Written by Bella | March 1st, 2018

Umum mengetahui pasangan romantis Fazura dan Fattah AMin telah pun melangsungkan majlis resepsi mereka dengan tema “fairy tale” minggu lalu di Mandarin Oriental Hotel Kuala Lumpur. Ramai yang memuji betapa indahnya majlis mereka.

Fattah tampak sangat kacak ibarat Putera Raja dan Fazura begitu cantik dan anggun sekali sama seperti Cinderella.

Terbaru, Fazura telah membuatkan peminatnya merasa teruja apabila berkongsi video sekitar majlis resepsi perkahwinannya di akaun Instagram beliau.

Tidak boleh dinafikan lagi pasangan ini memang sepadan dan sangat manis bersama.

77 responses to (VIDEO) Peminat Teruja Fazura Kongsi Video Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan

  1. Anonymous says:

    Jangan jadi #BeLOFAKE…Hajjah Zouk.
    K byeeee

    16

    0
    • Jemah says:

      Akhirnya, ni baru gossip yg ada aura positif…..sweet sangat. Love you guys. <3

      47

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Apsal airmata jantan aku bergenang plak tgk video no 3?
        Knowing Faz from the very beginning….
        Your up and down..
        Your tears, your sorrow and pain…
        And lastly… Allah bestow you – Fattah Amin…
        Shower of blessings from all of us…

        57

        0
        • Shaheera says:

          ya, hidup faz ni byk ups and downs juga. byk cabaran dia. dah la kehilangan bapak diusia muda. dia kerja cari duit utk famili juga. mcm kita ni jugak. she deserves to be happy like everyone else …

          43

          0
        • anonymous says:

          Samalah, aku pun nangis ni. Happy sgt tgk diorang. So beautiful.

          16

          1
    • Anonymous says:

      INI SEMUA POYO..KONON BAIK SAGTLAH TU.NK BAGI ORANG NILAIKAN KEBAGUSAN DIA BERBANDING LOFA..ANYWAY DUA2 AKU TK BERKENAN..ADIOUS!!

      0

      67
  2. Opah Marhaen says:

    Sweet nya sedap halua mata opah tengok… bukan mcm gosip Lopak..SEMAK!!!!

    25

    1
    • Anonymous says:

      memang cantik…baru nampak wow dewan dan pelamin. hadirin pun teruja.

      24

      0
    • Mat Ronggeng says:

      Hold on…hold on.
      Second video. At 00:20 second… There is a “BE FAZ” product?
      And Lofa launch her BE LOFA???
      Siapa tiru siapa nih?

      27

      0
      • Dont be LOFAKE says:

        pemilihan Zouk tu nak viral kan…tapi telah dihentam secara berjemaah dan menjerat diri imej dan brand sendiri.

        9

        0
      • Anonymous says:

        Yes #BeFaz #BeOriginal Neelopak fake copycat tak habis

        11

        0
      • Anonymous says:

        hajah zouk tiru la..#BeFaz lama dah plan..ni niat nak claim dia punya dulu

        10

        0
      • Anonymous says:

        #BeFaz ni dah lama… hajah zouk ni once a bitch always be a bitch kan.. spm A tp otak bodoh jgk.. xleh pikir idea sendiri so cedok jer lah idea fazura… tak dpt fattah dpt #BeFaz pon jd lah..

        10

        1
      • Laluna says:

        Tak silap #BeFaz dah ada start nov tahun lepas.. si lopak copycat.. samalah dgn adik lopak si LMK tu buat video kat gym ala2 faz..

        12

        1
        • Anonymous says:

          beradik keling sama2 copycat fazura.. but still faz look best.. lofak & her family like bitches whenever there’s fazura..

          7

          0
        • Kedondong says:

          Jangan lupa lopak pernah copy telekung razziah Khan…lepas tu buat mcm takde apa2.

          6

          1
  3. Boboy says:

    cantik faz…natural beauty.

    23

    0
  4. melati says:

    kalau Neelofa tgk ni Mahu dia nangis & bercakap gan Kucing camgini.” Bila lah aku dpt mengecapi sebegini.”…..wakaakakaka

    19

    0
    • Anonymous says:

      neelofa nnt kawen boleh buat kat zouk, kate geng dgn anak vip tokey zouk tu, ok laa tu dapat sewa dewan harga murah2 hehehe

      15

      1
      • Anonymous says:

        org kate lofak ni kaya.. sewa hotel budget pon tak mampu.. patut lah selama ni launching sure masa event fashion show… share stage dgn brand lain.. kene buat event sendiri disco hall paling mampu byr..

        3

        1
  5. Anonymous says:

    walaupon buat kat 5* hotel, tapi aura kahwen diorg ni mcm kawen kat suasana kampong2 besnyeee meriah sanak saudara n kwn2

    26

    0
  6. Anonymous says:

    ibarat Cinderalla dah dapat Prince Charming..ibu tiri..anak tiri..adik beradik tiri semua meroyan!haha

    45

    1
  7. Anonymous says:

    pehhhh ruffedge legend, semua yg nyanyi best2!!

    19

    1
  8. ABC says:

    FAZURA IS SO GORGEOUS!

    30

    0
  9. anonymous says:

    terpesona sekejap tengok video2 ni….Masyaallah cantik and sweetnya korang…aku doa kan korang happy ever after till Jannah….ameennnn

    28

    0
  10. Anonymous says:

    pehh part FA bukak net veil faz tu sure neelopak tgk makan hati hehehe, sorry lofa, still you cannot beat how gorgeous faz is.

    36

    1
    • anonymous says:

      FA ni memang gentleman habis la…masa bukak veil isteri tu dia bukak elok2 dibetulkan dulu elok baru letak….kalau separuh lelaki tu x kesah la veil tu nak jadi apa senget ke terangkat ke….adoii la hai…bersemut korang ni I LIKE !

      9

      1
  11. haji says:

    game hajah x mjadi kli ni ..xboleh lwn mjlis fattzura kan 1 malaysia da hentam teruk ..len kli jgn sailang org ..hope jd pengajaran pd hajh & kroni .. tuhan maha mengetahui & adil ..

    27

    0
  12. Anonymous says:

    cantik gilerrrr….

    12

    1
  13. Pari pari says:

    What a lovely wedding! Simple, elegant, romantic and beautiful. Boleh nampak semua guests teruja giler dalam majlis fattzura. Wedding dress even simple but cantik sesangat! Sesuai dengan tema fairytale. dari pelamin, dress and pengantin sendiri semuanya cantik and sedap mata memandang. X terlalu sarat. Makeup pun cantik! Memang wedding of the year!

    26

    0
  14. Comei Lote says:

    Aura positive … Macam Disney’s Prince and Princess … Soooooooo beautiful …

    Malaysian sweetheart…sooooo cute …so pretty …so handsome ..ahhhhhhhh…lega

    23

    0
  15. kemonn says:

    aku doa semoga perkahwinan Fattah and Fazura bahagia hingga syurga…
    aku rasa wedding ni ramai betul rakan artis yang hadir….
    tahniah Fattzura…

    33

    2
  16. Anonymous says:

    And they live happily in castle..walaupun banyak agenda jahat adik beradik tiri zouk..still can’t beat cinta sejati Cinderella…rakyat jelata hidup bahagia di istana !hehe

    25

    0
  17. ZnZ says:

    Mesti yg last reception ni lagi meriah and happening…fatzura bg peluang sape yg nk sponsor..so blh upkan bisnez peminat2..tq so much fattah n fazura tolong kami promote perniagaan kami..semuga korang berdua sentiasa dilimpahi dgn keberkatan dan kebaikan…dan kebahagiaan hingga kejannah..

    25

    1
  18. sian says:

    kenapa sebutan S fazura makin lama makin teruk. dedulu takde la seteruk ni. ada masalah dgn mulut or lidah ke?hrp2 cpt baiklah.

    4

    4
  19. anonymous says:

    No doubt Fazura is the one and only Malaysian sweetheart, very cool and down to earth and never fail to please the fans,just like Dato Siti but Dato is in singing category la

    12

    2
    • Anonymous says:

      Hello…aku pernah serve diani dulu kerek…apa down to earth…hairan sekarang fattzura fans betul punya angkat…dan aku pun bukan fans lofa…just saying…she is not cool…hot tempered kaki gaduh jugak…jgn compare dgn Dato CT…bagai langit dan bumi

      6

      9
      • Anonymous says:

        kalo aku pon serve tak betul kene kerek jgk… kalo x nnti buat blur lepas melulu hilang buat bodoh.. kalo xde hal pon xde lah aku nk kerek… mcm ko pon mcm tak penah kerek kt org.. sume org pernah lain lah ko dtg dr zouk memang tak kerek sbb ko sebuk joget..

        7

        2
    • sombong says:

      no dia tak down to earth AT ALL. dia sombong. pernah ada urusan dgn dia.. sangat sombong.

      0

      5
  20. Chichi says:

    MashAllah…tahniah
    Welldone for video no.3
    Im touch (“,)

    12

    1
  21. Anonymous says:

    Wedding yg menjadi trending! Penuh aura positif bila lihat video fattzura. Boleh nampak both of them are madly in love!

    17

    0
  22. Anonymous says:

    Bila tgok wedding fattzura teringat wedding of the year dato ct.

    10

    1
  23. Anonymous says:

    Ad terbaca, tetamu yg hadir sanggup beratur panjang nak snap picture together dengan pengantin . Penangan fattzura hehe..

    14

    1
  24. Anonymous says:

    11 mac nt confirm wedding die kebabom penangan peminat so excited

    12

    1
  25. Fans FattZura says:

    Tak sabar nak tengok diorang sambut wedding kahwin dengan fans pulakk … FattZura .

    10

    0
  26. Anonymous says:

    Lagu from the moment tu suara faz ke?mcm suara dia je

    3

    1
  27. Anonymous says:

    super gorgeous… ape pon org ckp for me still beautiful.. its wedding of the year 2018..

    7

    0
  28. Labi says:

    Lauk dah basi. Next…

    2

    10
  29. What says:

    Eh eh eh . Tak suka boleh jalan :)

    4

    1
  30. Fazura idung kemek says:

    X sabar tgok idung anak fakejura, mancung kot mcam idung fakezura ke kemek ..oppsss..fake will always fake, kaki blowjob batang jantan seantero

    0

    13
    • Mami says:

      Ciptaan Allah wei hidung dia. Jgn nak hina sgt. Kang kena kt anak sdiri baru tahu. Klu xsuka, diam2 je. Jgn duk hina2 tang apa yg Allah cipta.

      3

      0
  31. Anonymous says:

    wedding fattzura creating fenomena… sbb kan gmbr wedding fazura cantik2.. retis pon terjebak share gmbr kawin terkenang zaman muda..
    it’s wedding of the year

    7

    1
  32. Shame says:

    Penah jumpa fakejura kt prince hotel dulu, mmg idung nya nmpak pelik tibe tajam kembang plak tu., nk banding lofa, langit ngan bumi. mase tu dia santai2 ngan tmj.kt prince suite.dasar perempuan murah. Sekurang2 lofa xde la jadi perempuan simpanan atau kaki blowjob penuh tumbler..wekkkkk

    0

    11
    • Anonymous says:

      shame on u.. org semakin dewasa biasalah semakin cantik.. mesti buruk muka ko tgk perangai pun mulut puaka.. doa jer lah ko & keturunan dpt pakwe trus kawin.. bercinta dgn tmj bukan sorok2 pon & bila xde jodoh faz move on & redha.. lofak pulak the bitch kene tampar Marion cium laki dia.. hampir2 kene tampar sultan kelantan sbb bitch attitude sebar bercinta.. bekas reject rms Hans isaac lagi lepas diorg dpt sedap.. fattah kawin kt mandarin si bitch tu pilih zouk nk jgk same location.. bitch yg dh kene reject ramai jantan ni ko puji.. keling tu dah 29 xlaku sbb xlawa muka paki tua pakai plak tudung benggali terserlah muka keling..

      6

      0
      • Shame says:

        Biasala gagal becinta putus reject direject. Tah ko c penah becinta kot.ni perempuan simpanan kaki blowjob pukul perempuan lain sampai msuk court, accident sbb mabuk. Bkn kimk pujaan ko ker,.pertahan kawan kim k dia, penah di minta maaf, kimk suci sgt la ehh.. merokok mabuk kt thailand. Meramas meraba ngan c randy bff ehh..kimk.. ni ko puja2..pikir laa..u never meet them , ur in different league. U never know them. At least lopa x hina mcm ni.. tgok je vid kawin dia puja puas2

        0

        5
      • Shame says:

        Ur in different league, u dont know them. Tgok la gamba kawin minah blowjob ni puas2 ehh. Fanatik..weekkk

        0

        5
  33. Dally says:

    Komen atas ni Lofake ke?Dengki ke

    6

    1
    • Anonymous says:

      adik hajah zouk dah msuk.. bitch muka puaka tu tak abis2 kisah hidung keling.. tp tak nak mengaku keturunan keling paki.. diorg ni xmo plak kawin paki bole dpt anak hidung keling.. sume nk cari melayu jgk.. sebenarnye malu hidung sendiri mcm puaka tu asek2 komen hidung fazura..

      5

      0
  34. suara says:

    bagaimana dengan neelofa ? hur,mmmmm

    1

    0
  35. Anonymous says:

    Bagi can la nak fairy tale wedding ala-ala princess. Dah lama kempunan dowh.
    Fazura ni cantik serba serbi. Cuma xyah la kot nak banding ngan dato ct. Menyampah pulak rasanya fans melebih-lebih taksub ni. Dato ct bukan kaki cari gaduh kot

    0

    5
  36. Hmmm says:

    Finally minah ni dapat jugak kawen. Tahniah fazura. Suka gila kot tengok minah ni blakon. Peminat yg ikhlas akan support artis yg dia minat utk menaikkan artis tu, bukan dengan menjatuhkan artis lain. Jangan dok benci sangat kat sorang tu.

    2

    0
  37. dalita says:

    Cantik sgt Fazura, muka berseri2 mcm ratu cantik….love u baby!

    2

    0

Leave a Comment

Optional