Written by Bella | November 16th, 2017

Bakal bernikah dengan Adib Khalid tidak lama lagi, pelakon Izara Aishah nampaknya cukup bertuah kerana menerima hadiah sebuah kereta Rolls Royce dari bakal abang iparnya, Anas.

Menerusi video yang viral di Facebook, Izara kelihatan cukup teruja dan tidak menyangka akan menerima hadiah kereta mewah tersebut, siap dengan “driver” lagi. Adib juga terkejut melihat hadiah yang diberikan oleh abangnya itu.

Siapa yang tidak terkejut apabila menerima hadiah mewah bersempena perkahwinan yang bakal diadakan? Beruntung Izara kerana disayangi oleh keluarga bakal mertuanya.  Tak sabar kami ingin melihat Izara dan Adib naik pelamin, seorang cantik seorang lagi kacak.

48 responses to (VIDEO) Reaksi Comel Serta Teruja Izara Aishah Dapat Hadiah Kereta Rolls Royce Dari Bakal Abang Ipar

  1. wekkkkkkk says:

    kemewahan org akan tunjuk…”kesusahan dlm hati siapa yg tahu”..

    26

    1
    • adriana says:

      Yg kasi hadiah tu kereta wow..tabik arr.. abg ipar tu menantu datuk Hishamudin Tun Hussein kan..
      Izara ni pekej lengkap..brtuah you..siap driver mmg win..
      #sukafamilidatukk

      5

      1
      • Kak blueberry pakai Burberry says:

        Anak dato k si anas ni mcm kurang rapat dgn tokti kan..slalu klo event tokti mesti xde..yg ade hanya asyraf,adib n yg bongsu tu..ig pon x follow each other..tokti pon xde upload gmbr or vid dgn anak2 anas..klo event mak dia baru dia ade..

        16

        0
        • melawekkkkkkkk says:

          maybe si anas ni telan air liur kot, tak dapat kawin dengan tokti, tapi bapa dia yang dapat. wekkkkkkkk

          0

          10
    • Tak tun tuang says:

      Tu la dah ckp, retis2 yg seksi meksi ni rmai yg untung. Tetek tekeluar ke, pegi club dgn bf ke, korg tkyah sibuk nak kutuk, lagi mcm2 diorg dpt ade lah.
      Tahniah izara, da la cantik & baik, dpt plak family in law yg baik, congrats!

      14

      1
      • pilihan di tgn anda. says:

        kalau nk anak lawa, kawen mix lah. Bangla pun boleh jugak, african, nepal, Myanmar..ini kategori yg biasa. Kalau nk lawa lagi, kawen gn italia, sudan, arab, omputeh, pakistan, arganistan, hindustan, tan..tan..maka bila anak lawa2 dn kacak2, mak bapak jugk yg beruntung dpt pikat anak org melayu / bkn melayu yg kaya2 di malaysia ni.

        1

        7
      • Mat Ronggeng says:

        Bakal adik ipar tayang tetek meloyot, terima kereta Rolls Royce….untung lar
        Fathia Latiff dengan Natasha tayang tetek kat Bigo LIVE…. dapat kutukan makcik bawang dan geng kunyit.
        Di mana kah keadilan dunia…. !!! Hahahaha

        7

        0
    • anyn says:

      xtau nak jeles kt mana….. sbb mcm x reti bab agama je

      1

      2
    • RakyatMarhaen says:

      Besnyaa izara..tahniah izara..sama mcm kendall jenner hari tu dia birthday christian grey versi dubai yg hensem,single,muda dan billionaire saygin yalcin bagi dia hadiah rolls royce..padahal tu kawan dia jer..untung you izara dpt gift mcm kendall jenner

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Perghhhhh orang bagi tuuuuuuuu

    5

    0
  3. melati says:

    Wow sorang lagi nk show Off !! kalau hadiah Private Jet baru org Heran setakat kete2 ni Mizz Nina gelak jer kalau dia terbaca, bukan jelez tapi memalukan bangsa Melayu., …..Tony Fernandes kawin tak tahu pun hadiah apa dia dpt…!! hmmmmmmm

    5

    12
    • peacemaker says:

      aww…melati jeles lerr tu….kuikuikui….bukan jeles tapi dengki jewww….hahaha…

      3

      0
    • Anonymous says:

      melati pondan dgn comment jeles nyer utk hari ini. tak lengkap idup pondan ni kalau tak rasa jeles dengki & iri hati dah sebati dlm badan darah daging melati pondan…………

      2

      0
  4. Anonymous says:

    kayanya diaorg…huhu bisnes apa ye anas tu?? aku dpt sebijik myvi pun syukur dah..

    24

    0
  5. nok gebuzzz says:

    xp la rezeki dia…huntung la izara kawin ngan org kaya…x yah kj,dok umah col kuku jer..

    9

    0
  6. Shhh says:

    Ska tgk famili DK ni, CT, Izara dan Tya mmg beruntung, baik satu sama lain..ok next artis mna nak kawin dgn dorg, g ngorat anak bongsu DK yg sorg lgi

    10

    1
  7. lina says:

    Itu namanya tuah badan..tahniah izara..rasanya sy kerja sampai mati pun x dpt kete ni..naik dh pernah lh.. nk miliki..hmmm..tunggulh sy kahwin ngan org kaya raya..hahaha..mimpi

    7

    0
  8. melati says:

    hmmmmmmmmmmmmm oklah dapat keta…bukan keta mayat!!!!

    2

    1
  9. Rania says:

    Byk nya duit hasil songlap Dana 1mdb ke ni? Maklumlah sepupu rembat masuk akaun. .mesti Ada agihan utk anak beranak.business apa si anas Tu. .

    4

    7
  10. Kak long says:

    Jangan si fathia Bimbo tackle anak bongsu dato K sudah.

    1

    0
    • Anonymous says:

      Kurangnye dia kisah pasal rakyat walaupun keluarga dia tu memang dah kaya raya .. dari artis lain senyap sibuk bontot anak menteri

      1

      0
  11. anonymous says:

    I think its a loan for the wedding this weekend..pls correct me if I’m wrong

    4

    2
    • Anonymous says:

      Logik jugak..I x rasa Anas mampu bli keta ni..dlu dgr kata Ct yg kaya..bisnes Dato’ K da x bape bagus.ekonomi pon x bagus skang ni..

      1

      0
  12. anaqi says:

    bukan nk kata jgak la…
    ank2 dato k yg untung bila dato k kawen dgn ct…
    klau x smpai skrg ni org hanya kenai zaiton mohd jiwa saja sebagai penerbit …
    mmg ank2 tiri ct tu untung la menumpang kekayaan ct….
    rezeki depa…

    6

    2
  13. Anonymous says:

    Anak-anak menteri bermegah-megah. Rakyat menderita tiada siapa kisah. Dunia akhir zaman ..

    3

    1
    • wekkkkkkk says:

      anak2 menteripun kalau meninggal bukan di dikebumikan dlm MAKAM.
      Hanya pusara rakyat jugakan mcm kita…ha aku kutuk sikit…
      hahahahahahahaha

      0

      0
    • miamore says:

      syukurlah…kita sihat..cukup makan…masih mampu bergosip kat beautipolnara…mungkin kita tidak senang, mana tahu esok lusa keturunan kita pulak senang kan….dont wory be happy…kihkihhh

      0

      0
      • lea weiss says:

        Mensyukuri nikmat tu yg bagus kak miamore..yg ditakuti tu kufur nikmat..yg utama sihat & waras akal fikiran..aman

        P/S Kita org dpt mkn free org belanja pun dh cukup gembira / syukur..ini kn dpt kereta rolls royce..pengsan

        1

        0
        • wekkkkkkk says:

          seseorg yg happy dn gembira skarg mesti dulu2 parents org yg sangat baik hati dan hati murah membantu sesama org walaupun diri sendiri cukup2 makan. Mana tau..Allah bagi nikmat di hujung kehidupan pada generasi skrg.
          entahlah…

          3

          0
  14. haihhh says:

    seronoknya jadi orang kaya..hadiah rollsroyce tu…fuhh..kite nk bli moto kapcai pn berkira2 siang malam…haihhh..nasib badan la..

    2

    0
  15. zeti anna says:

    Sy byk kali baca..ulang2..betul ke nie..mcm x percaya bakal abg ipar yg hadiahkn kerete mewah tu..bkn ayah/ibu/suami..
    Tulh org tua2 ckp tuah ayam nmpk dikaki tuah org siapa yg tau..bertuah izara aisyah..

    3

    0
  16. Anonymous says:

    Tahniah. Dah kawin ni dressing kna jaga la. Jgn ada dress malfunctioning or apa2 malfunctioning.

    1

    0
  17. Ado says:

    Klu pakej siap cntik..pe lg pgi cri yg kya la.untung seumur hdup.klu izara tmpat aku ni..24 jam kt dpur je,msti x than.nangis beb

    2

    0
  18. Mis Sarjit says:

    Aku ni beli kete seken je mmpu huaaa. Keje start chop duit nih

    1

    0
  19. U says:

    Ya Allah bestnya dpt RR..jangan la jeles rezeki org kan masing2..Congratulations Adib and Izara..

    0

    0
  20. wanita berkalong sorban says:

    seronok ke jdi kaya?? hurmm rasanya tak kot..byk giler benda kena pikiaq…
    rasnya hidup bebas hutang tanggungan tu kaya..sangat2 kaya…tp rezeki depa ni..alhamdulillah..aku satu ja..nak kesihatan baik..buat amal ibadat dengan baik..semalam singgah hospital..aku tengok betapa orang sanggup berabis duit untuk sembuh…Allahu..kan lagi baik masa ni amal makanan sehat in shaa Allah semua baik2…tunggu je ganjaran lebih baik kat akhirat..

    2

    0
    • doktor bedah says:

      Amal makanan pun kalau Allah dh bagi kita ujian sakit tu kita kena usaha utk sembuh..begitu jgk org yg kau nmpk dihospital tu..kdg2 sakit tu bkn sb hasil pemakanan kita..ramai doktor pakar pun kena stroke padahal jaga mkn sgt disiplin..aku kasi contoh seorg datuk doktor pakar india dikluang,johor sgt fames ada klinik sendiri mati sb stroke dlm tahun 2011 @ 2012..sakit dtg x kenal mangsa..kuasa Allah..org kalau sakit dia hanya ingin nk sembuh je..duit boleh ikhtiar..jgn serah diri tunggu mati mmg bkn prinsip hidup..kalau mcmtu x gunalh ada hospital dan doktor bagai..kalau semua hanya tunggu ganjaran diakhirat..awak masih sihat bolehlh ckp gitu.
      p/s:maaf dipinta wanita berkalong sorban

      1

      0
      • wekkkkkkk says:

        ada kawan aku Pakar Pemakanan (Nutritionist) umur belum 30…ada kencing manis. Suka makan telur, cencalok, budu katanya. Nutritionist..pun x kawal pemakanan..

        1

        0
        • lea weiss says:

          Org buruk mkn mmg mudah dpt penyakit..tapi kalau tuhan dh pilih kita..kita kena redha..Ada hikmah disebalik kejadian..org yg dh jaga mkn tapi mudah kena sakit tu sb imun bdn dia lemah..sb imun dan jenis darah manusia x sama tiap org..begitulh wekkkkkkk yg sy tau..
          p/s: x semua org boleh kawal nafsu mkn..doktor..nurse..pakar pemakanan pun org jgk..tekak sedap n mati tu kerja Allah..habislh citer kann wekkkkkkk..tu pengalaman dikekiling yg sy jumpa..hehehe

          3

          0

Leave a Comment

Optional