terkenal, Beautifulnara.com.

      Beberapa blog hiburan terkenal sebelum ini sering mendedahkan tentang kehidupan peribadi Apex di blog masing-masing sejak kisah putus tunangnya dengan Elia (blogger jejariruncing) mendapat liputan.

      Kemudian dikejutkan pula dengan kisah kononnya beliaumenjalin hubungan cinta dengan Dahlia Teck menerusi gambar-gambar mesra bercuti bersama dan sambutan harijadi Dahlia bersama gadis-gadis seksi di mana Apex dituduh minum arak hanya berasaskan kepada sebotol arak di atas meja di dalan gambar tersebut.

      Apex kemudiannya menafikan dakwaan itu dan beberapa individu tampil menyokong penafian tersebut sekaligus membuktikan penjaga gol skuad negara itu difitnah.

      Akibatnya, Apex serik untuk memberi kerjasama dengan media berhubung kehidupan peribadinya dan hanya lebih selesa sekiranya bercakap mengenai soal karier bola sepaknya sahaja untuk dikongsi bersama para peminat.

      Beliau yang kesal dengan apa yang berlaku berpendapat adalah tidak wajar untuk para pemilik blog tersebut menceritakan soal peribadinya memandangkan ia melibatkan maruah diri dan keluarganya serta mengaibkan mereka.

      “Patut ke keaiban seseorang tu didedahkan dikhalayak ramai?,” ujarnya mempersoalkan tindakan blog-blog hiburan itu lagi.

      Terbaru, video rakaman sambutan “surprise birthday party” Apex yang dianjurkan Dahlia yang dimuat turun ke laman Youtube telah ditarik balik oleh Hazremi dari Imoments Videography yang dipercayai juruvideo bagi majlis tersebut .

      0

      0
  2. bekas tunang apek says:

    yer ke romantik????

    0

    0
    • aurelia says:

      Kesian diroang ni pengaruh barat sangat..To Dahlia…. mmg x suka pakai suar atau skirt labuh sket erk… huhu x cantek pon dik…

      0

      0
      • KakLong says:

        Sbb rupa tak baper nak ada tula kena dedah part lain, kasik bekap baekk punyer..
        kalo cantik akhlak ngan rupa paras, pakai tudung labuh pun cantek dikk…

        Ape punyer sengal la apek ni pilih minah ni..kot kalo yg lebih baik dr ex dia takpe gak..ni makin hancus..
        akak rasa apex ngan DT ni bajet mcm org KL yg high class laa..tap takde klass mana pun..kelass lg maria!

        To elia, u should be thankfull now, Allah have planned the best for u..u deserve a man that wayyy better than him.. =)

        0

        0
        • shizuka says:

          betul tu kak long, dorang ni jenis orang kelantan tak sedar diri…mmg perasan sangat nak jadi budak KL, perasan nak jadi orang kaya, orang yang high-class…tp tak kene gaya…kesian tengok…aku yang budak KL ni pun takde la beria nak nak dedah sana sini, yang gila sgt nk clubbing…ambik video ni tunjuk kat parents dorang kat kampung lagi bagus…kene tunjuk kat tok guru sekali, baru dia tau ramai budak kelantan dah rosak…

          0

          0
        • anymous says:

          hei shizuka…mulut ko jaga ckit, jgn nak mcm mlt longkang…busuk sgt… ckp tu biar lar ingat tuhan ckit.. apsal mak bapak & tok guru plak ko nak kutuk…ko nie mmg manusia yg jenis ….(pk sndiri ).. cermin diri dulu sblm ckp org lain.

          0

          0
  3. kenshin says:

    hati apek milik Tuhan
    hati aku milik semua aweks di luar sana
    kakaka

    ;)

    0

    0
  4. game says:

    romantik mcm dh kawin…

    0

    0
    • miss opinion says:

      serius ak ckp, kalau laki nakkan pempuan cntik , ak tak kesah pon. tp kalau laki cari pempuan clubbing, seksi n kebaratan sgt, srs bg ak laki tu bodoo. pempuan mcm ni ko nak bwat bini. lainlah kalau ko yakin bleh bimbing dye ke jalan yg benar. kalau tak, saham dosa free ko dpt apek oi.

      0

      0
      • sokong apek says:

        BIauler apek nak bini macam dahlia.. baru bleh jadi geng menyetan dgn dia sekali.. ye dop? :)

        0

        0
    • Nashanajiha says:

      Khwin tu smstinya dh, NIKAH jer yg blum.

      0

      0
  5. MAK OK JE says:

    ADE MAK KESAH~

    0

    0
  6. sukaati akula.. says:

    untungla…oh….

    0

    0
  7. Khairul says:

    makan hati la si Elia tuh tengok vid nie..hurhur

    0

    0
    • REDBLOODSNOW says:

      tu la kan. apa agaknya if elia tgk video ni ek. cuba letakkan diri kita di tempat elia…kesian plak tgk dia

      0

      0
      • lalalala says:

        makan ati apenye,klu aku jadi elia,aku ckp,baru korang tau yg dalia ni xcantik,muka tua..asik kutuk aku je x lawa..muahahahah…

        btw apek,ngorat la lofa,tu baru la cantek and sesuai ngan ko..ni muka mcm kakak ngan adik..erkkkkk

        0

        0
  8. REDBLOODSNOW says:

    Bertuah lerrr KFC…hehehe. tp kan…tak baik arr jd perampas hak org. bahagia di atas tangisan org…what for?

    entahlah..jnji dorg hepi je

    0

    0
  9. mek says:

    nape dahi DT tu smcm jer ek? Complexion problem ke hape?

    0

    0
  10. Poyos says:

    Bukan ke dulu cakap hubungan diaorg ni cuma hubungan adik dan abang je? hahahah
    Mmg mamat poyos.

    0

    0
    • REDBLOODSNOW says:

      HAHAHA…tu la kan. itulah yg di namakan, CAKAP TAK SERUPA BIKIN. kalau time dulu tu mmg tgh hot bercinta…just admit je la kan. tak yah kuar statement abg adik bagi. geli baca

      0

      0
  11. mama syg says:

    tiba-tiba rasa nak nyanyi lagu Rossa..”ku menangis..membayangkan betapa kejamnya dirimu meninggalkanku,kau duakan cinta ini,kau pergi bersamanya..”

    0

    0
  12. lulu says:

    getik menengok nya..dah le seksi

    0

    0
  13. zuragon says:

    Motif? .. n then upload kat youtube: Motif? ….

    0

    0
  14. aku says:

    langsung x cantik!! uweekkkk..

    0

    0
  15. amirnawawi says:

    Bagi aku la kan, Lawa bekas tunang Apek yg dulu tu dari Dahlia nih.. ermm

    0

    0
  16. bekas tunang apek says:

    ek eler aku tak hairanlah dgn si apek nie sebab aku tahu aku org baik2 nanti mana tahu aku dapat penganti yang lebih lagi seperti iman muda hehehe

    0

    0
  17. kuku says:

    DAH MCM VIDEO CLIP ONE LESS LONELY GIRL

    0

    0
  18. alai says:

    rasa nak muntah!!! uweeeekkkk…

    0

    0
  19. mrs F says:

    yg pasti si dahlia ni x pernah nak pakai labuh.. sumenye mesti lutut ke atas..

    0

    0
  20. aku says:

    hahahahha xhadap pon nk apek nih..weekk!

    0

    0
  21. alai says:

    muko ko kacak???!! haakkk tuiihhh…

    0

    0
  22. zbm says:

    nk wat camne…dh apek suka kat si jerawat batu tu…tp apek ni jenis cool kot…x de lah ceria bagai nk rak….rasa2nya perempuan yg tututp mata apek tu nmpak lg sweet…[email protected] adik dahlia

    0

    0
  23. Ms Jay says:

    tak lah cantik pun DT… Elia lagi comey… sopan bertudung dah sekarang… rugi KFCM tinggalkn elia, pastu gi kat pompuan cam DT. banyak kena tanggung dosa bini nanti. ish ish ish… apa pun, jodoh pertemuan ajal maut semuanya ketentuan Allah swt…

    0

    0
  24. kuntilanak.. says:

    Ada Aku Kesah..!!!!!

    0

    0
  25. bertuah badang.. says:

    kekekkeeke…
    untung larrr…

    0

    0
  26. unknown says:

    erkss……muka mcm nenek pon ade tetek nie

    0

    0
  27. xkisah pun says:

    seriously..lg suka apek ngan aimie..aimie tu cantik,anggun bertudung..napela apek pilih Dahlia nie..well,hati manusia..xleh nk paksa kan..

    Pepun,i like azwan roya..napok smart la azwan roya..hehehehehe

    0

    0
  28. sum 1 says:

    dahlia nmpk tua dowh!!!

    0

    0
    • chenTaaa says:

      aku ingat aku sorang jer pk macam tuh ..nampak sangat muka DT tuh tua ….hahahahaa …xder seri langsung ~~

      0

      0
  29. saya ok jer! says:

    kenapa aku tengok muka dahlia ni kurang lawa? tiba2 aku rasa elia lebih lawa dari dahlia. myb sebab dahlia tu sexy kot. sbb tu apex tengok lawa. hahaha. okay. tahniah both of u :)

    0

    0
  30. cikdania says:

    aku tgk sidahlia ni macam org tua dah..bkn lawa pn..ape la si apek pnya taste nih..

    0

    0
  31. mizsnanielovepink says:

    eh tolong lah tolong lah ! aku sangat terseksa bila tengok video ni . sebab aku rasa DT lansung tak sesuai dgn apex .

    0

    0
  32. Rose says:

    Video busannnn

    0

    0
  33. esah says:

    muka mcm tua je dahlia teck ni…………..

    0

    0
  34. frinses says:

    time ni je la nk suprise pn…pasni xde dh sbb xsuprise dh..
    (perlu ke rekod semua ni)

    0

    0
  35. tak kisah pun says:

    hensemnya azwan roya..

    0

    0
  36. syghubby says:

    biase2 aje.. mcm buat2 je terkejut tu pek..

    0

    0
  37. fuhhhhh says:

    saje la tu cri publicity n nk bgthu sume org KFCM tu boypren dia….sgt mnunjuk ok!!!

    0

    0
  38. zaza says:

    AIYOOOOOO……..OMPUAN TOK NANG BRANGAN KHEKXX, KO TEK KACHAK MOK SEREY CAMYA…..EEEWWWWWW

    0

    0
  39. Ann says:

    couple yang poyo. dulu iyer2 cakap dahlia tu adik angkat la, takde org ketiga la, etc…last2 mmg betul la pompuan tu gak yang ko suke..

    0

    0
  40. abc says:

    diorg wat ni dh solat mgrib lom…?

    apek2… yg tutup litup ko xnak, yg jenis bukak gak yg ko nak…

    papon… tahniah aar, happy bday…

    0

    0
  41. apek teck dahlia fahmi says:

    ermmmm, padanlah korang berdua,memang layak sangat ko apek dapat pompuan macam nie. tak lah cantik mana pun dahlia tetek nie.

    0

    0
  42. Aaron Aziz says:

    Mestilah kene pakai singkat2 kalo pki labuh nnt apek lari lagi, mcm mane die wat kat bekas tunang die dulu! hahaha

    0

    0
  43. bunga tanjung says:

    abang tengah byk duit..romantik ler segala..dah patah kaki sok, cedera sana sini, populariti merudum..tunggu la nasibb…

    0

    0
  44. sheery says:

    oooo sweet sgt … mode (tangan di bahu, mata pandang ke ats)…. apexs mcm bt2 terkejut jer…hahaha…anyway happy besday bro….moga xde dh kontroversi lps ni :)

    0

    0
  45. Misz ana says:

    owh..ni ke dahlia teck tu???? yg dulu xngaku ade skandal ngan apex…..owh,ni la budak nye! cun lagi tunang c apex rs nya kn :)

    0

    0
  46. CHEF WAN ABAH EKAU says:

    1. pmpn ni nmpk sgt tuer nenek2 ( da barai)
    2. pmpn sgt bruk rupa, model konon (fmly jrwat batu)
    3. couple yg xsesuai
    4. seksi nye, woi nik aziz pgil ore kmpung mu ni bt solat hajat msukkan iman dlm hati..
    5. geli tgok suap2 tu…
    6. nmpk sgt si betina yghegeh kt jntan.
    7. rugi nye jadi apek, pmpn satu malaya nk tp amik kasta yg pling rndah plak…
    8. xperlu nk sakitkan hati org lain dgn bt bnda mcm ni(video), da tau korg tgh mabuk cinta(mbuk lain jgk)..ada org yg sedih tgok ni seme..
    9. apek think thousand times bout this girl..
    10. KURANGKAN KONTROVERSI TINGKATKAN PRESTASI…

    0

    0
    • Ayat kau ni mcm kaka hering, kakak elia yg suke meroyan tuh la.. Ke kau ni mmg kakak dier?

      0

      0
      • CHEF WAN ABAH EKAU says:

        jejari runcing itu pun sama jgk dlu, heboh jgk kt blog knon pakwer player mlysia…bezanye c dhlia ni xde blog, dia bt la video mcm ni..nk advance lgi la kata kan..konsep nyer sama je nk heboh knun dpt hero malaya..tp yg bongok nye sape sbnrnyer? haha

        0

        0
        • rainbow says:

          org tau psal blog elia bile apex dh glamer..
          tp elia dh tulis psal apex dr org xknal apex lg la..
          so statement ko agk klakar jgak la..

          0

          0
  47. noor says:

    cute nye dahlia…

    0

    0
  48. whatever says:

    aku harap korang berdua ni takde jodoh..hahahahaha

    0

    0
  49. betul kot says:

    surprise ker… bukan sesapa pun nak wat2 surprise romantik cam tu… kalu dah husband & wife baru ler wat cam gitue…. esok lusa.. kuar front page… gado plak… kat twitter la, facebook la…. sape tau kan…

    0

    0
  50. Tak Kisah says:

    hahaha..cam pening jer tgk anak panah tu..xsurprise pn.biase2 je ak tgk..

    Azwaaann roya…maen sedap boh liga super ni..

    0

    0
  51. musume says:

    video mintak penampar!!

    0

    0
  52. adik manis says:

    heermm..si jejari runcing tu x menangisla tengok video ni,.,dia pun xheran,,boleh dpat yang lebih baik daripada si apek ni…si dahlia teck ni bukannya lawa, biasa je..tengok mcm sosial bagai je..ceh! dulu x mengaku berskandal ngan si dahlia ni..tup tup sekarang.. gambar dalam kelab la ngan botol arak,,,aparah!!!!tapi kata x minum..ermm. ntahla manusia..senang berubah hati..sama kes mawi dulu ngan ina..nampak ekin terus putung tunang..sekarang mawi apa pun tarak!!

    0

    0
  53. lia says:

    seriously tak lawo pon dahlia nie.. happy atas penderitaan org lain.. wat goes around comes arounds.. pada apek.. baik ko main bola betul2 jaga nama n imej.. ko tu icon bagi anak bangsa ko.. takat ko kontroversi sana nie main bola baik pon org tak respek..

    0

    0
  54. anis_arm says:

    bkn nk mghina ciptaan Allah tpi kita diberi pilihan …mmg tk cantik rupa & perangai….rasanye giginye diubah kot…indah kabar dr rupa….selalunye org yg perasaan cantik sbnrnye tk cantik mcm yg rasa pembersih sbnrnye pmalas & pgotor.

    0

    0
  55. #justsaying says:

    cantik luaran tak bermakna cantik dalam. buruk luaran tak bermakna buruk dalaman. yang tersurat tak semestinya sama dengan yang tersirat. renung2kanla. korg cakap dalia gitu gini korg pn mesti busuk ati jeles, mulut jht punya org kan? mrh kn kalau org ckp gitu sbb xknl pn sapa korg tp aku judge dr apa aku nmpk dr komen2 korg. so xbaik nilai org gitu. biala depa doa baik2 je. tak bole terima qada’ n qadar Allah ke tntg jodoh dorg? Jodoh kn rhsia Allah. Da gitu pnyudahnya fahmi-elia takkan nak persoalkan lagi npe jd gitu?

    0

    0
  56. euw says:

    euwwwwwwwwwww… this shows how apex’s character is. tak nak aku buat laki kalau camni! kental gila. blom kawin buat surprise big-scale bagai. siap record lagi. pengaruh barat sgt la tuh. nanti da break up paisey sendiri dowh! dahlia, ko tak terasa malu ke??

    0

    0
  57. dlm gambar nampak cantek…p kat video nih…byk jerawat batu…muka x licin…ishhh apekkk!!!…cun lagi ex tunang ko…huhu (*;*)

    0

    0
  58. cun giler says:

    ni ke pompuan yg apex giler kn sgt tu?????????? xde la cntik mana pun klau rupa tu dh buruk perangai tu kasi la cntik…….klau dh kaki clubing sah2 la x ambik wuduk tu pasal muka bjerawat bjerawat dh tu muka dh mcm pompuan umur 40 an dahi dh bkedut aku yg dh nk msuk 40 an ank 4 ni pun mantain lg cm ank dara…….

    0

    0
    • takutnyerr says:

      uiii bahaya ni kak.. kot anak akak terjangkit perangai buruk laku n buruk rupa nnt :P

      0

      0
    • Mukaakuadajerawattptakpernahmasukkelab says:

      uik korang.. sedey r aku… aku pun muka byk jerawat tp tak pernah pon masuk kelab.. saya mewakili persatuan berjerawat batu semalaysia ingin Dahlia Teck meminta maaf kerana merosakkan imej org yg berjerawat….

      :D

      0

      0
  59. belon bola...lalalaalaa says:

    **bluekkk mutah hijoo

    0

    0
  60. miumiu says:

    entah pape….x lawa mana pun….mengarut jep….

    0

    0
  61. Hmmm says:

    Something wrong la dgn muka dahlia ni.. Dulu tgk berseri seri je.. Ke sbb susuk dah expired?? Oppsss

    0

    0
  62. Nizam Ijam says:

    aah.. biasa jer dahlia… maybe elia tuk aku kot..haha

    0

    0
  63. wak kentos says:

    walah…walah….. menek-menek bocah goblok iki menek….. wes lah ngenggo kelambi seng orak-orak. payahe nek ngomong….. mulane ngomong adik angkat….. mengko ngomong mambang angkat….. wes kui ngomong bojoh angkat…. chit… podah….

    0

    0
  64. ss says:

    biase je.. tpi pesal pmpuan nie xcun.. heheh… dlu beria sgt ckp xde pape la ape la… apex2… moga bhgia sudehh..

    0

    0
  65. meeradriana says:

    FUCK OFF lah babe..
    nak tergelak aq tgk video korang ni..
    xde ar special mana pun..
    salah sorg contoh pompuan bodoh!!

    0

    0
  66. ape ape je lah says:

    hurm…xnk komen bnyk2…yg sy tau PEREMPUAN BAIK UNTK LELAKI BAIK N PEREMPUAN JAHAT UTK LELAKI JAHAT…so paham2 je la…sesuai la kot dorang dua ni..ape pn aku doakn yg terbaik utk elia..aku yakin dia lebih bahagia tanpa apex yg ^%*&^%$#@!!!!

    0

    0
  67. Imah says:

    Dont be so negative la.. Frankly speaking, surprise birthday celebration happens all the time everywhere.. Just because its Apex’s and being celebrated by Dalia Teck, keluar semua caci maki, kutuk mengutuk! Sgt hipokrit!!

    The fact is apex is still not married!! Sedangkan yang kahwin lagi kan bercerai berai. Inikan baru bertunang!! Lain lah kalau Apex curang dengan isteri nya dan anak2nya seperti Norman Hakim, then barulah ada sound reason to hate him!!

    Mungkin bagi sesetengah org, Dalia Teck tak la secantik mana, tapi yg penting dia cantik di mata Apex. Hukum hakam put aside, mmg sweet sgt birthday celebration ni.. Tapi kalau betul nak kira hukum hakam, org yg dok mengutuk2 ni pun terang2 berdosa nya.. Kalau ikhlas nak membetulkan yg tidak betul, bukan dengan cara kutuk mengutuk, maki memaki..

    Kepada Apex : Selamat Hari Jadi Ke 23.. Semoga lebih berjaya meningkatkan prestasi dan menaikkan nama negara di arena antarabangsa!!

    0

    0
    • anonymous says:

      ‘hukum hakam put aside’…hello…..

      0

      0
    • anonymous says:

      ‘hukum hakam put aside??’statement ORANG BODOH..=)

      0

      0
    • anon says:

      bekap nampak????!!! ni mesti adik bradik dahlia taik…. aku tak jeles tgk video ni…tapi aku menyampah!!!! tak lalu nak tengok sampai habis

      Hukum hakam put aside taik ko!!! itu menghalalkan yang haram namanya…yg haram tetap haram!!!

      0

      0
    • nono says:

      apa kejadah nyer ko ni? cakap mcm xda agama..

      0

      0
    • hola says:

      “hukum hakam put aside”….. takut aku baca statement minah yg bernama imah ni.. nnt ko mati org akan “put aside” jugak mcm mana????… renung2 kan… tak semua kot commenter memaki hamun.. ada jugak yg menasihati.. menasihati jugak satu kebaikan.. nak terima ambik.. kalo tak nak just “put aside” la….

      0

      0
    • datin maimon says:

      motif x m’halalkan cara wei

      0

      0
    • bantahan bangkang says:

      giler pnyer ayat..’hukum hakam put aside’…
      hang nak murtad ka, hang nak kafir..??? try jwb ckit..

      0

      0
  68. SH says:

    dalia u look so sweet.. pedulikan ape yg org ckp .. jnji u n apek happy kay..

    yg mgutuk2 ni , jgn pndai sgt nk mgata org.. kdng2 ape yg kite dok mgata tu trpalit kat dri kte sdri..

    0

    0
    • lala says:

      habis kau ingat semua yang kau puji orang melangait tu akan terpalit kat kau lah?

      0

      0
    • lala says:

      habis tu ko ingat dengan puji tinggi melangit semua tu akan terpalit pada kau la?sebab tu kau back up DT kan?

      0

      0
      • XPHAM says:

        SAYA XPHAM LA ORG MELAYU MCM KAMU NI… SH 2 CKP ”kdng2 ape yg kite dok mgata tu trpalit kat dri kte sdri.. ” MAKSUD YG SIMPLE MCM 2 PN KAMU X PAHAM KE.. ..

        JUZ CAKAP BENDA YNG BAIK2 CUKUP LA.. XKN ITU PN NK KENE AJO? XPN KAMU NI MMG XLEH DIAJO?

        0

        0
    • haha says:

      kau ni dahlia tek kan kan kan

      0

      0
  69. hazel says:

    bg i,xkesah la dahlia tu mcm mne n KF nk pilih girl yg mcm mne,.bcoz tu hak dia..jodoh pertemuan semua Allah yg tentukan….yg penting KF dh byk harumkan name negara n buat yg terbaik utk majukan sukan bola sepak negara kite…Happy Birthday Khairul Fahmi…

    0

    0
  70. GadisAyu says:

    memang padan lar kot dorang dua nie..syukur Elia Terselamat dari lelaki mcm apek..wakakakaka..

    0

    0
  71. amy says:

    muka dua2 muka mintak penampo jek!! apek ko tu bawak imej malaysia.. takperlu benda2 gini.. ko bukan retis pon!! gf ko pon takat model cap ayam.. lain la bini ko rita rudiani ke ayu raudah

    0

    0
  72. cik joyah says:

    wonder wht DT need to mention “make a wish” before apek blow the candles. hover western sangat la ko ni dik

    btw DT buat video bagai ni tak kira dia jaja kisah cinta dia dgn apek kat u olls ke???

    0

    0
    • peace says:

      nie mmg sah dah jaja citer gok..x dak lak penyokong si minah tektek nie mengutuk..dulu kaw2 kutuk elia publish KF skrg si tektek nie wat gok..so ape cer penyokong tektek

      0

      0
  73. larra sutera says:

    mcm ni je?xdela seprise sesangat..biase2 je..n x bes pun

    0

    0
  74. daku says:

    eh apsal muke kt gambar nmpak hot kt video bese je eh?

    0

    0
  75. erinzany says:

    loya tekak tengok video ni .takdelah lawa sgt si dahlia.manalah mata ko ni apek .

    0

    0
  76. OBSERVER says:

    OK LA TU, AT LEAST DAHLIA TECK PLAN SEMUA NI. SWEET JUGAK POMPUAN TU….

    0

    0
  77. Arryana says:

    cOmei……ok lh tue….x kira sapew pilihan hati apEk yg penting org yg mnyayangi apek tue daa buat yg tErbaik utk mmbahgiakan apek….Doakan kebahagiaan lg baik dripada seBaliknya….. ~
    sEmoga apEk n Dahlia bahagia, d pErtemukan jodoh utk berSama, bahagia hingga ke akhir hayat……aMin2 (~_~)

    0

    0
  78. SH says:

    imah , i setuju dgn u… yg mgutuk nih sbnye die myorok di belakang PC dan brckp kosong jek..

    kdng2 yg mgomen ni pun ala2 pmpuan baik or lelaki baik, tp bile smpai bab2 mgomen nih, mmg dorg la dalang puaka..

    Just a simple note to them : Haters only hate people they cannot be or people they cannot have.

    jgn bukak aib org , nnt aib kte Allah bukak lg truk dri ape yg kte dh buat..

    0

    0
    • hola says:

      lebih manis kalo si imah tu tak tulis “hukum hakam put aside la”.. ttg yg lain tu ok blh diterima..itu pendapat die… tp ayat ni bahaya beb.. serius blh pesongkan akidah…

      0

      0
    • xyz says:

      SH,
      “… yg mgutuk nih sbnye die myorok di belakang PC dan brckp kosong jek..” Dah tahu kosong janganlah emosi sangat. Chill. You pun kalau berani sangat dan taknak berselindung di sebalik pc you letaklah fesbuk/twitter/blog you ke, ok what? Chillax.

      0

      0
  79. lol says:

    Girl : Am I pretty? Boy : NO. Girl : Do you want to be with me forever? Boy : NO………. Girl : Would you cry if I walked away? Boy : NO. She heard enough, and was hurt. She walked away, tears ran do…wn her face. The boy grabbed her arm. Boy : Your not pretty, your gorgeous. I don’t want to be with you forever, I NEED to be with you forever. And I wouldn’t cry if you walked away, I would DIE. (Boy whispers) : Please? Stay with me. (Girl whispers) : I will. Tonight at midnight your true love will realize they love you. Something good will happen to you between 1-4 pm. Tomorrow it could be anywhere. Get ready for the biggest shock of your life! If you don’t post this to 5 other pages. You will have relationship problems for the next 10 years.

    0

    0
  80. fafa says:

    dh laaa elia tk cntik, dhlia pon indah kabar dr rupa…oh nooooooooooooooooo….apek i nie lawa skit dr elia n dahlia…wakakakakaka…..mcm hantu maimonn…wakaka

    0

    0
  81. chacha says:

    elia much better ..

    0

    0
  82. Regina says:

    x sngker kan sore apex nie agak “lembut”…ingatkan sore punyerla garau cam jantan

    0

    0
  83. Jelita says:

    Aku rasa org yg kutuk2 bagai nak rak ni mesti geng2 si jejari runcing..

    0

    0
  84. Menyampah says:

    Pompuan ni rasa mcm cunnnnnn je. menyampah tengok..

    0

    0
    • fazly says:

      aku rs kwn dier lagi cun drp dier..alaaa yg pakai baju biru (tutup mate apek 2) cm iras2 saidah pun ade..sori la dahlia teck,x tpndg sgt ko pun hahaha

      0

      0
  85. eyka_ilhanmansis says:

    mmg dahlia teck ni truk..x senonoh..pakaian pun tgk la..b’beza kot dr bkas tunang apek..ape la yg si apek ni nmpk pd dahlia..slah sorg ahli neraka je..cbe la cri isteri solehah..blh m’bimbing dan di bimbing..dunia akhir zaman..

    0

    0
    • Tak Backing Dalia. says:

      u sound like a judgmental person. does that make you better than her talking about her like that? only God can judge and decide someone’s fate in the hereafter.

      nak kutuk pun, berpada-pada la sikit mak cik.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Amboi..sdap2 je tentukan org tu ahli neraka..jaga2 sikit ayat tu..kdg2 ayat memakan diri sndiri..

        0

        0
  86. Anon says:

    macam x percaya je perempuan ni sanggup rampas tunang org

    0

    0
  87. hahaha :0 says:

    x romantik pun………… biase2 je….

    0

    0
  88. nureisha says:

    mmg pompuan ni sesuai utk bersuka ria jerr..klu nk buat bini cari la yg bleh membimbing ank2 agr menjadi ak yg berguna…

    0

    0
  89. Aku sebatang kara says:

    Sweet! Happy belated birthday Apex!!!

    0

    0
  90. an2 says:

    nth pe2 nth…si mangkuk 2 ekor nie

    0

    0
  91. whuteva says:

    So sweeeetttttt!

    0

    0
  92. jelita says:

    Seksi konon..piirahhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dah macam tiang lampu aku tengok..body dalia macam tengkorak hidup ler..hahahaha

    0

    0
  93. Mumq says:

    Sesuai sangat 2 org nie…. Mcm Pinang dibelah 2… Same species… Same darjat…

    0

    0
  94. cubulus says:

    orng klate memey cari org klate…dye dok ci orng spesis negeri lain…klate kea duk ulu ckit…..jumpe bando..culture shock ckit…tu yg punoh.

    0

    0
  95. pasrah says:

    tiap kali terbaca kisah apek-dahlia ni terus jadi risau. siapa sangka org yg kita percaya boleh curang. depan baik, blakang mcm2 hal. bila disoal kenapa rapat dgn si polanah, jawabnya hanya teman rapat/rakan bisnes/adik atau kakak angkat… kecewa dgn lelaki2 yg ambik mudah soal ni, dan kecewa dgn perempuan2 yg sibuk offer diri pd lelaki org sbg teman/rakan bisnes/adik-akak angkat ni.. motip?

    0

    0
  96. noname says:

    apsal sume dlm video tu x cun n x hensem…sume perasan je lebey…

    0

    0
  97. bunga says:

    omg…DT even die nk wat care moden masuk club, minum2, pakai seksi2….tp die still nmpk cm kg….

    0

    0
  98. norshahrul idlan talaha says:

    romantiknyerrrrrrr…. (tangan dibahu)

    0

    0
  99. farah asyik menari says:

    Oh damn!! Rosnah mat aris lg cunn kot..LOL

    0

    0
  100. tentang aku says:

    ape2 tah la korang ni…JEJARI RUNCING tu mmg kabut,mmg patut la kne putus….kje busy body je la….bile apek meletup ,tambah suke la JEJARI RUNCING tu..naik la ranking blog dia…hahahaa..skg,hampehhhh…dah DT ni xkabut,tu yg si apek ni ske…korang mesti jeles kan..sbb xde bf/gf yg bt mcmni…pastu yg mana dah kawen.lagi la jeles,sbb bini / laki xpernah bt mcmni…sbb bile tgk je video ni komen kemain dengki..hahahah..sedeyyyyyyyyyyy

    0

    0
    • kuku says:

      correct.elia mmg kabut.sian apex.korang yg xfollow blog die dari mula xtaula cmne.kisah dorg.yg part die yg buruk xnk tulis plak.biar jela apex ni happy ngan dahlia.bru mesia bley perform..hehe

      0

      0
      • tentang aku says:

        mmg kabut pun elia tu….ade ke lelaki nk minah kabut mcmni…lantak la apek ko nk pilih sape..janji MSia menang bola..ko dpt tepis dari masuk gol….dieorg ni jeles dgn ko..sbb ade jugak org celebrate..dr org yg dok kondem ko,mesti xde sape nk celebrate bufday depa…haha..sedeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

        0

        0
  101. ape ape jelah says:

    xkisahla apex.asal ko perform.dahlia ke elia.asal dorg dpt hepikan ko.aku tgk elia pon bukan la baek sgt.cuba korang bce blog die dr A – Z.so xyahla nk kutuk2 si dahlia ni.biarla apex pilih sape yg dia suke.peace.pasni msti byk yg kutuk aku kan..hihihi

    0

    0
  102. Minnesota says:

    Lorrr, baru 23 ke? awat laa pi tunang dulu tu padahal muda sgt lagik. long journey bro!

    0

    0
    • elia yg paksa nak. esp family elia. dlu duk kutuk2 apek jd goalkeeper. siap suruh tuka kerja jadi businessman. bila nama apek dh letop, semua nak menempel. elia pun ras atak secure ajak tunang. korang tak pasan ke awat si elia tak jaja kisah dia b4 tunang kt blog? dia kan suka jaja kisah cinta dia. tapi part tunang tu tup2 kuar arabic punya style bodoh kampung tu hahaha. nampak sgt last minute plan. pity you elia……

      0

      0
  103. Coyote Ugly says:

    ermm..ingat cantik si dahlia teck ni dari jejari runcing tu.hampeh rupanye..molekla sikit jejari runcing dari dahlia teck.apa yg aku heran si apek ngn dahlia org kelantan dah tentula ada unsur2 agama islam yg kuat tp sama jerk.whateverlaaa..

    0

    0
  104. noname says:

    lagu happy birthday dalam video tu sape yang nyanyi??
    hapi birthday apexs. semoga ALLAH memberkati hidup awak dunia dan akhirat. amin…

    0

    0
  105. mak jemah says:

    perlu ke?? o.O

    0

    0
  106. lin says:

    yg dok mgutuk2 ciptaan ALLAH ni ,korang baik sgt ker?aku pun xske ape apek wat kt elia…tp klu da bkn jdh elia n apek,siapa kita nk ckp lebey2..cume doakan yg tbaik utk sesama muslim..kte mane tau klu 1 hr nnty DT jd lebih baik?cerminla diri sendiri dl sblm kata kt org mcm2..tkt nnty tkene blk btg hidung sendiri…

    0

    0
  107. kila says:

    apasal si dahlia ni makeup tebal seinci. nak tunjuk lawa kat apex, tapi make up dah macam muka tenuk. dengan jerawat batu yg segar bugar. pakaian dia mesti lengan tutup, tapi bab kaki lutut nak tunjuk. betis macam bunting gajah. apex, cariler bini yg boleh jadi ibu.. bukan pompuan clubbing macam dahlia ni. dengan kening tebal. hodoh…

    0

    0
  108. Azie Jamalludin says:

    Suprise party & dirakam..?? Perlu ke..?? Pastu Upload kat Youtube..Utk ape..?? Sendirik pikir, sure de agenda sdiri, name si Dahlia Teck nie kan dah suam2 kuku..So nie laa ms yg sesuaikan..Syg seseorg tu, x perlu la smpai nak rakam bagai, saje2 nak mnunjuk2 yea..Ape2 jea laa labu :)

    0

    0
  109. JEJARI HANTU says:

    TROLL LEVEL TO EX: 99
    FAKE FRIENDS LEVEL: 97

    0

    0
  110. abah ko says:

    enaugh said..datin maimon lagi cun aku tgk dari ko dalia teck..ape pon x boleh..

    0

    0
  111. lucifer says:

    hmm… lawa dan syg penyayang dia ni….

    p/s: bestnyer kalau org tersayang celebrate birthday mcm tu….. i likeee…. ;D

    0

    0
  112. reban ayam says:

    pergghhh..xde la cun mane dhlia ni..dahi jerawat batu ke ape..wakakak

    0

    0
  113. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenapeeeee lah letak lilin tu macm tu sekali ! nasib tk tebakar muka hensem apek masa tiop lilin tu huh ! tk senonoh betol la kau ni dahlia…….nk letak lilin tu agak2 la sikit ! ciannnnnn apek kena tiop lilin panas2 huh ! macm manja gitu apek ngan dahlia minah jambu suka sekali ……..apek jangan nk gatal ngan minah lain ok…..

    0

    0
  114. rapoo mouse says:

    mcm tak romentik lagsung pon,motif wat pe anak panah bagai? hissshh..tak paham

    0

    0
  115. luna says:

    hmm.. dah dapat idea untuk buat surprise pada husband time birthday nya nanti ;)

    0

    0
  116. remot says:

    si dahlia ni gila glamer aku rasa,
    dan aku rasa setiap kali gambar dia dengan apek masuk paper ke, @ ruangan gosip, entah2 dia yang hantar sendiri.. kemain dek non,,, gila glamer…

    apek sedar2lah cukuplah carilah yang elok sikit, kesianlah kat mak abah awak..

    0

    0
  117. paripari says:

    anak panah bagai tp tutup mata…cam haram~
    haha

    0

    0
  118. nana wan lebo says:

    muda lagi 23…better lah rasa bangga dapat suprise party mcm nie..time tgah syok..layan jerzzz……tp kan apsal dahlia tec nampk lg berumur dari c apek tu yer…..jejari runcing manis jer…..cinta monyot katakan..hak hak hak

    0

    0
  119. Lagubestbest says:

    ‘bukok skik buleh? bukok skik aa’.. huhu pk laen da (line internet slow so bagi video load semua dulu sambil surf benda lain, sekali keluar bunyi macam ni.) :P

    0

    0
  120. gegirl says:

    x lawa pun …

    0

    0
  121. lynn says:

    satu jer nk tulis …

    YANG PASTI AKU LAGI CUN MELECUN TAHAP MISS UNIVERSE DARI SI DAHLIA TECK NIH!!!

    hehhehehehehee ….

    0

    0
  122. bbycumil says:

    cesss…ak bru nk tgk…dh kne remove ke….

    0

    0
  123. manusia sesama Islam says:

    yg brtudung x smestinye baek hatinye(refer to all women yg brtudung trmsuk elia).at least,she’s trying to be one(refer to elia).good effort there.so,u guys shud doakan DT ni plak supaya berubah.doa lps smbhyg,kalau korang syg DT sbgai manusia sesama Islam.bkn mengutuk mengeji byk jerawat bagai.ape die tu bkn manusia cipataan Allah s.w.t? mengeji ciptaan tuhan tu..astaghfirullah.kite dok jugde org,tak terfikir ke yg Allah dok judge kite ni?the best way,doakan die berubah =)

    0

    0
  124. icha says:

    ader aku kesah???

    0

    0
  125. Zyand Ashand says:

    You all semua bleh tgk kt sini..

    0

    0
  126. noni says:

    tkde le lawa pn si dahlia ni, pakai pn slalu tk cukup kain…kesian………tp, bila pk blik..tk semestinye pakaian tk cukup, rambut blonde, mekap tebal tu berperangai buruk…sb tk semua org yg kita tgk pd paras rupa tu menggambarkan perangai dia….tp apapun, suka ati si apex le….penat nk tolong pk..:P

    0

    0
    • boboyot says:

      tapi dah nyata la pompuan yang dedah aurat tu akan jadi kayu api kat neraka….tak reti lagi

      0

      0
      • ko says:

        mmh ler pompuan yg dedah aurat tu akan jd kayu api neraka, tp klu ngko dok ngutuk, mengata ni pn, dekat2 dh nk sama dgn pmpuan yg dedah aurat tu…..:P

        0

        0
  127. Suri says:

    Huhu..mmg x sama mcm dlm gmbr..tp siyes x fhm apa thrill nyer wat anak panah tuh..tgk vid Timothy dgn vid bdk melayu Dina tuh lg romantik…try lg yer DT

    0

    0
  128. gf apex masa kecik says:

    X lawa mana pun dahlia teck ni. Tp yg penting budi bahasa dia. Bole masuk ker dgn famili apex kat kg tu. Dahlia tu pun bole ker masuk dgn famili apex? Kalo nk seronok2, tp dgn famili x bole ngam, takut jadi kes rita-zaquan plak. Sorry der.. Rasa mak apex susah nk restu kalo rupa gini :-)

    0

    0
  129. rombau says:

    aku ramai kawan kelantan.. tapi bila tengok2 and tilik2.. rupanyer ramai yang kalo dah keluar dari kelantan mulalah buat perangai.. tanggal tudung la, pakai tak cukup kain la dan seangkatan dengannyer.. bab solat pun sama.. kat tempat keje aku banyak dari negeri yang berbeza tapi budak2 kelantan jugak yang jarang solat.. ee x tahulah nak kata apa.. kata dari serambi mekah.. tapi aku ngata ni di tempat aku keje je.. tempat lain aku x tahu la.. Jangan sentap pulak ye wahai orang2 kelantan.. Opps satu lagi aku nk cakap, dorang dipun banyak pengotor.. tapi bab pakaian wow.. tak boleh nak cakap.. cantik n kemas.. tapi cuba pergi tengok rumah dorang… hampeh..

    0

    0
    • hamek kau says:

      aku pon ramai kawan org n9. depan baik, hati busuk, mulut mcm ta*i.
      islam ni org kelantan je ke? ko mmg narrow minded. islam x berasal dr negeri. aku org kelantan, tp aku pon benci tengok gosip2 apek ni, kami x sokong pon ape dia buat ni. yg haram ttp haram, yg salah ttp slh, walau dr mane dia berasal. kami tak perfect wlaupon kami org klantan. so aku nak mencarut kat sini, sial mu org n.9 hati busuk!

      0

      0
  130. layankan aje la.. says:

    org kelantan klu bercakap lua memg akn ade word ‘cam.. cam..’ bosan aku.
    btw mst sentap giler elia.. sian die..
    klu aku, hurm, xtau la nk wt cne.. huhu.. sbr la elia.. go!go!

    0

    0
    • ish ish says:

      kalau org kelate ckp kelate, korg org luar tak paham. kalo org kelate cuba nk bg ko paham, tuka lidah bia bleh ckp luar wlaupon ade pelat2 tp ckp jugak sbb takot korg tak paham, korg rasa menyampah lak. what the heck mcm sial

      0

      0
  131. layankan aje la.. says:

    org kelantan klu bercakap lua memg akn ade word “cam..cam..” nyampah aku.
    btw mst elia sentap gler tgk vdeo ni.. klu aku xtau la cne.. huhu.. sbr ek elia..~

    0

    0
  132. pemerhatibebas says:

    aku tgk video ni : skip……skip….yawn….skip….skip….

    takde special langsung.. pahtu si tetek tu..tgk gambar aku macam, hmmm xde la cantik sangat..ok ok je.. tapi skali tgk dia in action, bila dia bukak mulut n bercakap, aku dah macaM ‘MAK AIH BURUK GILE MUKA KAUU SIALLLL!’

    0

    0
  133. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged buat, Dalia, Fahmi, Jugak, Kejutan, Khairul, […]

    0

    0
  134. kucing terbiar says:

    muka dahlia nampak tua.. tp sesuai lah ngan apek tu.. cantek lg sister si dahlia yg tutup masta apek tu..

    0

    0
  135. xpuas hati napa mst laki ensem ngn pmpuan xcntik says:

    eleh. ni tiru video clip justin bieber je. xsweet pon kalo tiru2. booo. dah la xcntek! boooo

    0

    0
  136. sumpah aku meluat says:

    udah2 la abg nara oiii nk update pasal budak ni!!! ape yg romantik sgt tah??? aku xphm??? DIA NI BUKAN ARTIS!! tlg PHM DiE BUKAN ARTIS!!! nk update sgt pasal die ni!!!
    n u should think about his ex gak!!! xkesian ke kat elia tu!!!

    P/S .. SI DAK dahlia ni xde baju yg tutp bdn sikit ke??? kalo blakang x nampak kaki ko mesti nak nampak!! tu yg apek suke sgt tu.. hat bertudung xnak.. pelik2~

    0

    0
  137. story mory says:

    kacak nya si apek ni.ada no phone dia?

    0

    0
    • mizz galok says:

      orh galok ngat mu ni…………… ko apek nk……apek nk dok ko mg tu………dh lh idung kemet…mato juling…mulut busuk

      0

      0
  138. bujang says:

    macam main pondok2 aje aku tengok…..
    lilin mengalahkan colok tokong……kehkehkehh

    0

    0
  139. senyum says:

    sweet bila pasangan kita buat surprise cam ni. lebih2 lg kalau pasangan kita ni jenis yg x romantik. tp memandangkan video ni berkaitan ttg si perampas n si pencurang, rasa cam menyampah pulak. nak p muntah jap….

    0

    0
  140. k says:

    bkn nk kutuk..tp serius minah ni kg.com..even pakai skirt pendek pon tp kalau dah kg mmg kg gk..

    0

    0
  141. Cida says:

    apakah ketahian ini?

    0

    0
  142. pisces says:

    kak elia lg cantik dr dahlia nie . menyampah tgk –‘

    0

    0
  143. Aku Ludah Haktuuuihhhh Kamu says:

    Aku suka seorang mamat tu wish apex and last tu dia kata, “kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi…” . Mendalam ayat tu bro. Hahahaaa. I like..

    0

    0
  144. Mira says:

    Im not against dalia tp apek looks so much happier with elia!! W’pun low profile but happy cam mandi sungai with true friends yg actually know umo apek. Apek xdela npk hepi lam vid ni. Aku igt lg ms video syokkahwin tu apek mcm gelak2 hepi gile. Im a psychlogy student btw

    0

    0
    • ciksha says:

      AGREED!!he didn’t look happy like when he was with his former fiancee.i dgr cite pon kwn2 kg dia dulu dh start pulaukan dia.sbb dia dh lupa daratan and has change a lot.his father pon sibuk suruh kwn2 dia nasihatkan si fahmi ni.well from what i heard his family didnt like lil miss dalia.i know all of this cuz my cousin is staying near his village(Cherang)

      0

      0
  145. kita semua ni, orang luar x baik komen buruk2…….kalau dah jodoh apek dgn dahlia nak buat cam mane……kahwin jelah apek, x kisahlah sape2 pun janji dpt tutup mulut2 manusia yang x tahu jaga mulut mcm……………………………………..korang fikirlah sendiri?

    0

    0
  146. Reena says:

    Gelimat dowh..wei dahlia teck..aku suggest ko pakai safi rania gold dulu lah pastu baru shoot video ni..alang2 nak shoot, biarlah muka & pakaian tu semenggah sikit..kot yer pun surprise (surprise lah sangat..), tp preparation kenalah ada..ni ngan muka berjerawat..mekap pecah.. adoiii..keji sgt.

    0

    0
  147. safi says:

    Cantik lagi jejari runcing, apalah takde modal ke, potong kek pun takde meja, ada hati nak buat surprise, masak kat rumah ajak Apek makan lagi bagus, baru surprise masak untuk bakal suami hasil air tangan… bangang betul!

    0

    0
  148. geng propa says:

    ikut mg r apek……!!!!!ikut mg r dahlia teck….!!!!xdok org pom ek nk ke apek mg 2…..ambk r wk simpan bwh ketiak mg…[email protected]##$$%$%#@!!#$%[email protected]#[email protected]#$….geng propa mantop….blacklist apek….

    0

    0
  149. vaviiii says:

    dahi dahlia penuh bjerawat yg bselindung dgn krim tebal.

    0

    0
  150. dahlia tetek says:

    apek ooo apek…pls lah cari awek lain…umur baru 23 lek2 dlu…main bola kasi power giler…pastu cari lah awek yg cantik skit dr dia nie…haish…nmpk sgt football malaysia ni low quality…

    0

    0
  151. mimie says:

    hairan, mak ayah diorg xrasa malu ke tgk perangai mereka?
    Blsn bagi org yg melanggar larangan Allah ialah azab yg amat pedih
    i) Wanita yg membuka rmbut kepalanya selain suaminya akn digantung dgn rmbutnya diatas api neraka hingga menggelegak otaknya brterusan selama ia tak menutupnya.
    ii) Dada yang sengaja dibuka @ ditonjol utk kelihatan seksi akn digantung ats api neraka dgn pusat & buah dadanya diikat dgn rantai neraka sbg penggantungnya
    iii) Betis & paha yg trselak sedia utk dipanggang pedihnya tak terkira .

    0

    0
  152. ms whatever says:

    I think tak perlu sampai nak buat video bagai. If nak buat pun as simpanan peribadi ok lah. Surprise pun tak lah hebat mana, setakat tutup mata and surprise with a small cake and balloons. I could do better. Tak malu ke jadi punca orang putus tunang. Although I’m not favouring Elia tapi as a woman, I know how she would feel. Oh btw, if dah splurge on the video, cake tu beli lah yang besar sikit or more tempting.

    0

    0
    • didi drogba says:

      i like ur komen…aku pun bkn suke sgt elia 2, pp lain mcm jer…tapi si tek ngn pex ni pun apesal nk telbih2, mcm dh nikah jer..klu nk buat blh, xyah nk siar2 bagai….

      0

      0
  153. lol says:

    haha…aku lg suke tgk azwan roya kot time mule2 tu.. die mcm, ‘ah lntak la..ikut je la minah ni suh buat ape’…haha

    0

    0
  154. Amy says:

    Omg.. Omg.. TAK ROMANTIK LANGSONG!!!
    HODOH gila minah ni… Serius.. Ak rasa ak lagi cun:.
    Tapi maaf la ak xberminat langsung kt apek ni..
    Ak rasa Elia 10x lagi cun dowh!! Thumbs DOWN!!

    0

    0
  155. hahaha says:

    hahahahaha ramai gile org panas ouhhhhh!

    aku meluat je. ntah. aku ase cm die nak tiru video propose kawen yg mamat cina tuh

    0

    0
  156. Cik epal says:

    DT is a part time model? Seriously? Unless u modelling for any magazine, promote any brand, doing some catwalks, that’s what we call model :) rite?

    0

    0
  157. shahrazali says:

    mcm tiru video klip -next to you- megan nicole (cover)..

    0

    0
  158. MrShue says:

    Elia lagi cun

    0

    0
  159. Datin Maimon says:

    Hakhakhak..buat plastic surgery je lah Tetek oii…burok betul rupo mu nih..Geli tengok..ce cuci guna berus jamban..confirm jerawat ilang! Wakakkaa!

    0

    0
  160. Datin Maimon says:

    Lagi satu…bukan nak kutuk ciptaan Allah yer..tapi tang jerawat tu..xleh blah..tu bukan ciptaan Allah tu…tu ciptaan diri sendiri sebab tak reti nak jaga kebersihan..org muka tak cantik pun, biarlah muka tu bersih..make up pakai jenama ape? Tepung gomak?? HAHhahaa!

    0

    0
  161. rILEKS SUDAH says:

    BESE JE..XLA SWEET PON..LG SWEET SUPRISE YG ABG NARA BUAT UTK WIFE…KWN2 YG MENGOMEN NIE..RILEKS SUDAH…WHAT GOES AROUND COMES AROUND..BIO JE LA DIORG…PEACE!

    0

    0
  162. Dahlia Love Apex says:

    hek elehh..korang yg judge ni macam la korang tu baik sangat! hipokrit je semua..lantak pi dorang la…lgpun siapa kita nak judge org mcm2 kan?!! Bodoh bangang je semua..drpd korang dok kutuk dia bek korang buat mende yg bfaedah yang boleh menambahkan pahala korang..nama je Islam..tp takde ciri2 islam..memalukan betul..!

    0

    0
    • Apex love Elia says:

      Ayat ko tu cam lah baaaaiiiiikkk sangat kan. Ludah ke langit! Tak malu… hak tuih!

      0

      0
      • Dahlia Love Apex says:

        Ade aku kesah??? Ko ludah ke langit tp kena muka ko balik..wakkakak!

        0

        0
      • Dahlia Love Apex says:

        Aku tau ler ko maksudkan aku babi…! Sbb tu aku ckp, ko ludah ke langit kena kat ko balik!

        0

        0
        • Apex love Elia says:

          uisshhhh baik betul ayat… kena ludah lagi ko kan? nasihatkan orang tapi sendiri guna ayat lagi “baaaaaiiiiikkkkkk” lah sangat kan… hak tuihhhhh… kolah BABI!!! huhuhuhuhu…

          0

          0
        • sudah ler.... says:

          konon nasihatkan orang… si DLA ni. tapi dia punya ayat lagi baeeeekkk punyer. jom ludah dia ramai2!

          0

          0
  163. Luv says:

    suke tgk dorg… cumell sgt..semua org de kelebihan & kekurangan.. So kite terime je la pilihan apek ni, mane tau dorg blh berubah jd lg baik dr kite.. semua ni ketentuan.. semoga jodoh dorg hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  164. Gadis says:

    Kelate habih muko Dahlia Teck..tok soh koya key el la…

    0

    0
  165. perlu ke says:

    aku pelik la kenapa korg kena kaitkan 2 manusia nie dengan kelantan…kena judge kalo dari kelantan itu la ini manusia apa2 pun dari seketul daging yang nama nya hati kalo baik baik la hati kalo tak baik tahu2 jer la kan..
    cuma aku tak suka la apek nie cara dia hancur kan hati perempuan dan kalo ini pilihan dia rasa terbaik padahal tahu2 jer la kan asal dia bahagia lantak kan aje hehehe

    0

    0
  166. mak mail says:

    khairul fahmi..i lagi cun kot..tp i xsexy..u nak ke??huhu..2la,b4 ni mcm cun je ak tgk c bunga dahlia ni..jelez giler..tp skang ak br trsedar..ak lg comel kot..papepun,cun ke x ke..walaupun ak terseksa melepaskan khairul fahmi…ak doakan jodoh korang panjang..amin..

    0

    0
  167. Jeng jeng jeng says:

    Oklah tu padan. Apek bkn nyer ensem pun..

    0

    0
  168. delldo says:

    lps sambut besday tu gi mn plak? mabuk2 mcm dulu ke? smpi merah muka telinga apek hehehe..

    0

    0
  169. shils says:

    hahahaha….publisiti murah sungguh. apasal kawan2 diorg ni muka pecah rumah? kg.com betul rupa and dressing…termasuk la dahlia tu..tak lawa langsung….whateverlah, as long as apek plays well for Malaysia, I am all for him. But sorry to say, his taste sucks.

    0

    0
  170. mami utara mai dah says:

    apek, awat aku tgk hang asyik pilih pompuan yg tak berapa nak cun? taste hg mmg mcm tu ka? adoii. dahla dulu pun kureng, pastu buat perangai. yg sekarang pun kureng, seksi ja lebih. bila tgk dlm video ni, aku mcm dk bau ja budu tu kt awek hg dgn kakak dia. dgn kawan2 dia. omjeeehhh sat, budu mmg sedap. aku suka. tapi aku nmpak mcm tak kena gaya langsung geng2 ni dk buat western lebih. pasai dk nampak & bau budu tu kat depa. muahaha apek, semoga hg jumpa la pompuan yg elok lagi na. yg jaga hg betoi2. ada ja, ramai kat luaq tu. hg pilih betoi2 ja. aku pass awai2 lah na. byee!

    0

    0
  171. :P says:

    can her make up be anymore disastrous?? aiyooo muka dah cantik no need to be plastic. but very sweet anywayss :P

    0

    0
  172. mami utara mai dah says:

    adoi lupa plak. moral of the story – kepada semua adik2 baru habis spm mahupun kakak2 baru nk start degree mahupun siapa2 sahaja yg mempunyai blog/facebook/twitter/apa jenis social network, tak payahla hampa dok buat style lebih dok cerita macam2 pasai boyfriend masing2. cerita jumpa ka, gaduh ka, pi dating ka. tak payah kot. nanti kalau break, hampa jugak yg dapat malu. 1 malaysia kutuk okay. tengok ja la di sini. ramai (termasuk aku) mengutuk tak ingat dunia awek2 apek. so tak payah la no. kita simpan diam2 sudeh :) kalau tak suka, buat2 suka.

    0

    0
  173. Intan says:

    1. apex buat buat muka terkejut.
    2. apa motif si dahlia masukkan video ni dalam you tube? minah ni nak glamour, bagi tau satu dunia apex milik dia.

    apapun, lantak pi lah kau dua orang. yg penting apex mesti perform bila main.

    0

    0
  174. Tobatlah mu DT says:

    X romantic punnn… Aku rasa anak panah dijadikan petunjuk or laluan tuk Apex sehingga anak panah menuju ke bilik tidur hotel ni.. then you know what happend…..
    p/s : mcm kebudakan n serabut tgok anak panah tu… :P

    0

    0
  175. AREYOU CAYO says:

    aku ras benda yg buat apek sayang dan cinta giler kat dahlia nie iyalah…”PANDAI BERAKSI” Biar muka buruk janji BARANG BAIK SERVICE BAIK…hahahahahah

    0

    0
    • jejari kontot says:

      Tengoklaa cara Dalia makan kek..menggoda gila…mkn separuh plak tu…mesti lps smbut birthday pegi cek in kat hotel tu…

      Kawan2 Dalia…OMG..nmpak bra tertonjol !!!

      0

      0
  176. aminah says:

    apex xsuke nara…mynewshub

    0

    0
  177. momok says:

    confirm tak lawa pun awek ni…nampak gempak cam modern org bandar, gi clubbing…..alih2 kuar bahasa kg asal la plak…spoil la lu minah…..” depe gini deh” muhahahahaha……

    0

    0
  178. lala says:

    aku yang salah tengok ke.. atau memang bahagian belakang baju si dahlia nie berlobang cuma di cover oleh rambut beliau yang panjang mengurai….. ok la tu surprise birthday party.. walau pon hampeh x best tapi bagi org yang tgh mekar bercinta ni kira hebat la.. cantik is subjective.. so mungkin dalia ni cantik, tapi demi Allah bagi aku die memang bukan dalam list cantik tapi dia sedarhana jer. cuma mungkin die pandai mengoda.. so die dapat la sikit extra mark.

    0

    0
  179. bunga says:

    the video has been removed by the user….ehmm x sempat nak nengok…xpa komen uols dh dapat membantu memberi gambaran mengenai kejutan yg dibuat oleh dahlia teck ke atas Khairul fahmi…thanks uols…

    0

    0
  180. jo says:

    oh so sweet. tp itulah, pada manusia normal seperti aku, even tak seberapa, disurprisekan oleh orang yang aku sayang, bersama people that i care, including friends, itu sahaja dah mencukupi.

    tapi bagi kamu semua, surprise ni biasa je la, maklumlah korang kan para malaikat. sentiasa sempurna :)

    0

    0
  181. Maaf cakap, side profile Dahlia Teck cam Mak Exxxn. Jgn marah, ah apek.

    0

    0
  182. nor says:

    komen-komen kat atas ni semua berunsur jeles tahap gaban…mostly komen dr pompuan2 lah sbb jeles tak dapat apek hahahahaha…suka hati lah si dahlia tu nak buat surprise ke apa ke..dah apek tu bf dia…

    siap nak cakap dahlia sundal la apa la…korang tu baik sgt ke dah confirm masuk syurga nak mengata org…dia nak sexy dia punya pasal la badan dah cantik…

    tau la korang2 yg komen kat atas ni badan mcm tong gas hitam berdaki2…tu yang jeles je tu

    0

    0
  183. adam says:

    haha itu la pasal. kesian orang melayu skrg. mmg teror mengutuk je. keyboard warrior. hahah. kalau bab dengki mmg no 1. cuba kalau gf/bf kau buat mcm tu, mesti korang ckp sweet, memuja gf/bf kau hingga langit petala ke tujuh. tp sbb korang mmg xsuka apek or awek dia, korang nk kutuk2 dia.

    aku sgt pasti majoriti yg kutuk dia muka cm jalan tak siap. badan gemuk. yg makan hati jeles sbb minah ni dpt apek. hihi.

    0

    0
  184. ZiwanEldo says:

    KEZINYE TASTE APEX NIH? BAIK KO MAEN DENGA AKU JE LA APEX OI… LAGI KO PUAS. DRPD KO NAK NGADAP BETINA MUKA JERAWAT SEKILO KAT MUKA NI APA DAPAT? TP SORRY TO SAY LA APEX AKU TAK TASTE PON KAT KO! MUKA KO X HENSEM PON! OVERRATED!

    0

    0
  185. teddy says:

    saper yg nak tgk video ni leh g tgk dkat i moment blog

    0

    0
  186. ROMBAU says:

    hahaha.. Nara vs Dahlia & Apek = orang kelantan beb.. Sorang cari sebab & sorang penyebab…

    0

    0
  187. lalala says:

    geli jer!!
    hodoh lak 2!!
    ape la taste apex nier!!

    0

    0
  188. warp says:

    sorry to all pathetic malays girls yang non stop mengumpat and gays out there. konek apek is taken. get a life and move on yehh hahaha

    0

    0
  189. john says:

    ala, at least dia lagi lawa dari korang semua. hhaha.

    0

    0
  190. Dahlia teck original says:

    Suka suki korang jer kutuk gua ye! al least aku dpt penjaga gawang terbaik asia lagi… Ko hado?? Please la…

    0

    0
  191. ayu says:

    org yg marah2 ni jeles sbb tak pernah kene surprise cmni. hahahaha. so smua makan hati :p

    0

    0
  192. NM says:

    just nk tau tjuk lagu bckground tu je..spe2 yg tau, pls infrm..

    0

    0
  193. kekasih lama says:

    korg ni asik nak mengutuk je. cuba ingat2, ada tak doa2 korang tak dimakbulkan oleh Allah?? ni sebab semua nak mengutuk org je la keje nye kan.. walaupun aku pun tak suke si dalia teckteck ni, tp mana tahu apex suka dia sebab lain? si dalia ni memahami apex ke..biasa la muda2 nak bercinta mcm ni.. ni ckp semua mcm dengki.. fikiran kolot la.. Baik buruk perangai sebenar, Allah je yg tahu siapa…

    0

    0
  194. xoxo says:

    wei geli lah tengok video nie.. bukan jeles sbb dorg couple tapi muka dahlia n her family also her friends.. yuckkkssss… berangan high class tapi muka n style masih kampungan lagi wei.. kalau org kg jadi org kg je lahh tak yah nak berangan jadi orang bandar hahahahaa.. blehhhhhh nak muntah…

    0

    0
  195. lala says:

    Kenape takle tgk? die dh remove ke? alaaaaa, sape2 yg taw kt mane ag nak tgk leyh btaw tak?sob3

    0

    0
  196. nobody perfect says:

    hbis mcm org yg pki tdong tu baek sgt..and tk semstinye org yg tk pki tdong tu jht.
    korng sbnrnye jeleskn dahlia dpt apek haha ni lah mnusia hti prut tk prnh baek yg pnting ak lbih suke die dgn apek dripde betine yg suke kikis hrte org *elia tk sedor diri

    0

    0
    • ciksha says:

      how do u knw this dahlia didnt kikis harta apek?u msti dont knw that apek spent 10K for dahlia’s birthday right?all org kg apek dh kecoh sal nie

      0

      0
  197. Warith_GS says:

    Dahlia Teck ni student Uitm melaka Lendu…dia ni gedik (sumber dr student Uitm Lendu)…KFCM siap bagi dia ni sebijik kereta Honda kalau x silap,pastu Dahlia ni mcm kecoh nak bawak kereta gi Uitm..padahal dia ni freshie n junior xleh bawak kereta pun…nampak sgt nak tunjuk dia ni high class..
    Come on man,tgk la asal usul kau dr mana..xyah nak tumpang populariti org lain untuk nak up kan diri tu…dia ni confirm dah xtau nak cakap bahasa Rasmi negeri sendiri…seriously dia ni culture shock ohhh…

    0

    0
  198. Leman_shiock says:

    Kalau korang perasAn la kan…si Dahlia ni sebut “Happy BIRD day to u”…english pun terabur..haih…

    0

    0