Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(VIDEO)Promosi Xpax Blackberry Curve 8520

Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru

Advertisement

17 saat je video promosi Xpax Blackberry Curve 8520 nie tapi sudah cukup membuat diri ini teruja. Secara jujurnya kami sendiri masih tak tahu lagi macam mana rate yang akan dikenakan oleh Xpax untuk pembelinya nanti. Sebab tuelah kami suruh anda pre-register maklumat anda terlebih dahulu di website rasmi Xpax Blackberry Curve 8520.

Bila anda dah register nanti, bukan ajer anda bakal dapat tahu bila Xpax akan launchkan secara rasmi Blackberry dia ni, tapi anda jugak akan berpeluang jadi antara orang Malaysia yang pertama memegang Blackberry Curve 8520. Sebagai bonus, mereka-mereka yang pre-register awal-awal nie bakal dapat banyak barang percuma daripada Xpax nanti.

Meh kitorang cerita sikit apa kelebihan Blackberry Curve 8520 nie:-

  • ada Wi-Fi
  • ada trackpad navigation
  • ada YM, MSN, Google Talk dan lain-lain
  • leh update FB, Myspace guna menatang alah nie
  • slim sangat-sangat size dia

Tunggu apa lagi, pre-register jer sekarang kat Xpax website. Kang tak dapat merasa memang nangis tak berlagu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top