Written by Bella | April 30th, 2018

Meskipun Zul Ariffin memberitahu tidak wujud cinta lokasi antara beliau dan Elizabeth Tan ketika bergandingan bersama dalam filem seram Misteri Dilaila, peminat bagaimanapun masih hangat memperkatakan mengenai hubungan mesra mereka.

Beberapa video “sweet” mereka terutama sekali saat Zul membantu menyarungkan cincin di jari Elizabeth membuatkan hati peminat cair dan mahukan mereka berdua benar-benar bercinta. Boleh nampak juga betapa tersipu malunya Elizabeth saat bertentangan mata dengan hero kacak pujaan ramai itu.

Antara video “bersemut” mereka berdua :-

Kedua-duanya  solo, jadi apa salahnya untuk mereka bercinta bukan? Elizabeth juga sebelum ini akui beliau memang minat dengan lelaki Melayu. Ehem, apa tunggu lagi?

35 responses to (VIDEO) Peminat Restu Zul Ariffin Dan Elizabeth Tan Bercinta?

  1. FIQA says:

    Have a nice day Everyone ?

    1

    0
  2. El says:

    Menyanyi pon suara tak sedap, nak alih pulak jadi pelakon

    4

    0
  3. Lakonan says:

    Klau kamera dh tgkp gmbr sarung cincin…lebih2 lgi di viralkn..Ini Ternyata Lakonan Semata2.

    5

    0
  4. Wekkkkkkk says:

    Amboi..blum apa2 dh kena pusing2 mcm tu.
    Inikn pulk sapa jdi bini zul..” kenyang dn sendawa hari2 ye”.

    1

    1
  5. mak banang says:

    bukan main geletis Lizzy

    2

    3
  6. hijau says:

    lizzy ni memang taste dgn lelaki melayu ke?

    2

    0
  7. Ish ish ish says:

    Pulak…. Ish ish ish ..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Xde nye liz ni minat kat Zul…please lahhh

    2

    1
  9. zulfansclub says:

    muka seiras..cer tgk tui2

    0

    2
  10. melati says:

    Tak Geli Ker ? wahai E.Tan

    0

    0
  11. SuperFox says:

    Patah tumbuh hilang berganti yea, Zul… I see what you did there. 1) Dia nak tunjuk dia dah move on from ZMW thus, the strings of lady friends featured on his Insta. 2) Acting all sweet and flirty to shift people’s attention from the private pic scandal. So very matured of him. Wow.
    Zahirah, please you so deserve someone better. Not this temperamental man-child who has no respect whatsoever to the Malay culture.

    21

    0
    • tipah says:

      I agree!! He acts like someone who has just got his freedom. like hello, you have been in the industry for almost a decade and you commented that now being single – tak payah mintak permission nak berlakon dgn pelakon wanita lain? like seriously? you let a 20 yr old girl control your freaking career?

      Pompuan2 yang let si Zul ni pegang dorang suka hati ni, besides getting all the attention, you are just another one of those yang caught in his game. dulu AJ da kena teruk, siap kena delete semua gambar dalam ig mamat poyo ni . He won’t be all friendly to someone without benefits. geddit?

      Ape lah korang gila kan sangat si lelaki takde pendirian ni.

      17

      0
      • Anonymous says:

        Hajah Neelofa salah sorang tu….suka sgt bila dipeluk2 oleh Jul.

        0

        1
      • Minah membawang says:

        Kan..jantan tu sukela dpt pgg sn cni..yg bodoh piangnye pmpnla..n aku rse zul ni antara jns jntn murahan..soriii..betina gedik je yg ske ngn die ni..kalo pmpn xske jns jntn ske pgg2 bajet romantik ni..rmai je hero dlm lakonan pgg2 tgn sume tp xdela over cm die ni..die ni kalo scene bpgg cm nk bcium da..i xpnh ske ngn si jul ripin ni..soriii

        3

        0
      • Plsdontsueme impoor i jist wanna a says:

        Wat happen to aj n him..
        Do elaborate pleasee. Pretty please

        0

        0
  12. Anonymous says:

    Kesian Neelofa, igtkan berpeluk2 dgn Zul…Zul tergodalah….. alih2 si Lizzy gak yag dikejor ya..

    Nasiblah ko Lopa.

    9

    2
  13. Anonymous says:

    another list nk jd bekas sentuhan jul ripin… tp tak bole salah kan jul ni… dia akan pegang retis pompuan yg sanggup serah diri… kalo retis tu tegas xde nyer tgn gatal

    5

    0
  14. Sireh keladi says:

    Sweet..boleh je zul ngan Lizzy ni..jgn hirau kata org yg penting you all betul bujang keduanya..tentang rezeki akn menyusul..niat yg baik..

    1

    0
  15. Anonymous says:

    Pulak dah, satgi gaduh pulak ngn bf(kalau ada). Jangan mengecoh benda2 yang tak perlu

    1

    0
  16. former fan jul ropeng says:

    Pehhh gila! if ko tengok betul2 dia pusingkan lizzy tu.. Melekat beb… Honestly, aku bukan nak hentam si jul repeng ni, tapi dulu aku minat sgt kat dia, masa tu couple dgn abby n dia taraf air suam jeee. Tp masa dia berlakon dgn nasha aziz, “kasih bersulam daun palas” best sgt, xde kontrol2 macho mcm skang ni.. lepas je breakup dgn abby nampak sikit attitude dia ( sbb follow cerita dia dgn abby, abby frust kot time tu) pahtu nama letop belakon dgn aida jebat, next drama jadi meluat n xminat sbb tengok dia control macho sgt. La ni tengok dia berlakon kemain suka peluk2 angkat2 n terbaru siap pusing2. Keberet sgt peel.

    4

    0
  17. Anonymous says:

    Zul nie semua perempuan ke dia nak peluk pengang2 mcm bukan orang islam je.

    1

    0
  18. Anonymous says:

    Gatei la korang ni. Tak habis2 menjodohkan orang. So free ha?

    3

    0
  19. Power rangers pink says:

    Aku minat dua2 orang ni.. Kalau kahwin 2 orang ni aku pn suka. Sama cantik sama padan. Tapi ehhh apa kejadahnya dukung2 tu? Takde kaki? Macam sakai pulak aku tengok. Over sgt. Yg ppuan terpusing sana sini xnk sentuh tanah. Yg lelaki pn kemain nak tunjuk gagah. Seriously mcm ‘sakit’ sangat.

    2

    0
  20. Hajjah Nepolah says:

    Zul is szo zooo sweet

    0

    0
  21. Zulofa? Ewww says:

    Hahaha nampaknya “fenomena” zulofa tak menjadi. Sorry penjilat2 lopak sekalian, try again next time ye…

    2

    0

Leave a Comment

Optional