(VIDEO) “Rasa Macam Pengemis..” – Cuma Minta Azankan Anak, Suami ‘Dayus’ Tak Hirau Isteri Lahirkan Zuriat Sendiri

Kehidupan

(VIDEO) “Rasa Macam Pengemis..” – Cuma Minta Azankan Anak, Suami ‘Dayus’ Tak Hirau Isteri Lahirkan Zuriat Sendiri

Baru-baru ini tular di aplikasi TikTok, satu hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Nabiela Ma’aseh yang berkongsi kisah kehidupannya sebagai ibu tunggal yang menjadi perhatian netizen.

Menerusi video tersebut, dilihat wanita itu cuba untuk meminta suaminya untuk melaungkan azan kepada anak mereka yang baru dilahirkan menerusi mesej di aplikasi Whatsapp namun tidak diendahkan.

Advertisement

Malah, lebih menyedihkan apabila suaminya langsung tidak datang untuk menjenguk anak mereka selepas sebulan dia dilahirkan

azan

Cuma minta azankan baby saya sebagai isteri macam pengemis masa tu.

Selepas video itu menjadi tular, barulah suaminya datang untuk menyelesaikan urusan sijil kelahiran anak sebelum mereka sah bercerai selepas sebulan dia melahirkan anak.

Itu, petama dan terakhir dia datang jenguk anak dia tak sampai sejam pun.

@_nabielaa.maaseh

Reply to @sheillisha0123 xdlyan pon?? lepas smnggu sy bersalin baru dia unblock wsp sy selepas sy viralkan vtt anak sy pda 30/3 hari tu, dn 10/4 baru dia dtg kelantan settlekan sijil lahir anak, dn selama itu, petama dn terakhir dia dtg jenguk anak dia xsmpai sejam pon ???

? suara asli – andre – andre

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut bersimpati dengan nasib yang ditimpa ibu tunggal itu dan memberi kata-kata semangat buat dia dan anak.

Percayalah, suatu hari nanti dia akan menyesal – netizen.

Nanti kalau ex husband datang minta rujuk, please jangan sis, carilah kebahagiaan sis dengan anak, you deserve better,” tulis seorang warganet.

Selalu kes-kes macam ni kak, anak dah besar berjaya banyak duit pastu dia tua kerepot susah nak makan pun tak ada duit baru merangkak cari anak,” tulis seorang pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

ubat hospital membazir
6 bulan lalu

"Bazir Tau Tak"- Ambil Ubat Banyak Tapi Tak Makan, Doktor Kecewa Sikap Tak Jujur Pesakit

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...