Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Puteri Balqis Nafi Dirinya Terlantar Dan Nazak

Baru-baru ini, viral dengan video seorang wakil produk yang tidak beradab memaparkan keadaan Puteri Balqis yang terbaring dalam keadaan tidak bermaya ketika menziarahi pelakon kanak-kanak itu dirumahnya. Tidak menghormati Balqis yang sedang sakit sambil bercakap dalam nada yang kuat, video tersebut menimbulkan kemarahan netizen dan mengudang pelbagai spekulasi.

Advertisement

Terbaru, Balqis sendiri telah tampil menafikan dirinya terlantar dan nazak sebaliknya kesan ubat yang membuatkan beliau sedikit lemah. Sejujurnya, beliau sudah rimas apabila ada sesetengah pihak yang pentingkan diri sendiri dan cuba mengambil kesempatan disebalik kesakitannya itu.

Saya tak terlantar. Saya boleh berjalan cuma cepat penat. Kadang-kadang apabila orang datang melawat saya tidur sebab baru makan ubat. Bukannya nazak. Sebaik-baiknya jangan dengar cakap orang tetapi tanya saya sendiri. Selama ini saya cuma jadi pemerhati dan boneka untuk manusia yang pentingkan diri sendiri.

Balqis juga tidak mahu lagi bercakap mengenai sakit kanser yang dihidapinya dan memohon orang ramai supaya dapat mendoakan kesihatan beliau.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. Tk

    November 30, 2018 at 11:15 am

    Rindu tenguk Qis berlakon. Get well gal.

  2. fifi

    November 30, 2018 at 10:34 am

    Ape ke bangang manusia tu rakam marketing produk pulak kt rumah org tgk x sihat. Adoi la melayu please la jgn bodohkan diri kau mcm ni. Sila jaga adap masa melawat org x sihat. Bodoh nk mampus…. Siap nk pgg award bagai, eeee..please la!

  3. Auntie Nana

    November 30, 2018 at 9:23 am

    GET WELL SOON SAYANG.
    SUKA TENGOK BALQIS BERLAKON. SIAPA SANGKA TAKDIR BALQIS SEBEGINI. SEMOGA DIBERI KESIHATAN BERPANJANGAN.

  4. anonymous

    November 29, 2018 at 5:32 pm

    mak dia yang salah.kenapa bagi org luar masuk rumah dan izinkan untuk record?dia dengar ape org tu cakap. dia lihat ape org tu buat. rumah ko.. anak ko.. hak ko. so maknya yg salah.bukan org luar.

    • Anonymous

      November 29, 2018 at 7:16 pm

      mak dia dah perjelas isu ni, dia pun marah.. baca kat mana xigt, ohbulan kot

  5. Joyahsport

    November 29, 2018 at 5:08 pm

    Eh Babi Sgt buat Marketing mcm ni.. x hörmat langsung dgn org sakit. Kl nk Sgt Tunggu la akis buat testimoni utk product ko tu. Org tgh tdo mcm Tu ko zoom2 plk ke Dia.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top