Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Perjanjian Damai Anzalna Dan Neelofa

Ramai pulak yang tak puas hati apabila Abang Nara mengeluarkan entri tentang permohonan maaaf Anzalna terhadap Neelofa semalam. Ada yang kata Abang Nara berat sebelah dan menangkan Neelofa lah. Ada yang kata Abang Nara tak adillah. Setiap orang ada preference tersendiri. Dan Abang Nara jelas-jelas dah kata Abang Nara berada di pihak Neelofa. Nak buat macam mana kan?

janji damai

Advertisement

Untuk memuaskan hati anda semua, sila layan video yang telah dirakam Harian Metro semasa berlangsungnya perjanjian damai antara Anzalna dan Neelofa semalam. Untuk makluman, mereka berdua didapati tidak bersalam selepas sesi permohonan maaf dan mengelakkan diri daripada bergambar bersama.

Anda nak sokong siapa Abang Nara tak kisah pun. Semua orang berhak untuk meluahkan pendapat masing-masing. Sekian terima kasih.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

237 Comments

  1. Anonymous

    July 26, 2012 at 12:30 am

    PERSOALAN:

    Neelofa tu beriya mengata-ngata kemenangan Tasha Shila boleh plak eh? Bukan dikira jatuhkan maruah Tasha tu ke?Paling relax Tasha Shila tu ler…sempoi…malas nak layan!

  2. Macam mintak je

    July 25, 2012 at 11:46 pm

    Memang mula-mula Anzalna kata tak nak mintak maaf. Tapi kira okaylah dia lembut hati.

  3. Neelopak berlopak lopak

    July 18, 2012 at 10:46 am

    tiap2 hari datang cni aku dislike komen yg menyokong Neelopak..haha! ader aku kesah….muke dah memang fake, berlakon pun hanyut ntah ke mana ntah. Jangan nk riak sangatla ko Neelopak. Lagi satu, ko tu jenis busuk hati pasal Tasha Shila terima anugerah tu apsal??.. heh..memang sah semek ni nk kena sumbat dalam batu belah batu bertangkup la..huhu

  4. puteri salbainum

    July 16, 2012 at 2:52 pm

    i mmg xsuke lofa nie dr skolah lg die mmg ade pragai busok ati ble tgok perempuan laen lebeh dr die….bodoh ko sume pakej ade tp pragai ko mcm longkang…

    • puteri salbainum

      July 16, 2012 at 3:13 pm

      ko rilek jer anzalna…klu die blagak sgt org pon xnak ofer die pe2 job… ye lar bajet hot sgt ade hati nak lawan fazura puuiiiiiii

  5. support anzalna jer

    July 16, 2012 at 2:47 pm

    neelofa JULING AIR lg nak blagak ko cun ker???

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama