Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Penginapan Mewah Neelofa Di Villa Bawah Laut Maldives, Harga Lebih RM 200,000 Satu Malam

Pastinya setiap orang mempunyai impian untuk bercuti ke luar negara menikmati pemandangan indah dan cantik di pelbagai negara dan pada masa yang sama ingin mencuba benda baru.

Sedang menikmati percutian di Maldives, pelakon dan pengacara Neelofa sekali lagi mencuri tumpuan ramai apabila berpeluang untuk merasai pengalaman unik menginap di sebuah villa mewah dibawah laut.

Advertisement

Dikelilingi lautan biru dan pelbagai hidupan laut serta bilik tidur yang lengkap dengan ciri dan teknologi moden dengan kelasnya tersendiri, penginapan yang dikenali sebagai The Muraka undersea villa yang didiami Neelofa berharga 50,000 USD ataupun lebih kurang RM 200,000 untuk satu malam. Fuh!


Wah, bertuah Neelofa kerana dapat merasai pengalaman yang sangat menarik. Dengan statusnya sebagai seorang usahawan berjaya, memang Neelofa lebih daripada mampu untuk menginap di villa mewah tersebut.

Sumber Berita : Instagram Neelofa & Bloomberg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

412 Comments

  1. phew

    October 24, 2018 at 11:15 am

    tak kira la apa masalah dia ni, tapi bg pandangan aku goal teruk life perempuan ni.

  2. Anonymous

    October 24, 2018 at 10:49 am

    rezeki dia tapi kalau saya takutlah nak tido bawah cermin mcm tu, mcm x boleh bernafas pulak

  3. sha

    October 24, 2018 at 9:48 am

    knp la nak kutuk2 org ni… biarlah dh rezeki dia. akak cuma nk komen kata “eee idok ler nk tido bawah laut nak oiiii…. buatnya pecah cermin tu time tgh tido!!!”

  4. Anonymous

    October 24, 2018 at 9:44 am

    ok bang nara, letak la cerita patah amin dan pajura pula.. kan pasangan hot tu kah kah kah

  5. Tk

    October 24, 2018 at 9:35 am

    Nara. Buat ler topik lain. Udah udah le promotion ni. Nk muntah dah. Nara ko tak terbang ke mana2 ke promote travel destination mcm tu arii? Ko pegi dg bini anak beranak. bini ko tu banyak turban color lain blum pakai ?

Loading...
To Top