(VIDEO) Peminat Restu Zul Ariffin Dan Elizabeth Tan Bercinta?

Hiburan

(VIDEO) Peminat Restu Zul Ariffin Dan Elizabeth Tan Bercinta?

Meskipun Zul Ariffin memberitahu tidak wujud cinta lokasi antara beliau dan Elizabeth Tan ketika bergandingan bersama dalam filem seram Misteri Dilaila, peminat bagaimanapun masih hangat memperkatakan mengenai hubungan mesra mereka.

Advertisement

Beberapa video “sweet” mereka terutama sekali saat Zul membantu menyarungkan cincin di jari Elizabeth membuatkan hati peminat cair dan mahukan mereka berdua benar-benar bercinta. Boleh nampak juga betapa tersipu malunya Elizabeth saat bertentangan mata dengan hero kacak pujaan ramai itu.

Antara video “bersemut” mereka berdua :-

Kedua-duanya  solo, jadi apa salahnya untuk mereka bercinta bukan? Elizabeth juga sebelum ini akui beliau memang minat dengan lelaki Melayu. Ehem, apa tunggu lagi?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

35 Comments

  1. Hajjah Nepolah

    April 30, 2018 at 5:48 pm

    Zul is szo zooo sweet

  2. Power rangers pink

    April 30, 2018 at 3:14 pm

    Aku minat dua2 orang ni.. Kalau kahwin 2 orang ni aku pn suka. Sama cantik sama padan. Tapi ehhh apa kejadahnya dukung2 tu? Takde kaki? Macam sakai pulak aku tengok. Over sgt. Yg ppuan terpusing sana sini xnk sentuh tanah. Yg lelaki pn kemain nak tunjuk gagah. Seriously mcm ‘sakit’ sangat.

  3. Anonymous

    April 30, 2018 at 2:45 pm

    Gatei la korang ni. Tak habis2 menjodohkan orang. So free ha?

  4. Anonymous

    April 30, 2018 at 2:15 pm

    Zul nie semua perempuan ke dia nak peluk pengang2 mcm bukan orang islam je.

    • Anonymous

      April 30, 2018 at 9:39 pm

      sangat la wey…nnty dy acah2 play victim

  5. former fan jul ropeng

    April 30, 2018 at 2:00 pm

    Pehhh gila! if ko tengok betul2 dia pusingkan lizzy tu.. Melekat beb… Honestly, aku bukan nak hentam si jul repeng ni, tapi dulu aku minat sgt kat dia, masa tu couple dgn abby n dia taraf air suam jeee. Tp masa dia berlakon dgn nasha aziz, “kasih bersulam daun palas” best sgt, xde kontrol2 macho mcm skang ni.. lepas je breakup dgn abby nampak sikit attitude dia ( sbb follow cerita dia dgn abby, abby frust kot time tu) pahtu nama letop belakon dgn aida jebat, next drama jadi meluat n xminat sbb tengok dia control macho sgt. La ni tengok dia berlakon kemain suka peluk2 angkat2 n terbaru siap pusing2. Keberet sgt peel.

Loading...