Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Raja Ilya Berkahwin Dengan Jejaka Australia Hari Ini

Menerusi sebuah video yang dimuat naik menerusi akaun Instagramnya semalam, pelakon Raja Ilya memaklumkan beliau bakal berkahwin dengan cinta hatinya seorang jejaka Australia.

Advertisement

Ilya meminta peminat untuk mendoakan yang terbaik buatnya dan semoga majlis pernikahan yang berlangsung di kediaman cinta hatinya itu di Perth, Australia berjalan dengan lancar. Majlis pernikahan mereka diadakan secara sederhana sahaja dan hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak.

Betapa berserinya wajah Ilya dan penuh bahagia apabila impiannya untuk berkahwin dengan lelaki yang dicintai menjadi kenyataan. Pelakon itu juga berjanji akan berkongsi momen indah perkahwinannya hari ini di akaun Instagramnya.

Tahniah kami ucapkan kepada Raja Ilya dan pasangan. Semoga terus berbahagia sehingga ke akhir hayat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. ciK piNgu

    December 26, 2018 at 9:25 am

    doa yg baik2. semoga berbahagia…

    jgn duk dendam sgt nk maki dia even korangnyampah ngn dia yg suka ckp putar belit lbh2 lagi kes marvel hari tu kan?

    skg dia buat benda baik, nak kawin. kang kalau dia ke hulu ke hilir korang kata dia ikut gaya hidup kafir pulak x reti kawin ke sana sini bsama2.

  2. Anonymous

    December 24, 2018 at 11:35 pm

    Selamat mengisi borang sumpah dan Selamat beratur di imigresen..buka file baru sbb baru menikah dgn bkn rakyat Malaysia.
    Sediakn duit yg byk sbb buka file baru dlm 14 hari lpas nikah.
    Dan nnti sediakan jwapan yg munasabah..sbb imigresen akan tanya ” knpa memilih kawen org luar”.
    Dan sediakn wang cash..sbb buka file.
    Dan selamat dtg setahun ke setahun update visa suami.
    Penat tau beratur tu..

  3. Springle

    December 24, 2018 at 6:35 pm

    Moga di permudhkn, baguslh menikah mendirikn masjid..Amin..

  4. beb

    December 24, 2018 at 4:16 pm

    aku just doakan semoga korang bahagia..jgn jadi mcm maya karin,kawin kat ovc pas tu tup2 cerai…mcm baru setaon kot….pastikan cara yg betol…tidak melangar hukum hakam.

    • Pelik

      December 24, 2018 at 4:29 pm

      Jadi yang kawen tak ovc tu tak cerai? Sengap

    • Stupidyou

      December 25, 2018 at 7:47 pm

      Mcm la kalo khwn kat mlysia ni, lg2 ngan llki mlyu yg kebanyakknnya gatal pelir je, pkhwnan smpai ke hjng hayat.. puii..

  5. faraj

    December 24, 2018 at 3:23 pm

    Australia nk kawin senang jrr ….just Daftar nama jrr..!! (Ibarat Nk beli Tiket Kapal Terbang) bagi IC @ Passpot …..tapi Agama nya…???? bukan saya tk pernah kawin kt sana…..kikiki

    • Anonymous

      December 24, 2018 at 3:25 pm

      sbb tu malaysia kena tolak “kanggaroo law”.

    • tak malu

      December 24, 2018 at 4:15 pm

      yelah faraj oii, ko lah tuhan k lah menang ko lah segalanya

    • tak malu

      December 24, 2018 at 4:18 pm

      yelah faraj ko la tuhan ko la menang ko la segalanya

Loading...
To Top