Video “Parodi Forum Suara Mahasiswa” Listen Listen Listen Oleh MatLutfi90 Serius Lawak bhai!

Trending

Video “Parodi Forum Suara Mahasiswa” Listen Listen Listen Oleh MatLutfi90 Serius Lawak bhai!

Semua semua Sharifah Zohra Jeben punya pasal! kahkah lawak haram parodi mat lutfi ni. Patut la ang menang award.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

7 Comments

  1. g.o.l.d.f.i.s.h_in.red

    January 17, 2013 at 10:27 pm

    ada hat stress gaks ka nenok vidoe ni???hahaha lol=)) i dun think so:)

    da nenok pown video ni on u tube and dok hit button replay dekat 10kali da=))

    for those out there yg anggap matlutfi punya video ni content with politic issue and so on…up 2 u guys…for me depends pada minded someone 2la kn…

    and from my side…juz take lesson dgn apa yg lutfi cuba sampaikan…again…saya xsokong mana2 parti and so on…juz benda ni kene amek positive la lau salu nk amek hat negative payah la kita nk move on rite guys:)

    da tgk byk kali pown still gelak=)) try 2 understand d point video tsebot okay:) gelaks2 gaks tp kalian cuba pahamkn apa yg lutfi nk sampaikan <3 peace no war…

    • KFC

      January 20, 2013 at 11:30 am

      Setuju sgt.. vid ni tada kena mengena dgn politik pun.. Kelakar kot..

  2. Mohd Zali

    January 17, 2013 at 7:25 pm

    we dont want this kind of videos in amazingnara…go away stupid politics!! stress je wa tgk video neh..tak serupa tagline..”mengilangkankan stress dalam sekelip mata”.

  3. sayang salmah

    January 17, 2013 at 7:20 pm

    mcm muke ac mizal

  4. ali

    January 17, 2013 at 7:18 pm

    pls..tk perlulah letak video2 mcm neh kat amazingnara neh..dh banyak dah blog2 related to politik kat site lain..I thought amazingnara is to release stress….bukan MENAMBAH STRESSSS!!

    • ayamas

      January 19, 2013 at 2:24 am

      setuju sangat2

  5. iza

    January 17, 2013 at 6:34 pm

    bela ikan kat laut ? haha .. like vid ni 1000x

Loading...