July 3rd, 2012

Ramai pulak yang tak puas hati apabila Abang Nara mengeluarkan entri tentang permohonan maaaf Anzalna terhadap Neelofa semalam. Ada yang kata Abang Nara berat sebelah dan menangkan Neelofa lah. Ada yang kata Abang Nara tak adillah. Setiap orang ada preference tersendiri. Dan Abang Nara jelas-jelas dah kata Abang Nara berada di pihak Neelofa. Nak buat macam mana kan?

janji damai

Untuk memuaskan hati anda semua, sila layan video yang telah dirakam Harian Metro semasa berlangsungnya perjanjian damai antara Anzalna dan Neelofa semalam. Untuk makluman, mereka berdua didapati tidak bersalam selepas sesi permohonan maaf dan mengelakkan diri daripada bergambar bersama.

Anda nak sokong siapa Abang Nara tak kisah pun. Semua orang berhak untuk meluahkan pendapat masing-masing. Sekian terima kasih.


237 responses to “(VIDEO)Perjanjian Damai Anzalna Dan Neelofa”

  1. Anonymous says:

    PERSOALAN:

    Neelofa tu beriya mengata-ngata kemenangan Tasha Shila boleh plak eh? Bukan dikira jatuhkan maruah Tasha tu ke?Paling relax Tasha Shila tu ler…sempoi…malas nak layan!

  2. Macam mintak je says:

    Memang mula-mula Anzalna kata tak nak mintak maaf. Tapi kira okaylah dia lembut hati.

  3. Neelopak berlopak lopak says:

    tiap2 hari datang cni aku dislike komen yg menyokong Neelopak..haha! ader aku kesah….muke dah memang fake, berlakon pun hanyut ntah ke mana ntah. Jangan nk riak sangatla ko Neelopak. Lagi satu, ko tu jenis busuk hati pasal Tasha Shila terima anugerah tu apsal??.. heh..memang sah semek ni nk kena sumbat dalam batu belah batu bertangkup la..huhu

  4. puteri salbainum says:

    i mmg xsuke lofa nie dr skolah lg die mmg ade pragai busok ati ble tgok perempuan laen lebeh dr die….bodoh ko sume pakej ade tp pragai ko mcm longkang…

    • puteri salbainum says:

      ko rilek jer anzalna…klu die blagak sgt org pon xnak ofer die pe2 job… ye lar bajet hot sgt ade hati nak lawan fazura puuiiiiiii

  5. support anzalna jer says:

    neelofa JULING AIR lg nak blagak ko cun ker???

Loading...